Muggo Unisex Lacivert Sabo Günlük Hastane Doktor Hemşire Ev Havuz ve Plaj Terliği

319,90 TL
Beden: 36
36
37
38
39
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Muggo Unisex Lacivert Sabo Günlük Hastane Doktor Hemşire Ev Havuz ve Plaj Terliği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUGGO Satıcı Ünvanı: SVM TEKSTİL TEMİZLİK İNŞAAT KOZMETİK KIRTASİYE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781049269700014 Vergi Kimlik Numarası: 7810492697
    Bu ürün MUGGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : MUGGO Sabo Günlük Unisex Hastane Doktor Hemşire Ev Havuz Plaj Ve Banyo Terliği Materyal : Eva Kalıp: Kalıp Detayı standart ayak ölçülerine göre tam kalıp ayak numaranıza göre tercih Edebirsiniz. -Eva malzemeden üretilmiş olup son derece rahat, esnek ve hafiftir. - Temizlemesi kolaydır ve Kolay Yıkanır Çabuk Kurur -Daha fazla nefes alma kabiliyeti için havalandırma delikleri mevcuttur -Deniz ve havuz kullanımı için de uygundur. -Hafif ürün rahat kullanımı ile gün içinde ayağınızı ağrıtmaz 180 derece dönüş kabilyeti olan terlik kemeri ile ayak konforunuz için ileri ve geri haraket ettirebilirsiniz Antibakteriyeldir -Terletmez -Anatomiktir. -Yerli üretimdir Brand: MUGGO: Sabo Daily Unisex Hospital Doctor Nurse Home swimming pool and Beach Slippers Material: Eva mold: Mold You can choose the exact size according to the standard foot size and choose your foot number. It is easy to clean and dries quickly - It has ventilation holes for more breathability - It is also suitable for sea and pool use. - The light product does not hurt your feet during the day with its comfortable use. It is antibacterial-it does not sweat-It is anatomical -It is ground production.

Ürün Özellikleri

  • Materyal EVA
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver