Mozaik Yayınları 8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası

229 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
190 TL184 TL
3 Adet ve Üzeri %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mozaik Yayınları 8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3335008222800001 Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mozaik Yayınları 8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mozaik Yayınları Soru Bankası ile Sınavlara Hazırlanın

Bir öğrencinin dersi iyi anlayabilmesi için konuyu iyice tekrar ettikten sonra soru çözümleri ile okuduklarını pekiştirmesi çok önemlidir. Öğrenme süreci aşamalı bir durum olduğundan bu süreç boyunca öğrencileri destekleyecek kaynaklara ihtiyaç duyulur. İyi bir soru bankasında aranan özellik ders müfredatına uygun soruların hazırlanmasıdır. Bu nedenle içerik bakımından öğrencilere uyup uymadığı kontrol edilmelidir. 8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası, öğrencilerin zorlandığı tüm konuları kapsayan soru kalitesi ile öne çıkar. Yeni nesil sorulara çalışırken, fen bilimleri gibi ana derslere öğrenciler daha fazla vakit ayırmaları gerekir. Soru bankaları Mozaik Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankası gibi gerçek yaşamdan uyarlanan soruları ve eğlenceli yapısıyla öğrencileri sıkmadan öğretebilir yapıda olmalıdır. Öğrenciler ders çalışırken eğlenebildiklerini gördüklerinde ders çalışmaya daha fazla yoğunlaşarak sınavlarda başarı elde edebilirler.

  • Yeni Nesil Sorular
  • Liseye Geçiş
  • Sınavlara Hazırlık

8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası Mozaik Yayınları

8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası Mozaik Yayınları

8. sınıf fen bilimleri Mozaik Yayınları içerisinde barındırdığı yeni nesil soruları, öğrencilerin mantık-muhakeme özelliklerini geliştirmelerine yarayacak soruları ile gayet zengin bir yapıya sahiptir. Gerçek hayat ile ilişkili olması ile öğrencilerin çevrelerinde gördüğü olayları fen dersi ile bağdaştırarak dersi anlaması ve aklında yer etmesi sağlanır. İnsanlar bir bilgiyi öğrenmek için gerçekle bağ kurması gerekmektedir aksi taktirde bu bilgi unutulabilir. Gerçek hayattan uyarlanan sorular da bu bağlamda bilginin kalıcılığı konusunda önem taşır. 8. sınıf fen bilimleri soru bankası Mozaik Yayıncılık içeriğindeki yeni nesil soruları sayesinde öğrencileri liseye geçiş sınavlarında yeni soru sistemine ayak uydurmalarını sağlar. Ayrıca yeni nesil sorular sayesinde muhakeme yapma konusunda öğrenciler kendilerini geliştirir. Soruların içerisinde bulunan grafikler, görseller ve tablolar sayesinde öğrenciler bu tür teknikleri okuyabilmeyi öğrenir. Gördükleri görseller ile soruları bağdaştırmaları ise görsel hafızalarını geliştirir.

Mozaik Yayınları 8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası Çözümleri

Mozaik Yayınları 8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası Çözümleri

Mozaik Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankası çözümleri hizmeti sayesinde öğrenciler istedikleri yerden sadece internete bağlanarak tüm soru bankasındaki soruların çözümlerine ulaşabilmektedir. Bu şekilde öğrencilerin yanlarında öğretmenleri yokken yardıma ihtiyaçları olduklarında soruların cevaplarıyla yanıtlarını kontrol edebilirler. 8 sınıf fen bilimleri soru bankası Mozaik Yayınları cevap anahtarı ile çözülen testlerin kontrolleri kolaylıkla yapılır. Çözülemeyen souların videolu anlatımlarına ulaşarak çözü yollarını öğrenilir. Tüm cevaplara internet üzerinden de erişebilirsiniz. Öğrenciler anlamadıkları bir soru ile karşılaştıklarında, çözümlere ulaşabilmeleri önemlidir. Aksi takdirde konu eksikleri ile bir sonraki üniteye geçiş yaparlar. Eksik bilgilerle bir sonraki ünitelere geçildiğinde konuyu kavramak daha da zor olabilir.. Bu hizmetten yararlanmak istiyorsanız Mozaik Yayınları soru bankasına sahip olduğunuzda çözemediğiniz soruların çözümlerine ulaşabilir, anlamadığınız konu üzerine bol bol soru çözebilirsiniz.

8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası Fiyatları

8. Sınıf Fen Bilimleri Soru Bankası Fiyatları

8. sınıf fen bilimleri soru bankası yeni nesil soruları ve tüm yılı kapsayan üniteleri ile zengin bir içeriğe sahiptir. Öğrencilerin öğrenme sürecinde yardımcı olacak bu kaynak eğitmenler tarafından özverili şekilde hazırlanır. Sınavlara hazırlanan her öğrencinin ihtiyacı olan konuları kapsar. Mozaik Yayınları soru bankaları içerik kalitesi yüksek olmasına karşın her bütçeye uygun fiyatla satışa sunulur. 8. sınıf fen bilimleri soru bankası yorumları kapsamında öğrenciler tarafından oldukça yaralı bulunan 8.sınıf fen bilimleri Mozaik Yayınları bol bol soru çözüp öğrencinin kendini sınayabileceği bir kaynaktır. Mantık muhakeme soruları ile öğrenciye sınav öncesi deneyim yaşatabilir. Kitapta yer alan konu testlerini çözen öğrenci, yanlış yaptığı sorulardan yola çıkarak konu eksiklerini belirleyebilir. Böylece tam kavrayamadığı konulara tekrar çalışma fırsatı bulur. Soru bankasını hem okulda, hem evde hem de kursta çözerek, soru çözme hızını artırabilir, sınava hazırlanabilir. Mozaik Yayınları 8. sınıf fen bilimleri soru bankası cevap anahtarı da bulunan bu ürünü st12200 kodu ile Trendyol üzerinden inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.