9
Yağ ve Motor Katkıları kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Motul 8100 X-clean Efe 5w-30 Tam Sentetik Motor Yağı 4 Lt

799 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
967,48 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Motul 8100 X-clean Efe 5w-30 Tam Sentetik Motor Yağı 4 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esma Ticaret Satıcı Ünvanı: TARIK YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9810476966
    Bu ürün Esma Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Motul 8100 X-Clean EFE 5W-30 Tam Sentetik Motor Yağı 4 Lt Ürün Açıklaması Hem yüksek koruma hem de yakıt ekonomisi sağlayan tam sentetik motor yağı. Benzin ve Dizel motorlu, atmosferik veya turboşarjlı, doğrudan veya dolaylı enjeksiyonlu, son nesil araçlar için özel olarak geliştirilmişitir. Ürün Özellikleri 5W-30 viskozite kontrolüne sahip olması sayesinde düşük yağ tüketimi sağlamaya yardımcı olur. Dayanıklı yağ filminin bulunması sayesinde farklı hava koşullarında ideal yağlama performansı sunar. Motorda oluşabilen paslanma ve aşınmaya karşı tam koruma imkanı sunar. Euro 4, Euro 5 veya Euro 6 emisyon yönetmeliğine uygun olan son nesil benzinli ve dizel motorlar için özel olarak geliştirilmiştir. Katalitik Konvertrler (CAT), Dizel Partikül Filtreleri (DPF), ve Seçici Katalitik İndirgenme Sistemleri (SCR) ile çalışmaya uygundur. Bazı motorlar için kullanıma uygun olmayabilir, bu nedenle araç kullanıcı el kitabından kontrol ediniz Ürün ile alakalı herhangi bir sorununuzda bizlere ürün soruları bölümünden ulaşabilirsiniz. Ürünün Karşıladığı Standartlar ACEA Standartları C2 / C3 API SERVICE SN (SAE 5W -30)

Ürün Özellikleri

  • Litre 3 Litre
  • Viskozite 20W-50
  • Yakıt Benzin
Geri Bildirim Ver