mozaikturk Yılbaşı Özel Figürlü 6'lı Su Bardağı Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

mozaikturk Yılbaşı Özel Figürlü 6'lı Su Bardağı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Pazar günü hariç, bu ürünümüz AYNI GÜN Kargoya teslim edilir. Ürünlerimiz tamamen el sanatı ürünlerdir . Türk el yapımı cam biblolardır . Tasarım ürünleridir .paşabahçe bardağından üretilmiştir .345ml kapasitesi .bardak boyu 10 cm dir .figürler bardağın içindedir . Yıkama talimatı Ürünler bulaşık makinasında yıkanmaması gerekmektedir. Bulaşık makinasında yıkanması durumunda içlerindeki veya dışındaki mini figürler çıkabilir . Lütfen ürünleri elde yıkayınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mozaikturk Yılbaşı Özel 6'lı Su Bardağı Seti

Yılbaşı temalı su bardağı seti, eşsiz tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanan bir üründür. Her yaş grubunun ilgisini çekmeyi başaran set, eğlenceli görünümü ile öne çıkar. Yılbaşı konsepti için özel olarak tasarlanan bu set, senenin geri kalan zamanlarında da isteğe bağlı olarak kullanılabilir. Yılbaşı temalı su bardağı, başarılı bir el sanatı örneğidir. Bardakların içinde yer alan biblolar, el yapımı ve camdır. Dikkat çekici ve özenli detaylara sahip bu biblolar, Paşabahçe markasına ait kaliteli ve zarif cam bardaklar ile birleştirilmiştir. Mozaikturk yılbaşı bardak setinin elde yıkanarak temizlenmesi önerilir. Yüksek sıcaklıklarda ve bulaşık makinesinde yıkanması durumunda bardak içindeki mini figürler çıkabilir.

  • Adet sayısı: 6
  • Hacim: 315 ml
  • Boy: 10 cm

Mozaikturk Yılbaşı Bardağı Setinin Özellikleri Nelerdir?

Mozaikturk Yılbaşı Özel 6'lı Su Bardağı Seti Fiyat

Yılbaşı su bardağı seti 6 parçadan oluşur. Set içerisinde yer alan her bir bardakta yılbaşı konseptine uygun farklı bir figür yer alır. Figürler, Mozaikturk markası tarafından alevde cam şekillendirme tekniği kullanılarak yapılır. Paşabahçe markasına ait üstün kaliteli bardaklar içerisinde yer alan figürler sayesinde, benzersiz bir görünüm ortaya çıkar. Yılbaşı sofraları başta olmak üzere tüm kullanım alanlarını farklılaştırmaya aday olan bu set ile hoş bir ambiyans yaratabilirsiniz. 315 ml hacme sahip bardaklar, her türlü soğuk içecek için kullanılabilir. 10 cm yüksekliği ve üste doğru daralan tasarımı ile cam bardaklar, kolay kavrama imkânı da sunar. Bu benzersiz seti dilerseniz sadece yılbaşı döneminde dilerseniz de günlük kullanımda tercih edebilirsiniz.

Mozaikturk Yılbaşı Su Bardağı Seti Şık ve Kullanışlı mıdır?

Mozaikturk Yılbaşı Özel 6'lı Su Bardağı Seti Fiyat

Yılbaşı temalı su bardağı seti, şık ve zarif tasarımı ile öne çıkar. Set içerisindeki ürünlerin kullanım açısından normal su bardaklarından hiçbir farkı yoktur. Sadece bardakların içerisinde küçük figürler bulunur. Figürler, minimal tasarımları ile bardakların taban kısmında yer alır. Uygun şekilde sabitlenmiş olan bu küçük biblolar, bardağın kullanımı sırasında hiçbir engel oluşturmaz. Boyutları ve konumlandırmaları doğru şekilde yapılan figürleri ile yılbaşı su bardağı seti hem şık hem de kullanışlıdır. Yılbaşı özel 6'lı su bardağı seti yorumları da ürünün işlevselliğini ve zarafetini kanıtlar niteliktedir. Seti daha önce satın alan ve kullanan gerçek kişiler tarafından yapılan yorumlar, büyük oranda memnuniyet içermektedir. Hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisini çekmeyi başaran eğlenceli tasarımı ile yılbaşı su bardağı seti, hediye olarak tercih edilmeye de uygundur.

Mozaikturk Yılbaşı Bardağını Temizlerken Neye Dikkat Edilir?

Mozaikturk Yılbaşı Özel 6'lı Su Bardağı Seti Fiyat

Mozaikturk yılbaşı bardak seti, içerisinde el yapımı biblolar barındırır. Alevde cam şekillendirme tekniği kullanılarak özenle hazırlanan bu biblolar, bardakların içlerine yerleştirilmiştir. Bu nedenle set içerisinde yer alan bardakların yapısı son derece hassastır.  Yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklı değillerdir. Bu nedenle temizleme işlemi için bulaşık makinesi tercih edilmemelidir. Yüksek sıcaklıklar, bibloların bardak ile olan bağlantı yerlerine zarar verebilir. Bunun sonucunda da figür, bardaktan tamamen ayrılabilir. Ayrıca korozyon ve çizilme gibi durumların meydana gelmesi de olasıdır. Tüm bu nedenlerden dolayı Mozaikturk yılbaşı bardak seti temizlenirken elde yıkanmalıdır. Doğru koşullarda temizlendiğinde bu bardaklar, uzun süre boyunca ilk görünümlerini muhafaza eder. Sevdiklerinize hediye olarak da alabileceğiniz bu eğlenceli ve şık sete, Trendyol üzerinden kolayca sahip olabilirsiniz. Uygun fiyat seçeneklerinden yararlanarak hesaplı bir şekilde sipariş verebilirsiniz. Tüm kargo sürecini Trendyol üzerinden takip etmek mümkündür. İhtiyaç durumunda kolay iade ve değişim seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.