MSI Geforce Gt 1030 2ghd4 Lp Oc 2gb Gddr4 64bit Dx12 Nvidia Ekran Kartı

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.405,61 TL2.652 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.879,99 TL2.689,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.683 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.746 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MSI Geforce Gt 1030 2ghd4 Lp Oc 2gb Gddr4 64bit Dx12 Nvidia Ekran Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TGAR Teknoloji ve Elektronik Satıcı Ünvanı: TGAR BİLGİSAYAR ELEKTRONİK İLETİŞİM SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843028739900014 Vergi Kimlik Numarası: 8430287399
    Bu ürün TGAR Teknoloji ve Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chip Seti : NVIDIA, Bellek : 2 GB, Bağlantı Tipi : HDMI, Bit Değeri : 64 Bit, DirectX Desteği : DirectX 12, DVI Çıkışı : Yok, HDMI : Var, Display Çıkışı : Var, Garanti Süresi : 24 Ay, Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 1030, Open GL : Open GL 4.5, Overclock : Yok, Soğutucu Tipi : Fansız (Pasif Soğutucu),

Ürün Özellikleri

  • Ekran Kartı Hafızası 4 GB ve altı
  • Bit Değeri 64 - 128 Bit
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR3
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver

MSI 977083 GeForce GT 1030 2GHD4 LP OC GT1030 2GB DDR4 64B 1XHDMI 1XDP Ekran Kartı

Bilgisayarların performansını belirleyen donanımların başında ekran kartı gelir. MSI GeForce 2GHD4 LP OC GT 1030 ekran kartı, fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken modeller arasında yer alır. Parça, bilgisayar monitörüne yansıyan grafiklerin yüksek kalitede sunulmasını sağlar. İşlemci frekansı, hafıza kapasitesi ve tasarımıyla beklentileri fazlasıyla karşılayan MSI 1030 ekran kartı; iş, eğlence ve eğitim amaçlı tercih edilebilir. Bu ekran kartı, güçlü sistem mimarisi sayesinde yüksek performans sergiler. Donanımsal teknolojileriyle fark yaratmayı başarır. Ayrıca son derece sessiz çalıştığı için konforlu bir ortam sunan MSI GeForce 2GHD4 LP OC GT 1030 ekran kartının genel özellikleri şu şekilde sıralanır:

  • Ekran Kartı Hafızası: 2 GB
  • HDMI Port Sayısı: 1
  • Özellik: Mobil cihazlarla uzaktan denetim

MSI GeForce GT 1030 2GHD4 Ekran Kartının Özellikleri

MSI GeForce GT 1030 2GHD4 Ekran Kartının Özellikleri

MSI GeForce 2GHD4 LP OC GT 1030 ekran kartı, gelişmiş özellikleriyle bir adım öne çıkar. Bu ürün, bilgisayar monitöründeki grafiklerin daha kaliteli görünmesine yardımcı olur. Üst düzey teknik özellikleri sayesinde görüntü akışının hızlı ve kesintisiz olmasına katkı sağlar. Keyifli ve benzersiz bir izleme deneyimi yaşatan bu parça, 2 GB hafıza kapasitesine sahiptir. 2100 MHz hafıza frekans hızı sayesinde verilerin sorunsuz şekilde iletilmesini sağlar. Ürünün geniş soğutma blogu bulunur. Performansı önemli ölçüde etkileyen bu blok, GPU ve bellek alanlarını güvenli şekilde soğutur. Özellikle bilgisayar yüksek hızda çalışırken hava akışı sağlayarak hem oyun hem de multimedya için son derece verimli bir ortam sağlanmış olur. MSI GeForce 2GB DDR4 64B ekran kartı, oyun içinden video yakalamanızı da olanak verir.

MSI GeForce GT 1030 2GB DDR4 64B Ekran Kartı Kaliteli midir?

MSI GeForce 1XHDMI 1XDP ekran kartı, yeni nesil teknolojilerle donatılır. Üretiminde kullanılan malzemeler, kaliteli ürünler arasından tercih edilir. Parçanın tamamı katı kapasitör devre elemanlarından oluştuğu için uzun yıllar kullanılabilir. Ürün, tam yükte 10 yıl parça ömrü garantisine sahiptir. Ayrıca daha yüksek kararlılık için imalatında alüminyum çekirdek tercih edilir. Ekran kartı, yüksek kararlılık ve kalite sunar. Farkını performans noktasında etkileyici bir şekilde hissettirir. Ayrıca bu parça, MIL-STD-810G standartlarına uyumlu askeri sınıf bileşenler kullanılarak geliştirilir. Zorlu ve uzun soluklu oyun seanslarında gücünü korur. Tasarım ayrıntılarıyla da önemli avantajlar sağlar. Ekran kartı; 150 mm genişlik, 69 mm yükseklik ve 38 mm derinlik ölçülerine sahiptir. Dar ve ince sistemlere sorunsuz şekilde yerleşir.

MSI GeForce GT 1030 2GHD4 LP OC Ekran Kartı Kimler İçindir?

MSI GeForce 2GHD4 LP OC GT 1030 ekran kartı, çok amaçlı kullanım sayesinde geniş kitlelere hitap eder. Bilgisayarını hız ve güç noktasında yüksek performansta kullanmak isteyenler tarafından yoğun ilgi görür. Özellikle oyun oynamaktan hoşlananlar için vazgeçilmez parçalar arasında yer alır. Özel soğutma sistemi sayesinde uzun süreli bilgisayar kullanımlarında performans kaybı yaşanmasının önüne geçer. Bu ürün hız aşırtma potansiyeliyle de göz doldurur. Grafikler üzerinde tam denetim kurmanızı mümkün kılar. Oyun sırasında video kaydı almanız için gerekli ayrıntıları başarılı bir şekilde sağlar. Ek olarak mobil cihazlar üzerinden uzaktan kontrol avantajı sunar. MSI GeForce 2GHD4 LP OC GT 1030 ekran kartı yorumları, ürün hakkında farklı kullanıcıların gerçek değerlendirmelerini yansıtır. Siz de bilgisayarınızın performansını yükseltmek için bu fonksiyonel ekran kartını tercih edebilir, ürünü Trendyol ayrıcalıklarından faydalanarak satın alabilirsiniz.