Muba Yayınları Muba 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Muba Yayınları Muba 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JÜPİTER KİTAP AL Satıcı Ünvanı: İSMET BASKI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1430105210
    Bu ürün JÜPİTER KİTAP AL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 18. Sınıf Matematik Soru Bankası - Muba Yayınları1

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Meryem Gülak Közen
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Muba Yayınları 8. Sınıf Matematik Soru Bankası

Liseye hazırlık süreci pek çok öğrenci için zorlu olabiliyor. Bir yandan kendi derslerini devamlı olarak takip ederken diğer yandan istenilen lisede eğitimi sürdürebilmek adına lise giriş sınavlarına hazırlanmak kimi öğrencileri ciddi anlamda yorabilir. Onların yorulmasını istemiyor ve eğitim sürecini mümkün olan en keyifli şekilde geçirmesini istiyorsanız, onların doğru lise hazırlık kitapları sayesinde çok daha avantajlı bir hale geçmelerini sağlamış olursunuz. Velilerin bir kısmı lise hazırlık kitaplarının yalnızca orta son sınıf öğrencileri için etkili olacağını düşünebiliyor. Gerçekte ise çocukların belirli bir yaştan sonra düzenli olarak öğrendiği konuları anlayabilmesi, lise için giriş sınavına girdikleri zaman hiçbir şekilde zorlanmadan soruları cevaplamış olacaklar. Muba Yayınları Muba 8. Sınıf Matematik Soru Bankası yorumlarını okuyabilir, kullanıcıların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Muba Yayınları 8. sınıf matematik soru bankası çözümleri ile birlikte sizleri bekliyor.

  • Okyanus Yayınları Kalitesiyle
  • Liseye Hazırlık için Gereken
  • Kaliteli Sorular

Liseye Hazırlık Kitaplarının Önemi

İyi bir şekilde eğitim hayatına devam etmek isteyen öğrencilerin, bunun için gerekli olan çalışmaları eksiksiz şekilde yapabilmeleri önemlidir. Özellikle de gelecek zamandaki iş yaşamında istediği başarıya ulaşmayı hedefleyenlerin, ufak yaşlardan itibaren konu ile alakalı kendilerini geliştirmeleri gerekir. Eğitim hayatında yükselmek adına ise yalnızca sınavlar için değil aynı zamanda okulda başarılı olmak adına yalnızca onlara verilen ders kitaplarını değil, ilerleyen dönemde girecekleri sınavlara hazırlık olması bakımından çeşitli kitapları inceleyerek aralarından seçim yapmaları eğitimciler tarafından tavsiye ediliyor, Muba 8. sınıf matematik soru bankası da burada devreye giriyor. Öğrenciler ve onların anne babaları da en uygun olacağını düşündükleri tarzdaki lise hazırlık kitaplarını inceleyerek aralarından seçimlerini yapıyorlar. Siz de Muba 8. sınıf matematik soru bankası satın al seçeneği ile ürüne sahip olabilirsiniz.

Muba Yayınları ile Liseye Hazırlık

Çocuğunuzun dersleri anlama ve soru çözme konusunda zorluk yaşadığını düşünüyor ancak bu konuda ne yapabileceğinizi bilmiyorsanız, lise hazırlık kitabı çeşitleri içerisinden eksik olduğunu düşündüğünüz dersler ile alakalı seçimler yaptığınız takdirde okulda öğreneceği bilgileri pekiştirmesi çok daha kolay bir hale gelecek. Aynı zamanda düzenli bir şekilde soru çözmeye devam ettikleri sürece hangi konu ve ders olursa olsun fark etmez, istedikleri sonuçları elde etmeye daha öncesinde olmadığı kadar yakın olacaklardır. Muba 8. sınıf matematik soru bankası içeriği ve senelerdir vazgeçilmeyen kalitesi ile çocuğunuz lise sınavına kolayca hazırlanır. Muba 8. sınıf matematik soru bankası cevap anahtarı seçeneğini de içeriğinde barındırır. Tek tıkla satın alabileceğiniz ile, lise sınavlarınıza hazırsınız! Muba 8. sınıf matematik soru bankası kampanya zamanlarını takip ederek ürünü avantajlı fiyatlara alabilirsiniz.

Liseye Hazırlık Kitaplarını Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Liseye hazırlık için yapılan çalışmalarda, önceki eğitim dönemleri oldukça önemlidir. Yalnızca sekizinci sınıf değil aynı zamanda önceki sınıflarda öğrenilen bilgiler de çocukların sınavda başarılı olabilmesi için önemlidir. Son sene geriye kalan tüm senelere ait dersleri tekrar etmek hiç fayda etmeyecektir. Dolayısıyla bilinçli anne baba olarak çocuğunuzun eğitimini başarılı şekilde sürdürebilmesi adına derslerini takip etmeniz gerekir. Eksiği olduğunu ya da tam olarak anlayamadığını düşündüğünüz dersleri güçlendirmek adına Muba 8. sınıf matematik soru bankası cevap anahtarı da bulunmasının yanı sıra soru teknikleri ile sınava hazırlanmak daha öncesinde olmadığı kadar kolay bir hale gelmiş olur. Çalışmaya nereden başlanacağını ön plana çıkartın. Çocuğun eğitim durumuna uygun markadaki kitapları almalısınız. Eksik olduğu dersler varsa bunlara yönelik kaynakları tercih edin. Kitap markaları hakkındaki yorumları dikkate alın. Ders kitabı mı soru bankasına mı ihtiyacınız olduğunu belirleyin. Muba 8. sınıf matematik soru bankası indirim dönemlerinde kitaba uygun fiyatlarla Trendyol'dan sahip olabilirsiniz.