6
Yağ ve Motor Katkıları kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Motul 5100 10w40 1 Lt. 4 Zamanlı Motosiklet Yağı Made In France

325 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Motul 5100 10w40 1 Lt. 4 Zamanlı Motosiklet Yağı Made In France

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAYOTO Satıcı Ünvanı: SAYOĞLU OTOMOTİV MADENİ YAĞ FİLTRE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757098645500001 Vergi Kimlik Numarası: 7570986455
    Bu ürün SAYOTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motul 5100 10W40 1 Lt. 4 Zamanlı Motosiklet Yağı Made in France Ürün Özellikleri: . Kod: 3374650247076 . Dünya motosiklet bakım ürünleri ve yağları lideri MOTUL 1853'den beri Fransa'da üretim yapmaktadır. . Sentetik Technosynthese® 4 Zamanlı motor yağı - Ester teknolojisi - Motosiklet üreticisi spesifikasyonlarını, özellikle yakıt ekonomisini iyileştirmek için SAE 10W-30'u öneren HONDA'nın spesifikasyonlarını karşılar. . Yumuşak vites değişimi. Geliştirilmiş kesme direnci. Optimum ıslak kavrama performansı için JASO MA2 spesifikasyonlarını karşılar. . Katalitik konvertörler için uygundur. . SAE/DOT:15W50 . Standart ve Onaylar: API SM, CCMC G5 & JASO MA2 . Ambalaj: 1 Lt. . Barkod: 3374650247076

Ürün Özellikleri

  • Litre 1 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Benzin
Geri Bildirim Ver

Motul 4T 10W-40 5100 Motosiklet Yağı 1 lt - Tüm Motorlara Uyumlu

Motosiklet sahipleri tarafından dikkat edilmesi gereken durumların başında motor bakımı ve temizliği gelir. Bu işlemi kusursuz bir şekilde gerçekleştiren Motul 4T 10W-40 5100 motosiklet yağı 1 lt - tüm motorlara uyumlu sahip olduğu özelliklerle öne çıkar. Yüksek ısı dayanıklılığına sahip olan ürün, motor içerisinde yağ buharlaşması durumunun önüne geçer. Bu sayede ek yağ ilavesi ihtiyaçlarını ortadan kaldırır. Uzun vadede yağ tasarrufu yapılmasını sağlayan özelliğiyle beğeni toplar. Deterjanın sahip olduğu kimyasal bileşenlere benzeyen bir formüle sahip olan ürün, güvenli kullanımıyla öne çıkar. Karbon çamuru ve atığı oluşması problemlerinin önüne geçer. Güvenli kullanımı ve üstün özellikleriyle öne çıkan ürünü satın alarak motorunuza sağlıklı bir bakım uygulayabilirsiniz.

  • Yüksek koruyucu özellik
  • Temizlik ve bakım işlevi
  • Üstün performans aracı

Araç Bakımı İçin Motul 4T Motosiklet Yağı

Araç Bakımı İçin Motul 4T Motosiklet Yağı

Motul 5100 10W40 4T 1 litre motosiklet yağı üstün kalitesi nedeniyle sıkça tercih edilir. Motul 5100 10W40 motosiklet yağı 1 lt gramaja sahip ambalajıyla motorunuzun çalışması için gerekli olan bakımları yapmanızı sağlar. Motorun yağa ihtiyaç duyduğu anlarda dolum yapabileceğiniz kullanışlı şişesiyle öne çıkar. Parça içerisinde bulunan diğer birimlerin birbirine temasını engelleyen ince bir yağ tabakası oluşturur. Bu tabaka sayesinde sürtünme durumu azaltılır ve yıpranmanın önüne geçilir. Aşırı ısınmayı engelleyen etkisiyle performansı artıran ürün aynı zamanda kullanım ömrü üzerinde de olumlu bir etkiye sahiptir. Motul 4T 10W-40 5100 motosiklet yağı 1 lt - tüm motorlara uyumlu kullananlar bakım ve temizlik işlemlerinde tercih ettiği ürünle keyifli bir sürüş için gerekli olan işlemleri tamamlar. Koruyucu özellikleriyle öne çıkan ürün, trafikte sağlıklı bir şekilde yol almanıza yardımcı olur.

Doğru Motor Kullanımı İçin Motul 4T Motosiklet Yağı

Doğru Motor Kullanımı İçin Motul 4T Motosiklet Yağı

Islak debriyaj kavramasını sağlayan ürün, manevralarda yumuşak bir geçiş yapmanızı sağlar. Sürüş keyfini artıran özellikleriyle öne çıkan Motul motosiklet yağı maksimum performansta çalışan araçlarda meydana gelebilecek aşırı ısınma gibi çeşitli problemlerin de yaşanmasını engeller. Bu sayede yıpranma ve eskime gibi olumsuz durumların önüne geçilir. Sürtünme sonucu oluşabilecek tortulanmanın önüne geçer ve var olan tortuların da temizlenmesini sağlar. Bu sayede taşıt içerisinde sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturulur. Bunun yanı sıra araç içerisinde önceden oluşmuş olan karbon atığı ve çamurların da temizlenmesini sağlar. Etkili bakım ve temizlik özellikleriyle sürüş keyfini artıran, araç performansını maksimum seviyelere çıkaran ürün özel formülüyle beğeni toplar. Bakım ve temizlik işlemleri için kullanabileceğiniz ürünü satın alarak aracınızın performansını artırabilirsiniz. Vites geçişlerini kolaylaştıran ürün aracılığıyla sürüş keyfini maksimum seviyelere çıkarabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Motul 4T Motosiklet Yağı Fiyatı ve Yorumları

Her Bütçeye Uygun Motul 4T Motosiklet Yağı Fiyatı ve Yorumları

Motul 4t 10W-40 5100 motosiklet yağı 1 lt - tüm motorlara uyumlu fiyatı bütçe dostu alışveriş imkanı sunan uygun aralıklarda yer alır. Uzun vadede oluşabilecek tortulanma ve tıkanma gibi problemlerin önüne geçer. Araç ömrünü uzatarak uzun süre boyunca sağlıklı sürüş imkanı sunar. Sürtünmeyi engelleyen ince bir yağ tabakası oluşturur. Bu sayede araçtan sürtünme nedenli olarak çıkan yüksek ses problemini ortadan kaldırır. Düşük ve yüksek sıcaklıklarda viskozitesini korur. Dört mevsim kullanıma uygun olan ürün, araç sahipleri tarafından beğeni toplar. Üstün performans sağlayan etkisiyle öne çıkan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Motul 4T 10W-40 5100 motosiklet yağı 1 lt - tüm motorlara uyumlu yorumları aracılığıyla tecrübeli müşterilerin ürün hakkındaki fikirlerini öğrenebilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden bütçe dostu alışveriş yapabilir, aracınızı uzun vadeli olarak koruyabilirsiniz.