6
Anakart kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

MSI B450 Gamıng Plus Max Am4 Ddr4 3466(OC)dvı Hdmı Usb3.2 Atx

3.950 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.017 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.208 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.269,19 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.403,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MSI B450 Gamıng Plus Max Am4 Ddr4 3466(OC)dvı Hdmı Usb3.2 Atx

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Omega Teknik Satıcı Ünvanı: NURETTİN ÜZREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220146849
    Bu ürün Omega Teknik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MSI B450 GAMING PLUS MAX AM4 DDR4 3466(OC)DVI HDMI USB3.2 ATX

Ürün Özellikleri

  • Soket Tipi Dahili İşlemci
Geri Bildirim Ver

MSI B450 Gaming Plus Max Anakart AMD AM4 DDR4 ATX Fiyatı, Yorumları - Trendyol

MSI B450 Gaming Plus Max anakart markanın öne çıkan modellerinden biri olarak karşınıza çıkar. Ürün, bilgisayar gibi karmaşık bir sistemin merkezi devre kartı olarak tasarlanır. Güçlü performansı ve kaliteli olmasıyla bilgisayar kullananların vazgeçilmez tercihleri arasında yer alır. Bilgisayar kullanımı hemen herkes için önem arz eder. Her meslek grubu için önemli olan bilgisayarların önemli bir görevi de yüksek hızda çalışmasıdır. Bu yüzden anakartlar, cihazın gücünü belirleyen temel donanım olarak karşınıza çıkar. MSI B450 Gaming Plus Max anakart sistem bileşenleri arasındaki iletişimi kurarak bu sistemlerin düzgün çalışmasını sağlayan önemli parça olarak bilgisayar donanımı içerisinde yer alır. RAM kapasitesi ise 64 GB olarak tasarlanır. MSI Gaming Plus B450 modelinin öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Maksimum bellek
  • Güçlü performans
  • Hızlı yükleme rehberi

MSI Gaming Plus Max Anakart Özellikleri

MSI Gaming Plus Max Anakart Özellikleri

MSI B450 Gaming Plus Max 4133 MHz (oc) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI ATX anakart bir bilgisayarın veya dijital cihazın tüm bileşenlerini bağlar ve kontrol eder. Ekran kartı, işlemci, RAM, hard disk, klavye, mouse gibi bileşenlerin birbirleri arasındaki iletişimini ve veri akışını sağlar. MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 modeli 256 megabit hafızaya sahip olarak tasarlanır. BIOS sayesinde işlemleri yürütür. BIOS tipi UEFI AMI olarak üretilir. Segmentler arasındaki uyum sayesinde maksimum performans sağlar. Diğer bütün bileşenlerin ana parçası olarak tasarlanan bu model, birçok özelliği ile ön plana çıkmayı başarır. MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 soket AM4 DDR4 4133 (oc) MHz ATX Gaming anakart bilgisayar performansının, gücünün veya hızının üzerinde büyük etkisi bulunur.

MSI B450 Gaming Plus Max Anakart Avantajları

MSI B450 Gaming Plus Max Anakart Avantajları

MSI B450 Gaming Plus Max özellikleri ile göz alıcı performans ve kalitesini birleştirerek müşterilerin beğenisine sunulur. Desteklenen Windows çalışma sistemleri, hemen her müşterinin sistemi ile uyum sağlar. MSI B450 Gaming Plus Max AM4 anakart bilgisayardaki işlemcilerin, belleklerin ve bilgisayarın pek çok parçasının potansiyellerini ortaya çıkarıp iyi şekilde kullanılmasına olanak sağlar. Anakart seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri, ürünün kullanım amacı olarak karşınıza çıkar. Ürünü oyun bilgisayarı ya da şirket için kullandığınız cihaz için satın almak isteyebilirsiniz. MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz DDR4 soket AM4 ATX anakart modelini iş bilgisayarında kullanabilirsiniz. Ürün, ofis programları ve internet kullanımı için yeterli donanıma sahiptir. Aynı zamanda büyük boyutlu olan oyunları oynamak için de bu ürünü kullanabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla MSI Gaming Plus Max Anakart

Uygun Fiyatlarla MSI Gaming Plus Max Anakart

MSI B450 Gaming Plus Max inceleme olanağı bulduğunuzda ürün özelliklerine kolaylıkla göz atabilirsiniz. Ürünün kullanım amacınıza uygun bir model olup olmadığına karar verebilirsiniz. MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz DDR4 soket AM4 ATX anakart fiyat performans ürünü olarak karşınıza çıkar. Modelin özellikleri göz önünde bulundurularak fiyat aralığı belirlenir. Model, kalitesi ve maksimum bellek kapasitesi sayesinde performansı üst seviyeye taşır. MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz DDR4 soket AM4 ATX anakart kullananlar ürün yorumlarına kullanım deneyimlerini ekledikleri için siz de Trendyol ayrıcalığı ile bu değerlendirmelere göz atabilirsiniz. MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz DDR4 soket AM4 ATX anakart yorumları sayesinde ürüne ulaşım sağlamadan müşteri deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Uygun fiyat avantajıyla siz de ürüne kısa sürede ulaşabilirsiniz.