MUDOS Üniversal Bisiklet Motorsiklet Silikon Telefon Tutucu

78 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
19 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
125 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL
19 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
19 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Ürün Bilgileri

MUDOS Üniversal Bisiklet Motorsiklet Silikon Telefon Tutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DALGIÇ SHOP Satıcı Ünvanı: DALGIÇ YAPI MALZEMELERİ NAKLİYAT İNŞAAT TAAHHÜT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0268033339500013 Vergi Kimlik Numarası: 2680333395
    Bu ürün DALGIÇ SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜNİVERSAL MOTORSİKLET BİSİKLET TELEFON TUTUCUBisiklet, motor sürerken veya bebek arabanızla yürüyüş yaparken kullanabileceğiniz harika tasarıma sahip silikon telefon tutucu. 4 ile 6 inç boyutundaki tüm telefonlar ile uyumludur. Bisiklet, motorsiklet, market arabası, bebek arabası gibi alanlarda kullanımı uygundur. Çok yönlü ve esnek kullanıma sahiptir. Ürün Özellikleri :* Esnek yapıya sahiptir.* Esnek sabitleme kemeri ile bir çok alanda kullanım imkanı sağlar.* 4 - 6 inç boyutundaki telefonlar ile uyumludur. * 360 derece hareket edebilir. * Yumuşak yapısı sayesinde telefonunuza zarar vermez.* Boyutlar 4 x 7 x 13 cm dir. Hızlı şekilde geçilen kasis ve çukurlarda düşememesi için dikkat edilmesi gereken telefonunuzu tam yerleştirmeniz ve gidona veya sabitlenen kısımlara tam oturması gerekmektedir. Kullanılmadığı zaman güneşte kalmaması için sökülmelidir. Uzun süre güneşe maaruz kaldığı taktirde çatlak oluşursa kullanılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver