Morlay 4’lü Mutfak Çeyiz Seti ; Mutfak Önlüğü , Fırın Eldiveni Ve Tutacak Takımı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Morlay 4’lü Mutfak Çeyiz Seti ; Mutfak Önlüğü , Fırın Eldiveni Ve Tutacak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Morlay Home Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ŞENGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2399564248200001 Vergi Kimlik Numarası: 8060432020
    Bu ürün Morlay Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şef Önlüğü ve Fırın Eldiveniyle Mutfakta Şıklıkve Fonksiyonellik Evinizin mutfaklarında pratiklikarayanlar için özel olarak hazırlanan bu 4’lü çeyiz mutfak seti, şık tasarımıylagöz doldururken, sağladığı fonksiyonellikle de kullanıcılarına ayrıcalıklı birdeneyim sunuyor. Bu set, mutfakta en sık ihtiyaç duyulan öğeleri bir arayagetirerek, işleri kolaylaştırıyor ve mutfakta geçirilen zamanı daha keyiflihale getiriyor. Çift Cep Hazneli Mutfak Önlüğüyle Leke veSıvılara Son Bu özel setin temel parçalarındanbiri olan mutfak önlüğü, sıvı geçirmez özelliği ve çift cep haznesiyle dikkatçekiyor. Leke ve sıvılarla mücadele etmek artık geçmişte kalan bir sorun. Şefönlüğü olarak da bilinen bu ürün, 50x70 cm boyutlarıyla geniş bir kullanımalanı sunarken, çeyiz seti içindeki önemli bir parça olarak öne çıkıyor. Yüksek Isıya Dayanıklı Fırın Eldiveniyle GüvenliKullanım Fırın eldiveni, 250 dereceye kadardayanıklılığıyla sıcak tencereleri, tepsi ve fırın kaplarını güvenle tutmanızısağlıyor. 25x35 cm boyutlarındaki fırın eldiveni, mutfakta işlerikolaylaştırırken, chef önlüğü ile uyum içinde kullanılabilmesiyle de dikkatçekiyor. Pratik Tutacaklarla Kolay Kullanım Deneyimi Bu çeyiz setinin diğer önemliparçaları olan tutacaklar, 15x15 cm boyutlarıyla ideal bir tutuş sunuyor.Üzerlerindeki askı sapları sayesinde mutfakta kolayca asılabilir ve kullanımıson derece pratiktir. Ayrıca, yıkanabilir özellikleriyle temizliği de oldukçakolay. Hediyelik Olarak da Harika Bir Seçenek Şık tasarımı ve sağladığıfonksiyonellikle bu çeyiz seti, sadece kendi mutfak deneyiminizizenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda sevdiklerinize özel bir hediye seçeneğisunar. Chef önlük, mutfak ekipmanları arasında vazgeçilmez bir yere sahipolurken, çeyiz seti olarak da özel anılarınıza eşlik edecek. Bu özel 4’lü çeyiz mutfak seti, şefönlüğü, fırın eldiveni ve pratik tutacaklarıyla mutfak deneyiminizimükemmelleştirirken, şıklığı ve kullanışlılığıyla da öne çıkıyor. Kendiniz içinbenzersiz bir mutfak seti arıyorsanız veya sevdikleriniz için özel bir hediyedüşünüyorsanız, bu set tam da ihtiyacınız olan ürün olabilir. Morlay markası ile üretildi.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver