MüftüBey Medine Meşruk Hurma 1 kg

359,99 TL
(359,99 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MüftüBey Medine Meşruk Hurma 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MüftübeyHediyelik Satıcı Ünvanı: MÜFTÜBEY TEKSTİL İNŞAAT GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0626059155200001 Vergi Kimlik Numarası: 6260591552
    Bu ürün MüftübeyHediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Meşruk hurma
  • kahverengi renkli, orta büyüklüktedir. Kalın kabuklu bir cinstir ve tatlılığı yoğundur. Medine çevresinde al ula bölgesinde yetişir. Lezzetli ve besleyici bir Hurma çeşididir. Ürünlerimiz bu senenin mahsülüdür. Paketli, bir halde tarafınıza gönderilmektedir. Öğleden önce verilen siparişler aynı gün kargoya verilir. ürünlerimiz sert değildir. Hurmalarımız bozulmaması için soğuk hava deposunda bekletilmektedir. Yemeden önce kaloriferin üstünde veya başka bir yerde bekletilirse yumşayacaktır.
Geri Bildirim Ver

MüftüBey Medine Meşruk Hurma Çeşitleri Trendyol'da!

Meyve tüketimi sağlık açısından oldukça faydalıdır. MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurmasını hazırladığınız tabakları süslemek ve lezzetlendirmek için kullanabilirsiniz. Söz konusu meyve Türkiye ve dünyada oldukça popülerdir. Sıcak iklimlere ait olan bu besin mevsimlik olarak üretilir. MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurması kurutulmuş olarak satışa sunulur. Kahverengi meyve orta boyutlardadır. Meşruk cinsi olan hurma daha şekerli bir lezzete sahip olmasıyla öne çıkar. Bahsi geçen meyveleri; pasta, kek, muhallebi ya da kurabiye gibi pek çok farklı tatlıda kullanabilirsiniz. Ayrıca hurmalar tek başlarına da harika birer atıştırmalık olabilir. Besinler sağlıklı yapılarıyla her yaştan kişi tarafından sevilir. Yumuşak olmaları da bunda etkilidir. MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurmanın genel özelliklerinden bazıları şu şekilde sıralanır:

  • Miktar: 1 kg
  • Tür: Meşruk
  • Tamamen doğal

MüftüBey Medine Meşruk Hurma 1 kg Özellikleri Nelerdir?

MüftüBey Medine Meşruk Hurma 1 kg Özellikleri Nelerdir?

MüftüBey 1 kg meşruk hurma pek çok farklı özelliğe sahiptir. Kalın kabulu cinsten olan hurma, Medine çevresinde ve El-Ula bölgesinde yetişir. Meyve son derece besleyicidir. İçerisinde bol miktarda lif barındırır. Bu sayede MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurma bağırsak ve çeşitli sindirim sistemi sorunlarına da iyi gelir. Meyvenin antioksidan içeriği bağışıklığı güçlendirici etkiye sahiptir. MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurma bol miktarda B1 ve B2 vitaminlerinden barındırır. Böylelikle bedensel ve zihinsel olarak yorgunluğu gidermede önemli bir rol oynar, dinlenmenize yardımcı olur. Meyvenin içeriğinde bol miktarda potasyum da mevcuttur. Bu sayede hurma tüketmek; kalp-damar hastalıkları, hipertansiyon, ödem ve kas ağrıları üzerinde olumlu etkiye sahiptir. 100 gramlık porsiyonda 656 mg potasyum mevcuttur.

MüftüBey Medine Meşruk Hurma 1 kg Kaliteli midir?

MüftüBey Medine Meşruk Hurma 1 kg Kaliteli midir?

MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurma son derece kalitelidir. Söz konusu meyveler titiz bir bakımla üretilmiştir. Besinlerin aralarından iyi durumda olanlar seçilerek özenle kurutulmuştur. Satışa sunulan meyveler sağlığa zararlı hormon ya da ilaç içermez. Böylelikle MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurmasını gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Ürünlerin kurutulma işlemi sırasında besin değeri kaybı önlenmiştir. Bu sayede meyvelerin içindeki vitaminler mevcut durumlarını korur. MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurma uzun çekirdekli bir yapıya sahiptir. Böylelikle meyveyi tüketirken bu kısım son derece pratik bir şekilde çıkarılabilir ve yanlışlıkla yutulması önlenir. Dilerseniz hurmaları önceden ayıklayıp bu şekilde de servis edebilirsiniz. Tatlı yapımında kullanılan meyvelerin çekirdeklerinin çıkarılması da önemlidir. Dilerseniz meyvenin bu sert kısımlarını parçalayabilirsiniz. Ardından suyun içerisinde çekirdekleri kaynatarak özel bir çay elde edebilirsiniz.

MüftüBey Medine Meşruk Hurma 1 kg Lezzetli midir?

MüftüBey Medine Meşruk Hurma 1 kg Lezzetli midir?

MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurma oldukça lezzetlidir. Bu meyvenin ayırt edici yanlarından biri hiçbir katkı ya da hormona ihtiyaç duymadan sahip olduğu şekerli yapısıdır. Böylelikle ürünler hem tek başlarına hem de birçok farklı tarifte kullanılabilir. Hurma meyvesini daha zararlı ve hazır atıştırmalıklar yerine tercih edebilirsiniz. Ürünün bu özelliği sayesinde minikleri sağlıklı yiyeceklere alıştırabilirsiniz. Hurma çekirdeklerinden elde edilen çayında pek çok faydası bulunur. Söz konusu içecek bağırsakta biriken gaz ve toksinlerin dışarı atılmasında etkilidir. Hurma çekirdeklerini öğüterek kahve yapmak da mümkündür. Bu şekilde elde edilen içecek ise rahatlatıcı etkiye sahiptir. Dilerseniz içerisine fazladan Türk kahvesi ekleyerek lezzetini değiştirebilirsiniz. MüftüBey 1 kg Medine meşruk hurma yorumlarına göz atabilirsiniz. Böylece ürünü daha önce edinen kullanıcıların tecrübelerinden yararlanmanız mümkün olur. Siz de bu lezzetli meyveyi Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.