CandyShine Su Geçirmez Kılıf Askılı Tüm Telefonlarla Uyumlu

99,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CandyShine Su Geçirmez Kılıf Askılı Tüm Telefonlarla Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CANDYSHINE Satıcı Ünvanı: CANDYSHİNE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200049516500001 Vergi Kimlik Numarası: 2000495165
    Bu ürün CANDYSHINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm Cihazlara Uyumlu Universal Su Geçirmez Kılıf * Bu ürün ile, fotoğraf çekebilirsiniz, dokunmatik ekranınızı, telefonunuzu veya dijital kameranızı sualtında kullanabilirsiniz. * 10 Metreye kadar su geçirmez. * Çevre dostu malzeme, mükemmel kalite ve güvenli. * Test edilmiştir. 10 metreye kadar su geçirmezlik koruması sağlar * Askı ipi sayesinde Kolay taşınabilirdir. Not: * Kullanım sıcaklığı: 25 derece santigrat altında, 45 derece sıcak su altında kullanmayın. * Kullanmadan önce, telefon olmadan kılıfı test ediniz. * Telefonu dışarı çekerken, kılıf içine su girişini önlemek için kılfın ağzını aşağıya doğru tutun

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 8 Plus
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Model Cüzdan Kılıf
  • Renk Beyaz
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

MRÇ Su Geçirmez Kılıf Askılı - Tüm Telefonlarla Uyumlu

Yağmurlu havalarda, denizde ve havuzda güvenilir kullanımıyla MRÇ su geçirmez kılıf askılı tüm telefonlarla uyumlu PRA-760749-265091 modeli büyük avantaj sağlar. Kullanışlı bir ürün olarak müşterilerin dikkatini çeker. Tüm cihazlara uyum sağlayan yapısıyla beğeni toplar. Bu özelliğiyle sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Kolay taşınabilen askı ipinin yanı sıra 10 metreye kadar su geçirmeyen özelliğiyle ergonomik bir kullanım imkanı sunar. Geniş müşteri kitlesiyle her yaştan kişinin ürünü kullanmasına olanak tanır. Cep telefonunuzun ıslanması veya ıslak bir yere düşmesi gibi durumlarda cihazınızın zarar görmesini önleyerek güvenilir deneyim sunar. İhtiyaçlarınıza tam anlamıyla yanıt verir. Uzun süre kullanım imkanıyla size eşsiz bir deneyim yaratır. Yüzme etkinliklerinizin yanı sıra doğa aktivitelerinde de rahatlıkla kullanabileceğiniz ideal bir üründür. Konforlu kullanımıyla bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Ergonomik kullanım
  • Güvenilir yapısı
  • Kolay taşınabilir

Konforlu MRÇ Su Geçirmez Kılıf Askılı

Konforlu MRÇ Su Geçirmez Kılıf Askılı

Pratik kullanıma sahip olan özellikleriyle MRÇ kılıfları tercih nedeni olur. İlgi çeken bir ürün olarak sıklıkla tercih edilir. Ürünü telefonunuzla kullanmaya başlamadan önce denemeniz tavsiye edilir. MRÇ su geçirmez kılıf askılı tüm telefonlarla uyumlu fiyatlarıyla farklı bütçelere uygunluk gösterir. Su altında fotoğraf çekebilmenizi sağlayan özelliğiyle dikkatleri üzerine çeker. 10 metre su altına kadar akıllı telefonunuzu istediğiniz gibi kullanmanıza imkan sağlar. Kaliteli malzemeden üretilen yapısıyla yoğun şekilde ilgi görür. Günlük yaşamda yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz askı sayesinde siz de hayatınızı kolaylaştırabilir, bu ürünün avantajlarından yararlanabilirsiniz. Ürün, elverişli kullanımıyla suyun altında dahi rahatlıkla telefon görüşmesi yapmanızı sağlar. 25°C-45°C arasında sıcak suyun altında ürünün kullanılmaması gerekir. Güven veren yapısıyla siz de bu ürünü satın alarak avantajlı kullanım imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Avantajlı MRÇ Su Geçirmez Kılıf Askılı

Avantajlı MRÇ Su Geçirmez Kılıf Askılı

Bu kılıf, avantajlı özellikleriyle müşterilerin beğenisini toplayan bir ürün olarak ön plana çıkar. Cihazınızın modeline uygun MRÇ marka kılıfı satın alma işleminizi gerçekleştirerek ürünün benzersiz kullanım avantajlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz. Ürün, su ile temasta dahi rahatlıkla telefonunuzu kullanabilmenizi sağlar. Akıllı telefon aksesuarları içinde müşterilerin tercih ettiği ürünler arasında ilk sıralarda yer alır. Havuzda yüzerken, yağmurlu bir günde ya da doğada yapacağınız spor aktivitelerinde güvenli kullanım sağlar. Cihazınızın zarar görmesini engelleyen özelliğiyle memnuniyetle bu ürünü satın alabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamada size yardımcı olan ürün, akıllı telefon aksesuarları arasında sıklıkla tercih edilir. Suyla temesta dahi profesyonel çekim yapmanıza olanak tanıyan yapısıyla yaşam kalitenizi artırır. MRÇ su geçirmez kılıf askılı tüm telefonlarla uyumlu yorumlarına da bakabilirsiniz. Ürünü satın alma işleminizi gerçekleştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Cazip Fiyat MRÇ Su Geçirmez Kılıf Askılı

Cazip Fiyat MRÇ Su Geçirmez Kılıf Askılı

Bütün akıllı telefonlarla uyum sağlayan özelliğiyle MRÇ marka su geçirmez kılıf, geniş müşteri skalasıyla sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Sağladığı kullanım avantajlarıyla memnuniyet hissi yaratır. Su altında çekim imkanıyla istediğiniz şekillerde pozlama yapabilirsiniz. Yağmurlu günlerde su geçiren telefonların aksine su geçirmeyen özelliğe sahip kılıf sayesinde rahatlıkla cihazınızı kullanma şansını yakalayabilirsiniz. Ürün, bütçenize uygunluk gösteren fiyat alternatifleriyle dikkat çekici telefon aksesuarlarından biri olur. Pratik kullanım avantajıyla denizde yüzerken telefonunuzla acil halletmeniz gereken birtakım işlemleri kolaylıkla gerçekleştirmenizi sağlar. Plajlarda, ürünün su geçirmeyen özelliğinden yararlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra askılı ürün sayesinde telefonunuzu yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. MRÇ su geçirmez kılıf askılı tüm telefonlarla uyumlu kullananların ürün hakkındaki deneyimlerini öğrenmek için yorumlara göz atabilirsiniz. Trendyol üzerinden ürünü satın alma işleminizi gerçekleştirerek kullanım avantajlarından yararlanma imkanını yakalayabilirsiniz.