Mr. Muscle Konsantre Yüzey Temizleyici, Okyanus Sessizliği, 2.5l X 2

303 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
900 TL'ye 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mr. Muscle Konsantre Yüzey Temizleyici, Okyanus Sessizliği, 2.5l X 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMİATOPTAN Satıcı Ünvanı: BAYBURT LAMİA PETROL AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0151044778500013 Vergi Kimlik Numarası: 1510447785
    Bu ürün LAMİATOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mr Muscle Konsantre Yüzey Temizleyici, farklı yüzey türleri için hızlı ve etkili temizlik olanağı sunar. Gelişmiş formülüyle kir ve lekeleri söküp atarak hijyen sağlar. Tüm evinizi uzun süre kalıcı okyanus kokusuyla ferahlatır. Bu yüzey temizleyici iz ve kalıntıları ortadan kaldırarak yüzeylerin ışıl ışıl parlamasını sağlar. Mermer, fayans, seramik gibi sert yüzeyler ile mutfak tezgahı, lavabo ve diğer tüm yıkanabilir yüzeyler için uygundur. Mr Muscle Konsantre Yüzey Temizleyici, evinizde kolay ve hijyenik temizlik imkanı sunar. İnatçı toz ve kirleri söküp atarak yüzeylerdeki iz ve lekeleri ortadan kaldırır. Mermer, fayans, seramik gibi sert yüzeyler ile mutfak tezgahı, lavabo ve diğer tüm yıkanabilir yüzeyler için uygundur. Okyanus kokusuyla evinizde ferah bir hava yaratır. Mr Muscle Konsantre Yüzey Temizleyici evinizin her yerinde temizliğe daha az, hayata daha fazla zaman ayırmanızı sağlayan etkili bir çözüm sunar. NEREDE KULLANILIR: Mermer, fayans, seramik gibi sert yüzeyler ile mutfak tezgahı, lavabo ve diğer tüm yıkanabilir yüzeyler için uygundur. GÜVENLİK UYARILARI: Çocukların ve ev hayvanlarının erişemeyeceği yerde saklayın.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Mr. Muscle Yüzey Temizleyici Okyanus Sessizliği 2500ml x2'li

Mr. Muscle konsantre yüzey temizleyici okyanus sessizliği 2500 ml x 2'li olarak satışa sunulan bir temizlik ürünüdür. Yaşam alanlarında hijyenin sağlanması için geliştirilir. Temizlik yapıldığında ortamın hoş kokması için ürünün formülünde özel kokular kullanılır. Ürünün büyük ambalaj içinde satışa sunulması temizlik yapmayı sevenler için ekonomik bir avantaj sunar. Ayrıca formülü konsantre olduğundan dolayı az miktarıyla bile geniş yüzeyleri temizleyebilirsiniz. Ürünün kapağını ölçüm yapmak için kullanabilirsiniz. Yaşam alanlarını olumsuz etkileyen toz hem elektronik cihazların arızalanmasına hem de alerjik sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu ürünün toz bırakmayan formülü sayesinde bu tarz olumsuzlukları yaşam alanlarınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Yüzey temizliğini kolaylaştıran zengin formülü ev, ofis gibi ortamlarda güvenli kullanım sunar.

  • Kullanım sonrasında kalıcı hoş
  • Toz bırakmayan formül
  • Büyük ambalaj seçeneği

Mr. Muscle Yüzey Temizleyici Kullanım Alanları

Mr. Muscle Yüzey Temizleyici Kullanım Alanları

Mr Muscle yüzey temizleyici okyanus sessizliği 2500 ml kullanım alanı oldukça geniş olacak şekilde dizayn edilen bir üründür. Yaşam alanlarında bulunan yüzeyler, birbirinden farklı özelliklere sahip olabilir. Farklı yüzeylerin tek bir ürünle temizlenebilmesi oldukça verimli bir seçenektir. Markanın geliştirdiği bu çok amaçlı formülü linolyum, ahşap, mermer, fayans, seramik, lavabo ve mutfak tezgahı gibi yıkanabilir olan tüm yüzeylerde kullanabilirsiniz. Genellikle mutfak, tuvalet ve banyo gibi alanlarda su lekesi gibi durumlarla sıklıkla karşılaşılır. Ürün, bu bölümlerde meydana gelen iz ve lekelerin giderilmesinde etkilidir. Yüzeylerin kolay ve pratik bir şekilde temizlenmesiyle kendinize zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda, tek ürünle farklı yüzeylerin temizlenebilmesi ekonomik açıdan da avantaj sağlar. Yüzey üzerinde kullanırken ürünü suyla karıştırabilir ya da yüzeye direkt olarak uygulayabilirsiniz.

Mr. Muscle Konsantre Yüzey Temizleyici Özellikleri

Mr. Muscle Konsantre Yüzey Temizleyici Özellikleri

Mr Muscle konsantre yüzey temizleyici sahip olduğu özellikler sayesinde hayatınıza kolaylık getirir. Öncelikle yaşam alanlarında sürekli temas halinde olduğunuz yüzeylerdeki tozları yok eder. Ayrıca sahip olduğu hoş koku sayesinde bulunduğunuz ortamın güzel kokmasını sağlar. Bu ürün sayesinde ayrıca oda parfümü kullanmanıza gerek yoktur. Yoğun bir formülü olan ürün, konsantre yapısıyla öne çıkar. Böylece kullanım suyuna az bir miktar eklemeniz yeterli olur. Ürünün etkili formülü sayesinde temizleyeceğiniz bölgeyi pratik dokunuşlar ile dezenfekte edebilirsiniz. Ergonomik bir ambalaj formuna sahip olan temizleyici, bu sayede kullanım sırasında kolaylık sağlar. Ayrı bir ölçek kullanmanızı gerektirmeyen bir kapağa sahiptir. Bu ürün, tek başına ambalajı ve formülüyle çok amaçlı bir özellik sergiler. Ürünün ambalajı miktarı belirlemenize yardımcı olurken formülünde bulunan parfüm etkisi ve temizleyicilik hızlı ve etkileyici hijyen sunar.

İndirimli Mr. Muscle Konsantre Yüzey Temizleyici Fiyatları

İndirimli Mr. Muscle Konsantre Yüzey Temizleyici Fiyatları

Temizlik ürünlerinin kullanım şeklinin kolaylığı yapacağınız uygulamanın belirleyici faktörüdür. Markanın geliştirdiği bu formül, yüzeydeki kir ve lekeye göre farklı şekillerde uygulanır. Eğer yüzeyde bulunan kirler normal derecede ise yarım kova su içine 4 kapak bu temizlik maddesinden eklemeniz yeterlidir. Mop yardımıyla formülün suya tamamen karışmasını sağlamanız önemlidir. Böylece formül, su içinde homojen olarak dağılır ve etkisini göstermeye hazır hale gelir. Kirlerin durumu biraz zor ve inatçı görünüyorsa, ürünü bir bezin üzerine dökerek direkt olarak kir üzerine uygulamanız gerekir. Mr. Muscle konsantre yüzey temizleyici okyanus sessizliği 2500 ml x 2'li fiyat bakımından da avantajlı bir seçenektir. Trendyol üzerinden satın alabileceğiniz markanın bu ürünü hakkında detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz. Bunun için Mr. Muscle konsantre yüzey temizleyici okyanus sessizliği yorum bölümüne bakabilirsiniz.