Motex (KIRMIZI) 3d Kabartma Yazı Yazma Ve Etiketleme Makinası (SİYAH ŞERİT 9MM*2METRE)

350 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Motex (KIRMIZI) 3d Kabartma Yazı Yazma Ve Etiketleme Makinası (SİYAH ŞERİT 9MM*2METRE)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JokeyAmbalaj&Kırtasiye Satıcı Ünvanı: JOKEY TRİKO TEKSTİL GIDA KIRTASİYE AMBALAJ MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484009006100013 Vergi Kimlik Numarası: 4840090061
    Bu ürün JokeyAmbalaj&Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MoTEX Kabartma Yazı Yazma Şerit Makinası KULLANIM ALANLARI VE ÖZELLİKLERİ: İster evinizse ister ofisiniz de kişisel düzenlemelerde, notlar ve etiketleme amaçlı mükemmel kolay, kompak kullanım sunan el tipi, yüksek kalitede etiketleme makinasıdır. Hızlı bir şekilde kabartmalı,yapışkan etiketler üretmek için tek yapmanız gereken tekerleği uygun harfe çevirmek ve karakteri kabartmak için kola basılması yeterlidir. Bu basit manüel mekanizma!! Pil gerektirmez anlamına gelir ve herkes istediği zaman ve herhangi bir yerde uygun maliyetli etiketler oluşturmak için etiketleme makinesini kullanabilir. MoTEX Kabartma Etiket Makinası paketinde 1Adet hediyesi (9mm x 2mt) SİYAH renkte kabartma bandı ile kullanıma hazır halde gelir.
Geri Bildirim Ver

KIRMIZI 3D Yazı ve Etiketleme Makinası (SİYAH ŞERİT 9MM*2M)

Mutfak, kiler ve daha birçok alanda ürün kullanırken motex kabartma yazı yazma ve etiket makinası evde işinizi epey kolaylaştırır. Özellikle görünüşünden zor ayırt edilen ürünleriniz için kavanozların üzerine yazı yazma ve etiket yapıştırma amacıyla bu makineden edinebilirsiniz. Son zamanlarda bu makine oldukça popüler olmayı başarmıştır. Bu sebeple birçok kişi günlük hayatını kolaylaştıracak etiket yazma makinesinden edinir. Araştırma yaptığınız zaman piyasada çok yaygın olduğunu göreceksiniz. Sizin de böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa zaman kaybetmeden alabilirsiniz.

  • İster evde ister ofiste
  • Kişisel düzenleme için birebir
  • Yüksek kalite etiketleme imkânı

Motex 3d Kabartma Yazı Yazma ve Etiketleme Makinası Özellikleri

Ofiste ve evde kullanabileceğiniz yararlı makine arıyorsanız Motex kabartma yazı makinası işinizi kolaylaştıracaktır. Yazı yazma makinesi sayesinde ofisinizde bulunan önemli eşyaları belirtebilirsiniz. Amacınız sadece dekoratif amaçlı olabilir. Böyle durumlarda da birçok insan yazı yazma makinesi kullanarak ofisine istediği estetik görünümü kazandırabiliyor. Ofis ortamında belirlediğiniz bir konsept varsa ve yazı yazma makinesinin kattığı hava bu dekorasyona uyuyorsa genel görünüm açısından iyi bir izlenim bırakırsınız. Bilindiği üzere günümüzde insanlar en az işlevsellik kadar estetik görünüme de büyük önem veriyor. Evinizde günlük yaşantınızı kolaylaştıracak ürün almak istediğiniz zaman Motex kabartma etiket makinesi tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer alır. Çünkü kavanozlarınıza ayırt etmeniz gereken ürünlerin ismini yazarak zamandan tasarruf edebilirsiniz. Genelde mutfak ve kiler gibi alanlarda kullanılır. Ev ortamında siz de hem işlevsellik hem de estetik görünüm açısından etiket makinesi kullanabilirsiniz. Son zamanlarda yaygın olarak kullanılan makinelerden biridir. Almayı düşünüyorsanız yazı yazma ve etiket makinesi hakkında gerekli araştırmaları yaparak sipariş vermeniz daha uygun olacaktır.

Motex 3d Kabartma Yazı Yazma ve Etiketleme Makinası Görünümü

Kişisel düzenleme konusunda yaygınlaşan ürünler arasında Motex kabartma şerit yazma makinesi yer alır. Özellikle masa düzenleme gibi durumlarda yazı yazma makinesi kullanırsanız günlük hayatta işiniz çok kolaylaşır. Yazı yazma makinesi sadece günlük hayatınızı kolaylaştırmak için kullanılmaz. Aynı zamanda düzenlediğiniz alanın estetik görünüm kazanmasını sağlar. Ayrıca yazıları kendiniz yazdığınız için size ait bir alan oluşturmuş olursunuz. Üzerinde hazır yazı bulunan düzenleme eşyalarını kullanmak yerine tamamen size ait yazıların bulunduğu düzeni tercih ediyor olabilirsiniz. Dekoratif duran Motex kabartma etiket oluşturmak istiyorsanız birden çok renk seçeneği olan bu ürünü beğeneceksiniz. Eşyalarınıza ve zevkinize göre renk seçimi yaptığınız zaman yazdığınız etiketler daha hoş bir görünüme sahip olur. Böylece düzenlemenin yanı sıra estetik görünüm açısından da hoşunuza gidecektir. İnsanlar bu tarz şeylere önem verdiği için Motex kabartma yazı makinesi almayı tercih ediyor.

Motex 3d Kabartma Yazı Yazma ve Etiketleme Makinası Yorumları

Eşyalarınızı düzenlerken etiket yazma ihtiyacı duyuyorsanız Motex 3d Kabartma Yazı Yazma ve Etiketleme Makinası Şerit 9mm*2metre beklentinizi büyük oranda karşılayacaktır. Çünkü yazı yazma ve etiketleme makinesi sayesinde eşyalarınızın üzerini rengârenk harflerle etiketleme fırsatı bulursunuz. Önemli eşyalarınızı işaretlemek, ayırt etmeniz gerekenleri belirtmek ve dekorasyon gibi birçok amaçla makineyi kullanmanız mümkündür. Bazı insanlar ürünü alacağı zaman hangi özelliklerine bakacağı konusunda kararsız kalıyor. Böyle bir düşünceye sahip olduğunuzda Motex 3d Kabartma Yazı Yazma ve Etiketleme Makinası Şerit 9mm*2metre yorum incelemesi yapmanız yeterlidir. Yorumları inceledikten sonra ürünü almaya karar verdiyseniz fiyatlarını inceleyebilirsiniz. İndirim fırsatlarından yararlanarak yazı yazma ve etiketleme makinesini uygun fiyatlı olacak şekilde almanız zor değildir. Etiketleme ve yazı yazma makinesi aldığınız zaman yüksek kaliteyi yakalayacaksınız. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.