Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak Rafı Banyo Rafı Organizer Sr-02

384 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
384,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL

Ürün Bilgileri

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak Rafı Banyo Rafı Organizer Sr-02

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sely home Satıcı Ünvanı: ONGU GLOBAL MARKETÇİLİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643072337300001 Vergi Kimlik Numarası: 6430723373
    Bu ürün Sely home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • raf

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Motek Tekerlekli Mutfak ve Banyo Rafı Çok Amaçlı Organizer

Ev içerisinde fazla eşya ve dar alanların neden olduğu kalabalık, oldukça yorucu bir görüntü yaratır. Aynı zamanda kalabalık ve sıkışık odalar, eşyalara ulaşma sürecini de zorlaştırır. Ev içerisinde dar odalar ya da fazla eşyaların neden olduğu yığılmaları önlemek için organizerler hayat kurtarıcı role sahiptir. Odada küçük bir yer kaplayan organizer, bünyesinde birçok eşya barındırır. Motek tarafından üretilen Çok Amaçlı Tekerlekli organizer, dar alanlar için pratik çözüm performansı sunar. Ayarlanabilir raf sistemi sayesinde eşyaları dilediğiniz gibi yerleştirmenize imkân tanır. Su ve nemden etkilenmeyen özel yapısı sayesinde her ortamda güvenle bulunabilir. Tekerlekli sistemi ile dar alanlarda birçok eşyayı aynı anda bünyesinde barındırır. Motek organizer, dar alanlarda çözülemeyen karışıklık problemlerine anında çözüm getirir.

  • Renk: Beyaz
  • Ölçü: 45 x 49 cm
  • Kat: 2 Katlı

Çok Amaçlı Tekerlekli Organizerin Özellikleri Nelerdir?

Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak Rafı Banyo Rafı organizer her alanda pratik bir kullanım sağlamak üzere üretilmiştir. Modern ve dekoratif tasarım öğeleri sayesinde organizer, kullanıldığı her alanda dekora uyum sağlar. Su ve nemden etkilenmeyen özel yapısı, mutfak ve banyo gibi birçok alanda kullanımını kolaylaştırır. Bünyesinde nem barındırmayan özel yapısı, uzun ömürlü bir kullanım imkânı sunar. Motek Çok Amaçlı Tekerlekli organizer ayarlanabilir bir raf sistemine sahiptir. Dar alanlarda yığılmanın neden olduğu eşya kalabalığını büyük ölçüde ortadan kaldırır. Arzuya göre ayarlanabilir raf sistemi ile birçok eşyaya farklı biçimlerde yer vermek mümkündür. Demonte şeklinde ve kolay kuruluma sahip ürün, kolay taşıma imkânı sunar. Bu sayede yazlıktan ofise dek ihtiyaç duyulan her alanda kullanıcının imdadına yetişen bir üründür.

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer Pratiklik Sağlar mı?

Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer

Motek Tekerlekli organizer, kullanıldığı her alanda pratiklik sağlamak amacıyla üretilmiştir. İnce yapısı, ayarlanabilir raf sistemi ve teker fonksiyonu dar alanlarda pratik çözümleri mümkün kılar. Tekerlekli sistemi sayesinde dolap aralarında kolaylıkla bulunabilen ürün, hafif dokusu ile tek bir hamlede kullanılabilir. Modern ve dekoratif tasarım detayları ile bulunduğu alanda kolaylık sağladığı gibi dekora da eşlik etmek için ideal bir üründür. Ev içerisinde banyo ve mutfak alanlarında nem problemi, birçok eşyanın zarar görmesine neden olabilir. Motek Çok Amaçlı Tekerlekli organizer ortamda bulunan su ve nem düzeyinden kolay etkilenmeyen bir yapıya sahiptir. Bu sayede kullanıldığı alan fark etmeksizin kullanıcıya uzun ömürlü bir pratiklik sunar. Demonte şekli ve kolay kurulum imkânı ile ihtiyaç olan her bölgede kolaylıkla kullanılabilir.

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Organizer Kaliteli midir?

Motek Çok Amaçlı Tekerlekli Mutfak Rafı Banyo Rafı organizer yorum olarak da kalitesini tescillemiş bir üründür. Dar alanlarda pratiklik sağlamak amacıyla üretilen organizer, başlı başına kaliteli üretim özelliklerine sahiptir. Ortamın nem seviyesinden etkilenmeyen özel dokusu ile her ortamda uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Yumuşak dokusu ve dairesel kenarları ile kullanıldığı alanda sürtünme lekelerine yol açmaz. Bu sayede alan ne kadar dar olsa da sağladığı pratiklikten ödün vermez. Motek tarafından üretilen organizer, 45x49 cm boyutlarına sahiptir. Bu sayede bünyesinde aynı anda birçok eşyayı barındırabilir. Uzun yapısı ve geniş formunun yanı sıra ince yapısıyla da dolap arkaları ve eşya aralarında kolaylıkla bulunabilir. Kullanıldığı her alanda pratiklik sağlayan organizer, modern ve dekoratif tasarımı sayesinde dekorlara uzun süre uyum sağlar. Motek garantisiyle üretilen organizer, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.