MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Kulaklık Kumandalı Katlanabilir Siyah

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.389 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.389,88 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.429 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Kulaklık Kumandalı Katlanabilir Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OverGame Satıcı Ünvanı: ELOY ELEKTRONİK OYUNLAR SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333070267500017 Vergi Kimlik Numarası: 3330702675
    Bu ürün OverGame tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MSI markalı kablolu oyuncu kulaklığı streo ses çıkışına sahiptir.
  • Mikrofonlu oyuncu kulaklık mikrofon kullanımı ile konforlu kullanım imkanı sunar. Cihaz mikrofonu çıkarttırılabilir özelliğe sahiptir.
  • MSI Immerse GH30 V2 222 gram ağırlık ve siyah renk tonu ile tasarlanmıştır.
  • Siyah kulaküstü kulaklık kumanda kullanımı ile kontrol altında tutulabilir. Kumanda mikrofon kontrolünü ve ses kontrolünü yapmak için kullanılır.
  • Kulak üstü kulaklık gaming 150 cm kablo uzunluğuna sahiptir. Kablo özellikleri ek kablolu, örgü kablolu ve düz tip jak olarak sunulur.
  • MSI Immerse GH30 kulaklık 40 mm sürücü çapına sahiptir. Neodinyum sürücü özelliği ile kullanılır
  • MSI Immerse GH30 V2 gaming kulaklık 96 DB ses hassasiyetine sahiptir. Aynı zamanda pasif gürültü önleme özelliği ile kullanılır.
  • MSI GG Immerse gh30 kulaklık ayarlanabilir kafa bandı ile kolay kullanım imkanı sunar. Modelin kafa bandı yastığı bulunur.
  • Windows ile uyumlu olarak kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Kulaklık Kumandalı Katlanabilir Siyah

MSI Gg Immerse Gh30 V2 oyuncu kulaklığı, hafif ve katlanabilir özelliğiyle beğeni kazanan bir oyuncu kulaklığıdır. Takmayı daha rahat hale getiren bir tasarıma sahiptir. Çok yönlü bir mikrofona ve akıllı bir ses ayarı tasarımı vardır. Kullanıcılardan tam not alarak ön plana çıkmaktadır.

 
  • Hafif
  • Katlanabilir
  • Çok yönlü tasarım

MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Kulaklık Özellikleri

MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Kulaklık Özellikleri

MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Headset hafif katlanabilir kulaklık, hafif ve katlanabilir olması sayesinde nereye giderseniz gidin yanınızda taşımanızı kolaylaştırır. Kulak kancası tasarımı da diğer kulaklıklara göre daha rahat takılmasını sağlar. Çok yönlü mikrofon, bilgisayarınızın başında olmasanız bile sesinizin net bir şekilde duyulmasını sağlar. Akıllı ses ayarı tasarımı ile yakınlarda yüksek bir gürültü olduğunda ses seviyesini manuel olarak ayarlamak zorunda kalmadan diğer sesleri net bir şekilde duyabilirsiniz.

 

MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Kulaklık Avantajları

MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Kulaklık Avantajları

MSI Gg Immerse Gh30 V2 oyuncu kulaklığı, 50 mm geniş diyaframlı sürücülere ve geniş diyaframlı bas refleks tüpüne sahip hafif ve katlanabilir bir kulaklıktır. Kulaklık esnek ve dayanıklı malzemeden yapılmıştır. Ayrıca rahat kullanım için ayarlanabilir bir yapıya ve yumuşak kulak pedlerine sahiptir. Kullanıcının tercihine göre ayarlanabilen bir mikrofon ile birlikte gelir. MSI Gg Immerse Gh30 V2 Oyuncu Kulaklığı, 50 mm neodimyum sürücüye ve 20 Hz ile 20 kHz frekans tepki aralığına sahip hafif ve katlanabilir bir kulaklıktır. Bu oyun kulaklığı, rahatlık için yastıklı ayarlanabilir bir kafa bandı ve kulak kapaklarının yanı sıra kulaklıktan çıkarılabilen bir mikrofon deneyimi sunar. MSI Gg Immerse Gh30 V2 kulaklık fiyatı ile de beğeni kazanır.

 

MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Kulaklık Kullanımı

MSI Gg Immerse Gh30 V2 Gaming Kulaklık Kullanımı

MSI Gg Immerse Gh30 V2 kulaklık birçok avantaja sahiptir, ancak en önemlilerinden biri kullanımının çok rahat olmasıdır. Bir diğer avantajı ise bu oyuncu kulaklığının mükemmel bir ses kalitesine sahip olmasıdır, bu da onu oyun oynamak veya müzik dinlemek için ideal hale getirir. Mikrofon da mükemmel bir netliğe sahip, bu da çevrim içi çok oyunculu oyunlar oynarken takım arkadaşlarınızın sizi mükemmel bir şekilde duyabileceği anlamına gelir. MSI Immerse GH30 V2 gaming kulaklık, oyun ve medya içeriği için mükemmel bir ses deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. MSI Immerse GH30 V2 gaming kulaklığı, bilgisayarınızın audio çıkışına veya diğer cihazlarınıza USB veya 3.5 mm jack bağlantısı ile bağlayabilirsiniz. Ses seviyesini ve diğer ayarları, bilgisayarınızdaki ses ayarlarından veya kulaklıkta bulunan kontrollerden yapabilirsiniz. MSI Immerse GH30 V2 gaming kulaklığını kulaklarınıza takın ve oyun veya medya içeriğini dinlemeye başlayabilirsiniz. MSI Gg Immerse Gh30 V2 2x40 Mm sürücü kablo kumandalı kulaklık yorumları olumlu yöndedir.