MorsAlfabesi Mors Alfabesi Bileklik Örgülü 925 Ayar Gümüş Çift Bileklik (2 Bileklik)

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Gümüş Ürünlerin Kararmasını Etkileyen Faktörler Nelerdir?
Kimyasal Ürünler: Kimyasal içerikli –özellikle sülfat ağırlıklı- birçok ürün gümüş malzemesinin çok erken kararmasına neden olmaktadır. İçerisinde sülfat bulunan sabun, şampuan gibi ürünler ve parfüm, deodorant gibi ürünlerde gümüşle direkt olarak temas etmesi sonucunda olumsuz bir sonuca neden olmaktadır.
Hava Kirliliği: Gündelik hayatın içerisinde birçok kişiyle aynı alanlarda bulunmak ve izole olmanın çok zor olduğu kalabalık alanlarda havaya karışan maddeler gümüşle direkt etkileşime geçmekte ve kararmasına sebebiyet vermektedir.
Ter: Ter asidik değeri yüksek bir sıvıdır. Ph etkili sıvılarda eğer asit oranı fazlaysa gümüş bu durumdan olumsuz etkilenecektir.
Nem: Gümüş takılar kullanılmadığı zamanlarda bir gıda gibi özel olarak muhafaza edilmelidir.
Gümüş Ürünlerin Kararması Nasıl Önlenir?
- Gümüş takıların kararmasını engellemenin en etkili yolu, onu bir çanta veya temiz, kuru ve hava geçirmez bir kapta saklamaktır. Bu şekilde takılarınızın çizilmesini de önleyebilirsiniz. Kararmaya sebep olan elementleri emmeye yardımcı olacak kabın içindeki mücevherle birlikte kararmaz bir şerit kullanmalısınız.
- Gümüşünüzü yenilemek için zaman zaman gümüş aksesuarlarınızı mikrofiber bir bez ile silin ve parlatın.
- Duşta, spa küvetinde veya yüzme havuzunda gümüş takıları kullanmayın.
- Gümüşün yüzeyini çizebileceğinden lekeleri temizlemek için diş macunu veya kabartma tozu kullanmanız önerilmez
- Gümüşünüzü temizlemek için ağartıcı veya aseton gibi sert kimyasallar kullanmayın; gümüşü daha donuk hale getirip yüzeyi mahvedebilirler.
- Gümüşü ev ortamında parlatmak için limon, sirke ve karbonat gibi malzemelerin kullanılacağı önerilse de bunlar gümüşe daha fazla zarar verebilir. Gümüşü parlatmak üzere özel olarak üretilen ürünlerden yararlanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

Ürün Bilgileri

MorsAlfabesi Mors Alfabesi Bileklik Örgülü 925 Ayar Gümüş Çift Bileklik (2 Bileklik)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HİPPOLYTA Satıcı Ünvanı: KÜBRA KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5510412822
    Bu ürün HİPPOLYTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mors Alfabesi Bileklik isim yada kelime olarak, mors alfabesi veya mors kodu, kısa ve uzun işaretler (• ve –) ile yazıldığı 925 ayar gümüş çift bileklik. - Fiyat 2 adet gümüş bileklik için geçerlidir. "Aşkım" olarak gönderilmektedir. - Maksimum tek bileklik için 8 harfe , çift bileklik için toplamda 13 harfe kadar olan isim ya da kelimeler yazılabilir. Rakam ve tarih yazılmamaktadır. - Bileklikler'de 3 mm gümüş top ve 2*5 mm gümüş boru kullanılmaktadır. - Bileklik ölçüsü kadın, erkek için standarttır. Bilek kısmındaki makrome örgü ile tüm bilek ölçülerine göre ayarlanabilir. - Tüm siparişleriniz karton kutu, mors alfabesi kartı ve karton çanta ile gönderilmektedir. Siparişleriniz tek ve çift alımlar için tek kutu, kart ve karton poşet ile gönderilmektedir. - Hazırlanan Mors Alfabeli ürünler orijinal mors kodu ile hazırlanmaktadır. Ç, Ğ, İ, Ö, Ü harfleri yerine C, G, I, O, U yazılabilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 925 Ayar
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

MorsAlfabesi Mors Alfabesi Bileklik Örgülü 925 Ayar Gümüş Çift Bileklik (2 Bileklik)

Morsalfabesi Mors alfabesi bileklik örgülü bir takı ürünüdür ve 925 ayar gümüşten yapılmıştır. Bu bileklik örgülü bir tasarıma sahiptir ve çift bileklik şeklinde sunulmaktadır. Mors alfabesi, denizcilik ve deniz haberleşmesinde kullanılan bir simge dizisidir ve bu bileklikte bu simgelerin kullanılması ile tasarımı oluşturulmuştur. Böylece partnerinizin ismini mors alfabesi ile yazdırabilirsiniz ve çift olarak bu aksesuarı kullanabilirsiniz.

 
  • 925 ayar gümüş
  • Örgülü
  • Gri renk

Mors Alfabesi Bileklik Örgülü 925 Ayar Gümüş Özellikleri

Mors Alfabesi Bileklik Örgülü 925 Ayar Gümüş Özellikleri

Partnerinize özel günlerde hediye almak, ona sizi hatırlatacak hediyelerle partnerinizi mutlu etmek istiyorsanız çeşitli hediye arayışlarına girmiş olabilirsiniz. Klasik hediyeler veya kendi yapacağınız bir tatlı ile de partnerinizi memnun edebilirken ona onu düşündüğünüzü belirten bir hediye de alabilirsiniz. Eşsiz ve şık Mors alfabeli bileklik olan Morsalfabesi Mors alfabesi bileklik örgülü 925 ayar gümüş çift bileklik Mors alfabesinde sizin ve eşinizin isimleriyle özelleştirilebilen özel bir anlamı olan çiftler için mükemmel bir hediye olabilir. Mors alfabesinde isminize karşılık gelen harfler ile oluşturulan bu örgülü 925 ayar gümüş ile partnerinize farklı bir hediye verebilir ve hem siz hem de partneriniz birbirinizin ismini gün boyu yanınızda taşıyabilirsiniz. Örgülü yapısı gereği kırılma yapmaz ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu bileklik yüksek kaliteli 925 Ayar Gümüşten yapılmıştır ve yaklaşık 1/4 inç genişliğinde ve 8 inç uzunluğundadır.

 

Mors Alfabesi Bileklik Örgülü 925 Ayar Gümüş Kullanımı

Mors Alfabesi Bileklik Örgülü 925 Ayar Gümüş Kullanımı

Morsalfabesi Mors alfabesi bileklik örgülü özellikleri bakımından incelendiğinde en dikkat çeken yapısı bilekliğin Mors alfabesinden oluşmasıdır. Mors Alfabesi Bileklik, 925 ayar gümüş malzemeden üretilmiş bir takıdır. Böylelikle kararma yapmasından korkmadan günlük kullanımda rahat bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bilekliğin örgülü bir yapısı vardır ve çift olarak sunulur. Bu, çift olarak kullanılabileceği veya bir arkadaşınız veya sevgilinizle paylaşabileceğiniz anlamına gelir. Bileklik, Mors Alfabesi kodlarını taşıyabilir veya seçtiğiniz kelime veya şeyi simgeler. Bu da bu bilekliği partneriniz veya arkadaşınız için ideal bir hediye haline getirebilir. Bu ürün bir aksesuar olduğundan, kullanımı oldukça basittir. 925 ayar gümüş malzemeden örgülü olarak üretilen Mors alfabesi bileklik, belirli bir düzen ve simetri ile dizayn edilmiştir. Kullanıcı bu bileği alarak eline takabilir veya başka birine hediye edebilir. Kullanımı oldukça kolaydır.

 

Mors Alfabesi Bileklik Örgülü 925 Ayar Gümüş Fiyatı

Mors Alfabesi Bileklik Örgülü 925 Ayar Gümüş Fiyatı

Bileklik 925 ayar gümüş ile örülmüştür, oldukça dayanıklı ve güçlüdür. Her harf pürüzsüz ve zengindir, bu da bileziği daha şık hale getirir. Harflerin hepsi el yapımıdır, bu nedenle çiftler için özel olarak üretilebilir. Sevdiğiniz birine alabileceğiniz en özel anlamlı hediyelerden biri olabilir. Partnerinizin ya da arkadaşınızın ismini bildirdikten sonra hem sizin hem de hediye vereceğiniz kişinin isminin Mors alfabesi ile işlenmiş olduğu bir bileklik elde edersiniz. Özel günlerde özel bir hediye olabileceği gibi 925 ayar gümüş özelliği ile günlük kullanımda da rahat bir deneyim elde edersiniz. Morsalfabesi mors alfabesi bileklik örgülü yorumları genel anlamda olumludur ve kullanıcıların çoğu bu bilekliğin partnerlerine verilebilecek ideal hediye seçeneklerinden biri olduğunu bildirmişlerdir. Siz de yorumları inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Morsalfabesi mors alfabesi bileklik örgülü fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü hemen tek tıkla sipariş edebilirsiniz.