MSI Clutch Gm11 Optik Oyuncu Mouse

835 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
15 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15 saat 59 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MSI Clutch Gm11 Optik Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: K&Nefess Satıcı Ünvanı: KERİM NEFES İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6300848350
    Bu ürün K&Nefess tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Msı clutch gm11 mouse Marka: Msı Ürün adı: Clutch gm11 Ürün kodu: Clutch gm11 Ean/upc kodu: 0824142186251 Stunning rgb lighting with over 7 lighting effects
  • 5-Level dpı sensor matches with 5 different colors
  • Symmetrical mouse design
  • Pmw-3325 optical sensor
  • Fine-Tune detail settings with dragon center
  • 7 farklı efektli çarpıcı rgb aydınlatma 5 seviyeli dpı ayarı simetrik tasarım ile çift elle kullanım imkanı pmw 3325 optik sensör msı dragon center yazılım desteği teknik özellikler model adı: Clutch gm11 gamıng mousesensör: Pmw-3325 optical sensordpı seviyeleri: 400 / 800 / 1600 / 3200 / 5000bağlantı: Usb 2.0tuş sayısı: 6polling rate: 1000hz , 125/250/500/1000(default)hzswitchler: 10m+ tıklama ömürlü omron switchlerrgb aydınlatma: Varişletim sistemi: +windows 10 / 8.1 / 8 / 7kablo: 1.8m altın kaplama girişlirenk: Siyahboyut: 118 x 62 x 37mmağırlık: 89 g (kablo hariç)

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 100 - 1000 Dpi
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 4
  • Mouse Tipi Laser
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Laser
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

MSI Clutch GM11 Optik Oyuncu Mouse

Mouse modellerine bilgisayar kullanımının birçok alanında ihtiyaç duyulur. Bunlardan biri de oyun oynamak için kullanımıdır. MSI gaming mouse ile oyun oynamaya keyif, kalite ve kolaylık katabilirsiniz. Kullanışlı ve kaliteli tasarıma sahip olan bu ürün büyük beğeni toplar. Aynı zamanda oyuncuların ve iş için kullananların hayatını kolaylaştıran bu ürün sıklıkla tercih edilir. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan MSI Clutch GM11 optik oyuncu mouse sizi her anlamda memnun eder. 7 farklı efektli çarpıcı RGB aydınlatma özelliği ile şık ve eğlenceli bir deneyim sunar. Rengi siyah olup boyutları ise 118 x 62 x 37 mm şeklindedir. Kablo hariç ağırlığı 89 gramdır. Oyunlarınızı seri bir şekilde oynamak ve koordine etmek için ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Simetrik tasarım
  • Çift elle kullanım imkanı
  • RGB aydınlatma

MSI Clutch GM11 Optik Oyuncu Mouse Modelleri

MSI Clutch GM11 Optik Oyuncu Mouse Modelleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan ürünler her zaman ön plana çıkar. Sürekli bilgisayar kullanan insanlar için de mouse modelleri önem taşır. MSI Clutch GM11 oyuncu mouse modeli ile bilgisayardaki işlerinizi veya hobilerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Gamerlar için ideal olan bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Oyun sırasında hızlı ve güvenli tutuşu sayesinde oyun oynayan kişiyi yarı yolda bırakmaz. Ürün özellikleri sayesinde konforlu ve rahat bir tutuş keyfi yaşatır. Optik mouse modelleri, mekanik toplu olanların devamı olarak kullanılır. Bu modeller, ışık gücünden yararlanarak çalışır. Mouse üzerinde bulunan ışık harekete karşı hassasiyeti olduğu için hareketin oluşturduğu değişim bilgisayar tarafından algılanır. Ürünün detaylı tasarımı ve üstün kalitesi sayesinde kullandığınız her programda yüksek performans sağlayabilirsiniz. Ürün tasarımında kullanılan çift taraflı enjeksiyonlu kalıp tekniği sayesinde rahat ve pratik bir tutuşa sağlayabilirsiniz.

MSI Clutch GM11 Optik Oyuncu Mouse Özellikleri

MSI Clutch GM11 Optik Oyuncu Mouse Özellikleri

MSI marka GM11 modeli, PMW-3325 optikal sensöre sahip olup 6 tane tuşu bulunur. Kablolu kullanıma uygundur. Bu ürünü Windows’un farklı sürümleri ile kullanabilirsiniz. MSI markasının bu modeli, 10m+ tıklama ömürlüdür. DPI seviyeleri; 400, 800, 1600, 3200 olarak değişiklik gösterir. Ek olarak DPI değeri önemlidir çünkü değer ne kadar yüksekse farenin harekete duyarlılığı o kadar yüksektir. MSI Clutch GM11 optik oyuncu mouse yorumlarını göz önünde bulundurarak değerlendirebilir ve alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ürünün ışık sistemi sayesinde pratik bir şekilde hız, efekt ve yön modlarını ekstra bir yazılıma gerek duymadan değiştirebilme şansına sahip olabilirsiniz. Sabit ufuğa ve reaktif dalgaya sahip olan ürünün 10 milyon tıklama yapabilecek parça ömrü bulunur. Optik sensörü ise yüksek çözünürlüğü destekler. Kaliteli malzemeden üretilen MSI Clutch GM11 modelini tercih edebilirsiniz.

MSI Clutch GM11 Optik Oyuncu Mouse Fiyat Aralığı

MSI Clutch GM11 Optik Oyuncu Mouse Fiyat Aralığı

Mouse, dış ortamlarda da hızlı ve kolay bir şekilde bilgisayar işlemlerini halletmenize yardımcı olur. Kablolu olduğu için şarj gerektirmez. Ürün simetrik tasarımı sayesinde hem sağ hem de sol elinizle uyumlu olarak çalışma özelliğine sahiptir. Ürün mouse üzerinde bulunan 5 aşamalı ayar mekanizmasından oluşur. Mouse üzerindeki tuşlar sayesinde parlaklık, mod, hız, yön ve renk değiştirmeyi kolaylıkla yapabilirsiniz. Ürün içeriğinde bulunan milyonlarca renk seçeneği ve 7 farklı ışıklandırma seçeneği sayesinde ürünü kişiselleştirebilirsiniz. MSI Clutch GM11 optik oyuncu mouse fiyatı ise bütçe dostu olmasıyla her müşteri grubu için uygundur. Hem oyunlarınızı zevkli ve kesintisiz hale getirebilir hem de işlerinizi hızlı bir şekilde sonlandırabilirsiniz. Şık tasarıma ve hızlı performansa sahip olan kaliteli ürüne Trendyol’un cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.