6
Çamaşır Sepeti kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Motek Gri Beyaz Ikili Dokunmatik Kirli Çamaşır Sepeti

869 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
887,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Motek Gri Beyaz Ikili Dokunmatik Kirli Çamaşır Sepeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: METE SHOPİNG Satıcı Ünvanı: KADİR CEMALİ ABACIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0010492935
    Bu ürün METE SHOPİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motek İkili Dokunmatik Kirli Çamaşır Sepeti (Gri-Beyaz)
  • 40'ar litrelik iki bölmeden oluşmaktadır. Bu sayede bir tarafa beyaz, bir tarafa da renkli çamaşırlarınızı koyabilirsiniz. Dokunmatik butonu ile otomatik ve yavaş açılan kapak sistemi ile son derece pratiktir.
  • Su ve nemden etkilenmez.
  • Modern ve şık görünümlüdür
  • Ürün Detayları
  • En (mm) :550 Boy (mm):580
  • Yükseklik (mm):340
  • Renk:Gri - Beyaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Gri
  • Hacim 20-49 L
  • Boyut/Ebat 160 x 60

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

Motek 16.06.0199.9638 Gri Beyaz Ikili Dokunmatik Kirli Çamaşır Sepeti

Motek gri beyaz ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti oldukça kullanışlı bir ev gerecidir. Ürün kirli çamaşırların toplanması için yeterli boyuta sahip iki bölümden oluşan kapaklı bir sepettir. Bu ev gerecinin özel tasarım kapağı kullanımı kolaylaştıran bir niteliktir. Kirli çamaşır sepetinin dış yüzeyi gri ve beyaz renklerdedir. Bu açık ve soft tonlar sayesinde ürünü ev içerisinde kolay bir şekilde yerleştirmek mümkün olur. Sepet; banyo, giysi odası gibi alanların farklı dekorasyonlarına kolaylıkla uyum sağlamayı başarır. Ürün geniş hacmi ve iç dizaynı ile yaşam alanları içerisinde farklı amaçlarla da kullanılabilir.

  • Materyal: Plastik
  • Renk: Gri ve beyaz
  • Hacim: 40 litre

Motek Gri Beyaz Dokunmatik Kirli Çamaşır Sepetinin Özellikleri

Motek Gri Beyaz Dokunmatik Kirli Çamaşır Sepetinin Özellikleri

Motek ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti pek çok gelişmiş özellikle donatılmıştır. Ürün, gri ve beyaz renkli iki bölümden oluşur. Bu ev gereci 550 mm en, 580 mm boy ve 340 mm yükseklik ölçülerindedir. Çamaşır sepeti sahip olduğu geniş iç hacmiyle tek seferde çok sayıda kirli kıyafeti bünyesinde toplayabilir. Ürün kapaklı bir tasarıma sahiptir. Sepetin özel tasarımı, ufak bir dokunuş ile kapağın açılmasına olanak tanır. Böylelikle günlük hayatta kirli sepetini kullanmak çok daha pratik bir hâl alır. Motek gri beyaz ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti içerisinde çöp poşeti yerleştirmeye uygun bir dizayn vardır. Dilerseniz bu ürünü çöp ayrıştırmak için de değerlendirebilirsiniz.

Motek İkili Dokunmatik Çamaşır Sepetinin Kullanımı Nasıldır?

Motek İkili Dokunmatik Çamaşır Sepetinin Kullanımı Nasıldır?

Motek gri beyaz ikili 40 lt dokunmatik kirli çamaşır sepeti oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir. Ürün dokunmatik kapak sistemi sayesinde pratik bir kullanım sunar. Bu ev gereci işlevsel dizaynıyla beğeni toplar. Günlük hayatı kolaylaştırmayı hedefleyen bu çamaşır sepeti 40 litrelik iki ayrı bölümden oluşur. Toplam 80 litre kapasitesiyle oldukça fazla sayıda çamaşırı içine alabilir. Ürün bu özelliğiyle kalabalık aileler için ideal bir kirli depolama alanıdır. Bu ev gereci beyaz ve renkli kıyafetleri ayrı ayrı depolamaya imkân tanır. Motek gri beyaz ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti her ne kadar demonte biçimde gönderilse de oldukça kolay bir kuruluma sahiptir. Bunun için öncelikle hazneleri kapaklarıyla eşleştirerek birleştirmelisiniz. Sonrasında mandal aparatıyla hazırladığınız iki bölümü birbirine bağlayabilirsiniz. Sepet pratik kullanımıyla birçok kullanıcının beğenisini kazanır.

Motek Gri Beyaz İkili Dokunmatik Çamaşır Sepeti Kaliteli midir?

Motek Gri Beyaz İkili Dokunmatik Çamaşır Sepeti Kaliteli midir?

Motek gri beyaz ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti oldukça kaliteli bir eşyadır. Ürün genelinde ABS plastik materyal kullanılmıştır. Bu malzeme sert ve sağlam yapısıyla bilinir. Ürün malzemesi nedeniyle dirençli bir özelliğe sahiptir. Çamaşır sepetinin dış materyali uzun yıllar bozulmadan kullanabilmenizi sağlar. Ürünün su ve nemden etkilenmeyen yapısı da sepetin ömrünü uzatan özelliklerdendir. Pürüzsüz plastik iç ve dış yüzeye sahip bu ev gerecinin temizliği de son derece kolaydır. Sepetin yavaş açılan kapakları zaman içerisinde oluşabilecek deformasyonların önüne geçer. Ürünü belli aralıklarla orta sıcaklıktaki suyla elde yıkayabilirsiniz. Motek çamaşır sepetine ağır kimyasalların temas etmemesine özen gösterilmelidir. Aksi takdirde ürünün formunda bozulmalar ve rengine değişimler meydana gelebilir. Bu pratik ev gereci hakkındaki gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Motek gri beyaz ikili dokunmatik kirli çamaşır sepeti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Uzun ömürlü, geniş kapasiteli, her dekorasyona kolaylıkla uyum sağlayabilen bu ürünü Trendyol’un avantajlı fırsatlarından yararlanarak satın almanız mümkündür.