MUĞLADAN Sığla Yağı Kremi

199 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MUĞLADAN Sığla Yağı Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hatice-Abla-Ürünleri Satıcı Ünvanı: HATİCE YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9300222633
    Bu ürün Hatice-Abla-Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver

Muğladan Sığla Yağı Kremi

Sığla yağı, Muğla ilinde bulunan sığla ağaçlarından elde edilerek cilt üzerinde kullanılan bir yağ çeşididir. Sığla ağaçlarının özünden çıkarılan özler ile yapılan yağ, zamanla cilt üzerinde oluşan ölü derinin vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Düzenli kullanımda kırışıklık ve çatlak oluşumlarının giderilmesinde etkilidir. Zamanla cilt üzerindeki doku yıpranır ve hücreler canlılığını kaybetmeye başlar. Yaşlanma belirtilerini ve cilt üzerinde oluşan istenmeyen görünümleri azaltmak için Muğladan sığla yağı kremini düzenli olarak kullanabilirsiniz. Ürün, göz kenarlarında oluşan kırışıklıklar, kilo kaybı sonucu ortaya çıkan çatlaklar ve daha birçok cilt probleminde etkilidir. Tamamen doğal içeriklerden oluşan ürün, egzama ve akne problemleri üzerinde gözle görülür sonuçlar verir. İçerisinde cilt üzerinde son derece onarıcı etkiye sahip birçok bileşen bulunur.

  • Tamamen doğal içerik
  • Cilt üzerinde onarıcı etkili
  • Yaşlanma karşıtı özel formül

Mucizevi Etkisiyle Muğladan Sığla Yağı Kremi Özellikleri

Mucizevi Etkisiyle Muğladan Sığla Yağı Kremi Özellikleri

Cilt, zaman geçtikçe nem oranını ve sağlıklı görünümünü kaybeder. Düzenli bakım uygulamak cildiniz için oluşabilecek problemleri azaltır. Bu rutin cildinizin sağlıklı görünmesini mümkün kılar. Sığla yağı kremi, zengin içeriği sayesinde cilt üzerinde bulunan ton farklılıklarını eşitler ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. İçerdiği doğal bileşenler sayesinde melamin pigmentinin sentezini artırarak cilt üzerinde bulunan renk eşitsizliklerini ortadan kaldırır. Hücre yenilenme hızında etkili olan çinko, A, B6, B12, E vitaminleri ve daha birçok farklı doğal içeriği sayesinde cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlar. Aynı zamanda cildinize esnek, pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazandırır. Doğal yağlardan oluşan Muğladan sığla yağı kremi kullananlar, kısa süre içinde gözle görülür farklar hisseder. Mutlu hissetmeyi ve iyileşme hızını artıran endorfin salınımını doğrudan etkileyen sığla yağı, depresyon ve stres gibi durumların hafiflemesini de sağlar.

Kaliteli İçeriğiyle Muğladan Sığla Yağı Kremi Yorumları

Kaliteli İçeriğiyle Muğladan Sığla Yağı Kremi Yorumları

Sığla ağacının özü kullanılarak üretilen yağ, neredeyse cilt de oluşan her türlü problem için kullanılabilir. Sivilce ve leke problemleri bu sorunlardan bazılarıdır. Gece ya da gündüz fark etmeden sivilce ve leke tedavisinde ihtiyaç duyan bölgeye sürülerek kısa sürede gözle görülür etkiler bırakır. Yüz bölgesinde oluşan göz altı morlukları, kazayağı oluşumu gibi sizi rahatsız edebilecek oluşumların etkisini azaltır. Düzenli kullanımda istediğiniz parlak ve sağlıklı görünüme kavuşabilirsiniz. Kış aylarında elleriniz soğuk havadan olumsuz etkilenir ve çatlamaya başlar. Sığla yağı nemlendirme özelliği sayesinde kısa sürede elinizde oluşan çatlakları onarır ve yumuşak bir his bırakır. İnsan sağlığı üzerinde birçok faydası bulunan Muğladan sığla yağı kremi yorumları, ürün hakkında detaylı bilgi edinebilmeniz için sizinle paylaşılır. Muğladan sığla yağı kremi satın alarak her türlü cilt probleminiz için kullanabilirsiniz.

Kampanyalı Muğladan Sığla Yağı Kremi Fiyatı

Kampanyalı Muğladan Sığla Yağı Kremi Fiyatı

El, yüz, ayak ve tüm vücutta kullanılabilen sığla yağı, içerdiği özel formül sayesinde hücreleri yenileyerek cildinizin ölü hücrelerden arındırılmasını sağlar. İçerdiği balmumu sayesinde el ve ayakların nem ihtiyacını karşılar. Düzenli kullanımda sivilce ve egzama gibi problemlerin yüksek oranda azaldığını gözlemleyebilirsiniz. Doğal yağların solunum yolu enfeksiyonlarında etkili olduğu bilinir. Sığla yağının da solunum üzerinde olumlu etkileri vardır. Grip ya da soğuk algınlığı gibi hastalıklarda ürünü soluduğunuzda kısa sürede rahat nefes alabildiğinizi ve öksürüğünüzün azaldığını fark edebilirsiniz. Tamamen kendine has bir kokusu olan ürün, herhangi bir katkı maddesi ya da parfüm içermediği için beğeni toplar. Cilt üzerinde herhangi bir yan etki oluşturmadan her yaştan birey kullanabilir. Muğladan sığla yağı kremi fiyatı, ürünün ambalajına ve içeriğine göre oldukça ekonomiktir. Ürün hakkında detaylı bilgi için Trendyol'a göz atabilir ve dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.