MOTHER AND TOYS Keçe Oyuncak - Pancake Oyun Seti - Felt Toys - %100 El Yapımı

649,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MOTHER AND TOYS Keçe Oyuncak - Pancake Oyun Seti - Felt Toys - %100 El Yapımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: themothers Satıcı Ünvanı: THE MOTHERS İLETİŞİM VE YENİ NESİL OYUNCAK SANAYİ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843081021300001 Vergi Kimlik Numarası: 8430810213
    Bu ürün themothers tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm oyuncaklarımız yumuşak keçe kumaştan ve %100 el yapımı olup sizler için özenle hazırlanmaktadır. İçleri boncuk elyaf ile doldurulmuştur. Yiyecek grubuolan keçe oyuncaklarımız gerçek gıda ürünleriyle benzer boyut ve görünümleresahip olmalarıyla türevlerine oranla çocuklarınız için gerçeğe en yakın oyun deneyimisunar. Set içeriği
  • 3adet pancake (8,5x8,5cm), 1 çikolata sos (5x5cm), 3 adet muz dilimi (3x3cm), 3adet çilek (3x2x3cm) Ölçüler
  • ürünler el emeği olarak üretildiği için 0,5-1 cm arasında farklılıkgösterebilir. Her biri elyapımı olan oyuncaklarımız soğuk veya ılık suda elde yıkanmalıdır. Aktifkimyasal madde ve beyazlatıcı içeren deterjanlar kullanılmamalıdır. Yapısı gereğiyumuşak olan oyuncaklarımız çocuklarınızın güvenliği açısından hiç bir sorunteşkil etmez. Herhangi bir düşme, çarpma veya vurma durumunda çocuğunuz birzarar almayacaktır. Oyuncaklarımızüretilirken uzun vadeli kullanıma uygunluğu ve temizlenebilme kolaylığısağlaması açısından, kumaş ve ip dışında herhangi bir yapıştırıcı ve türevimateryal kullanılmamıştır.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver