Muky Home Antrasit Altın Kuşak Gri Pano Fon Perde

590 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 50 x 260
80 x 280
100 x 260
80 x 260
80 x 270
50 x 260
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Muky Home Antrasit Altın Kuşak Gri Pano Fon Perde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lisse Home Satıcı Ünvanı: UZN TEKSTİL MİMARLIK TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0901054871800001 Vergi Kimlik Numarası: 9010548718
    Bu ürün Lisse Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün RÜYAPER güvencesi ile gönderilecektir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Parça Sayısı 1
  • Takma Şekli Kornişli
  • Özellik Kırışmaz
  • Beden 50 x 260
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Muky Home Antrasit Altın Kuşak Gri Pano Fon Perde

Perde, ev dekorasyonun baş karakterleri arasında bulunur. Perdenin deseni ve rengi, ev dekorasyonunu oluşturan önemli parçalar arasındadır. Farklı özellik ve desenlerde pek çok perde çeşidi bulunur. Bu çeşitler içinde Muky Home antrasit altın kuşak gri pano fon perde seçeneği, şık duruşu ile dikkat çeker. Ürün, kaliteli kumaş yapısına sahiptir. Bu nedenle uzun süre kullanılabilir. Kumaş özelliği sonucunda zahmetsiz ve pratik bir şekilde temizlenir. Temizlik alanında sunduğu kolaylık sebebiyle de sıklıkla tercih edilir. Belirtilen talimatlar kapsamında çamaşır makinesinde yıkamaya uygundur. Perde tasarımı, müşteri tercihlerini olumlu yönde etkileyen özellikleri arasındadır. Ürün, gri kumaş üzerine altın kuşak detaylarının tamamlanması sonucunda oluşur. Şıklık ve zerafetin uyumunun başarılı bir şekilde yansımasıdır. Siz de kaliteli kumaş özelliğine sahip bu ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Kaliteli kumaş
  • Altın kuşak deseni
  • Kolay temizlik imkanı

Dikkat Çeken Muky Home Antrasit Altın Kuşak Gri Fon Perde

Dikkat Çeken Muky Home Antrasit Altın Kuşak Gri Fon Perde

Gri antrasit fon perde, son derece şık ve zarif bir tasarımdadır. Tasarımındaki zarafeti nedeniyle ürün, pek çok kişinin tercihleri arasında yer alır. Model, gri renk tonuna sahiptir. Bu nedenle farklı konseptlere sahip dekorasyonlarda da kullanılabilir. Oturma odasından salona kadar pek çok farklı alanda tercih edilir. Ürünün gri taban kumaşı üzerinde dikkat çeken altın kuşak deseni bulunur. Altın kumaş, perdenin çekiciliğini artırır. Aynı zamanda şıklığına şıklık katar. Ürün, farklı konseptlere sahip odalara rahatlıkla uyum sağlar. Sade dekorasyona sahip oda konseptine zarafet katmanın pratik yoludur. Dikkat çeken oda konseptlerinde ise etkileyici görüntünün artmasını sağlar. Gri pano fon perde seçeneği, kolay ve zahmetsiz bir temizlik imkanı sunar. Kullanan kişilere ekstra uğraş gerektirmeden pratik biçimde temizleme olanağı tanır. Siz de zarif ve şık tasarıma sahip bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli Muky Home Antrasit Altın Kuşak Gri Fon Perde

Kaliteli Muky Home Antrasit Altın Kuşak Gri Fon Perde

Muky home antrasit altın kuşak gri pano fon perde yorumları, genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürününün beklentilerini karşıladığına dair yorumlar yaparlar. Ürün sayesinde odalarının dekorasyonunu tamamladıklarını ifade ederler. Dekorasyonlarına perde sayesinde şık ve zarif bir görsellik katıldığından bahsederler. Pek çok kişi ürünün kumaş özelliklerini büyük beğeni ile karşılar. Dayanıklı ve sağlam yapısındaki kumaşı, perde deseninin ortaya çıkmasına katkı sağlar. Ürünü kullanan kişiler memnuniyetlerini ortaya koyan yorumlar yaparlar. Ürünün kolay ve pratik temizlenmesi, müşterilerin beğenisini kazanan özellikleri arasındadır. Müşteriler, ürün kumaşının kırışmaz bir yapıda olduğunu dile getirir. Ütü gerektirmeyen yapısı nedeniyle ürün, sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır. Siz de kaliteli kumaş özelliğine sahip bu ürünün müşteri yorumlarını detaylıca inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Muky Home Antrasit Altın Kuşak Gri Fon Perde

Cazip Fiyatlarla Muky Home Antrasit Altın Kuşak Gri Fon Perde

Dikkat çeken bu seçenek, 50x260 cm ölçülerindedir. İdeal perde boyutu sebebiyle pek çok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Ürün, ergonomik tasarıma sahiptir. Bu özelliği sonucunda oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapıdadır. Perde kumaşı, sağlam ve dayanıklı forma sahiptir. Bu özelliği sonucunda ürün, uzun süre kullanılabilir. Farklı odaların konseptlerini başarılı bir şekilde tamamlar. Bulunduğu ortama zerafet katılmasına yardımcı olur. Muky Home antrasit altın kuşak gri pano fon perde fiyat aralığı, ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Perdenin kumaş özelliği ve tasarımı, fiyat miktarının belirlenmesinde etkilidir. Ürün, farklı bütçelere sahip kişilerin kolaylıkla karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de kaliteli ve dayanıklı formu olan bu ürünü detaylıca inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda Trendyol aracılığıyla hızlı ve kolay bir şekilde ürünü temin edebilirsiniz. Kampanya ve fırsatları takip ederek avantajlı alışveriş imkanından yararlanabilirsiniz.