Motolux W46 50cc Benzinli Scooter Haki Yeşil (betamotor)

54.900 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Motolux W46 50cc Benzinli Scooter Haki Yeşil (betamotor)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAŞARLAR MOTORS Satıcı Ünvanı: EMRE YAŞARLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9400494310
    Bu ürün YAŞARLAR MOTORS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • TEKNİK ÖZELLİKLER Hız : 45 km/h Motor Hacmi : 50 cc Motor Tipi : Tek Silindir 4 Zamanlı Maksimum Güç : 7500 d/d2.4 kW Şanzıman:Otomatik Ateşleme Tipi:CDI/Elektrikli Marş Yakıt Tankı Kapasitesi:4.2 L Yakıt Sistemi:Benzin Yakıt Tüketimi:2.0 L/100 km Boyutlar (UxGxY):1780x640x1080 Soğutma:Hava Soğutma Batarya:12V-7Ah Yüksüz Ağırlık:83 kg Azami Yüklü Kütle:150 kg Frenler :Ön/ArkaDisk/Kampana Tekerlek Ölçüsü :Ön/Arka90/70-12 Dublex
  • Ürünün tescil işlemlerinin ve vergi beyannamesi süreçlerinin yürütülmesi amacıyla, alıcıya ait TC kimlik no ve kimlik seri no işlenmesi gerekmektedir. Sayılan kişisel verileriniz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak, sözleşmenin ifası için gerekli olması ve veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması sebeplerine dayalı olarak satıcı tarafından işlenecektir ve yetkili kamu kurumları ile paylaşılacaktır.
Geri Bildirim Ver