Morfose Argan Saç Maskesi 500 ml

187 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,82 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,50 TL
2 Adet ve Üzeri %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Argan Saç Maskesi 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MORFOSE Satıcı Ünvanı: COSSOP KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212086896500001 Vergi Kimlik Numarası: 2120868965
    Bu ürün MORFOSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Bubble Saç Bakım Maskesi Argan 500 ml Doğanın mucizesi argan yağı ile zenginleştirilmiş formülü ile etkili bakım yapar. Morfose Argan Maske tüm saç tellerine etki ederek saçlarınıza ipeksi bir görünüm verir. Morfose Bubble Saç Bakım Maskesi Argan Ne İşe Yarar? Saçlarınıza üstün bir elastikiyet kazandırır. Düğümlenmiş saçların anında açılmasını sağlar. Saç tellerine ipeksi bir dokunuş yapar. İçeriğinde bulunan özel bileşenler sayesinde saç daha nemli ve yumuşak görünmesine yardımcı olur. Morfose Bubble Saç Bakım Maskesi Argan Nasıl Uygulanır? Bir miktar ürünü nemli olan saça diplerden uçlara doğru iyice yedirin. Saça eşit şekilde dağıtarak uygulayın. Saçta 5-7 dakika arasında bekletin. Ilık su ile saçlarınızı durulayın. Ürünün performansını arttırmak için uygulama sonrası bone veya havlu kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500-999 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Morfose Argan Saç Maskesi 500 ml

Yoğun tempolu ev ve iş hayatında oldukça zarar gören ve yıpranan saçlar, hızlı tarandığı için koparak dökülmeye maruz kalır. Ayrıca temizleme amacıyla kullanılan bazı şampuanlar, kimyasal kalıntılar bırakarak tellerin kırılmasına neden olur. Bu tür durumlarda Morfose maske kullanarak saçlarınızı koruma altına alabilir ve sağlıklı olması için destekleyebilirsiniz. Canlılığını kaybeden saçlarınıza gerekli bakımı yaparak istediğiniz dolgunluğa kavuşabilirsiniz. Evde kendi başınıza bakım uygulayarak bütçenizi koruyabilir, tek ürünle haftalar boyu süren canlı görünümü elde edebilirsiniz. Sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlayan bu ürünü kullanarak kırılgan tellerin güçlenmesine destek olabilirsiniz. Özel olarak geliştirilen formülü ile maksimum verim almanızı sağlar. Harika bir görüntü ve eşsiz parlaklık sağlayan tokoferol yani E vitamini barındıran maskeyi kullanarak kök bölgelerini vitaminle besleyebilirsiniz.

  • Bitkisel formül
  • Pratik uygulama imkanı
  • Uzun süreli etki

Kolay Uygulanabilir Morfose Maske Çeşidi ve İçeriği

Kolay Uygulanabilir Morfose Maske Çeşidi ve İçeriği

Serum ve krem bileşenlerini bir arada barındıran ürün sayesinde yumuşak ve dolgun bir doku oluşumunu sağlayabilirsiniz. İçeriğindeki vitamin ve bitkisel özler sayesinde tellerde esnekliği artıran Morfose argan içerikli ürün, koparak dökülmelerin önüne geçer. Argan özlü formülü sayesinde kökleri besleyip dış etkenlere karşı korur. Yoğun temponun içerisinde etkili bakım yapmanız mümkün hale gelir. Uygulaması son derece pratik ve basit olan ürün sayesinde kuaförde saatlerinizi harcamanıza gerek kalmaz. Islattığınız saçlarınıza kökten uçlara doğru masaj yaparak ürünü uygulayabilirsiniz. Maskenin iyice tesir göstermesi ve maksimum verim sağlaması için birkaç dakika beklemeniz yeterlidir. Bekleme esnasında dip bölgelere ve kafa derisine masaj yaparak ürünün etkisini artırabilirsiniz. Ardından bol su ile durulayarak saçlarınızı kolaylıkla üründen arındırabilirsiniz. Geride kalıntı bırakmayan formülü ile pratik bakım imkanı sunan maskeden faydalanabilirsiniz.

Uzun Süre Kullanım Olanağı Sunan Bir Ürün

Uzun Süre Kullanım Olanağı Sunan Bir Ürün

Yumuşak ve güçlü saçlara sahip olmak için kullanabileceğiniz üründen az miktarda alarak dip bölgelere uygulayabilirsiniz. Az miktarla etkili bir bakım sağlayan Morfose argan saç maskesini uzun süre kullanabilir ve bütçenizi zorlamadan kişisel bakımınızı ev ortamında keyifle yapabilirsiniz. Dakikalar içerisinde yenilenen, böylece ipeksi dokuya sahip olan saçlara kavuşabilirsiniz. Boya uygulamaları ve ısıyla şekil verme işlemleri sebebiyle dökülmeler ve yıpranmalar meydana gelir. Ayrıca özel günler ve davetler için uygulanan dondurucu spreyler ve muadili olan ürünler, ciddi hasara neden olur. Söz konusu durumların önüne geçmek için kullanılan krem ve serum gibi ürünler, geçici çözümler sunar. Ayrıca kısa süreli kullanımda etki sağlamaz. Morfose argan saç maskesi 500 ml ürünü ise ihtiyaçlarınıza yanıt verir ve kökleri güçlendirerek başarılı sonuçlar ortaya çıkarır. Kalıcı etki sağlayan ürünü satın alarak ilk kullanımdan itibaren etkilerini görebilirsiniz.

Morfose Argan Saç Maskesi 500 ml Fiyatları ve Yorumları

Morfose Argan Saç Maskesi 500 ml Fiyatları ve Yorumları

Kaliteli içeriği ile hassas saçlara özgü işlev gösteren ürün, tüm saç tiplerine uygundur. Baştan onarım sağlayan ve canlılığını yitirip sönükleşen tellere yüksek bakım sağlayan Morfose argan sprey ile bakım konusunda maksimum özen gösterebilirsiniz. Ev konforunda günlük işlerinizi aksatmadan bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Kırılmaları önleyici içeriği sayesinde sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlayan ürünü kullanarak ileride yaşayabileceğiniz sorunlarını engelleyebilirsiniz. Saç hijyenini sağlarken kullanılan baz özellikli ürünler, zamanla saçınızda kalıcı hasara yol açabilir. Saçınız üzerindeki etkiyi nötralize eden Morfose ürününden yararlanarak yıllar içerisinde oluşan yıpranmışlığı dakikalar içerisinde onarmaya başlayabilirsiniz. Morfose argan saç maskesi 500 ml fiyatları bütçe dostudur ve tek kutusuyla kalıcı saç onarımı için çözüm sunar. Morfose argan saç maskesi yorumlarına ve özelliklerine Trendyol’dan göz atabilir, ekonomik avantaj sağlayan maskeyi düzenli şekilde kullanabilirsiniz.