Genel Markalar Transformers Polis Araba Işıklı Sesli Robot Araba

291 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Transformers Polis Araba Işıklı Sesli Robot Araba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ailenizin Oyuncakcısı Satıcı Ünvanı: VEYSEL TANRIVERDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1452575672400001 Vergi Kimlik Numarası: 8220252914
    Bu ürün Ailenizin Oyuncakcısı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevgili marsel oyuncak ailesi
  • marsel oyuncak mağazası ayrılacılığı ile yaptığınız alışverişlerde çocuklarınız için en temiz ve hijyenik ortamlarda siparişleriniz paketlenmektedir Transformers Polis Araba Işıklı Sesli Robot Araba Transformers Polis Araba Işıklı Sesli Transformers araba. Çocukların sevgilisi Transformers serisinin haylaz kahramanı Polis yeni nesil robot prime arabası. Transformers araba üç adet kalem pil ile çalışır. Transformers araba üç adet kalem pil ile çalışır. Transformers kendi özel rengine sahip. Çalıştırdıktan sonra çevreye rengarenk ışık saçar ve araba halinden robot haline dönüşür. Transformers kahraman araba sensörlü olup herhangi bir engelle karşılaştığında kendi yönünü belirler. Kendine özgü sesi ile de çocukları kendisine hayran bırakır. Kendi kutusunda hediye paketi yapılıp gönderilecektir. Çocuklarınızın ve sevdiklerinizin sağlığı için mağazamızdan yapacağınız alışverişte yaş ibaresine dikkat ediniz. +3 Yaş ve üzeri çocuklar içindir. Ürün Ölçüleri : Uzunluk 18cm x 8cm en ölçülerine sahiptir. Bir adet transformers polis araba gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver