MUNDİ Çocuk,köstebek,tilki Ve At

399 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,54 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MUNDİ Çocuk,köstebek,tilki Ve At

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Felix Kitap Satıcı Ünvanı: HAYALCİ YAYINCILIK MATBAA REKLAM TERCÜME TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460043731700016 Vergi Kimlik Numarası: 4600437317
    Bu ürün Felix Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuk,köstebek,tilki Ve At

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Daniel Defoe
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mundi Çocuk, Köstebek, Tilki ve At

Ödüllü yazar Charles Mackensy’nin kaleme aldığı, çok satanlarda kendine yer edinen Çocuk, Köstebek, Tilki ve At dünyada büyük yankı uyandırır. 7’den 70’e her yaştan okura hitap eden Mackensy, bu unutulmaz kitabında dostluğun, nezaketin ve özgüvenin önemini güzel bir şekilde anlatır. Yazarın kendi el çizimleriyle donatılmış kitap, özgün ve rahatlatıcı hikayesiyle içinizi ısıtırken, hayata dair bir yol haritası sunar. Muhteşem çizimlerin yer aldığı kitap hem sizin hem çocuğunuzun ilgisini fazlasıyla çeker. Hayatın tüm zorluklarına rağmen saf sevgi, güzel dostluklar ve mutluluğun formülünü anlatan kitap, kalbinize dokunan evrensel bir başyapıttır. Yayınevinin, Tankut Baler çevirisi ile Türkçe’ye kazandırdığı, 128 sayfa olan bu eşsiz eser, başucu kitabınız olma niteliğine sahiptir.

  • Sürükleyici dil
  • Yalın anlatım
  • Kütüphaneniz için değerli bir eser

Mundi Çocuk’tan Derinlikli Bir Başyapıt

Son dönemde pek çok kişinin mücadele ettiği özsaygı ve özgüven konularını anlaşılır bir dilde anlatan yazar, her bireyin değerli oluşuna vurgu yapar. Yalın dili ve akıcı anlatımıyla beğeni toplayan Mundi Çocuk, Köstebek, Tilki ve At eserinde nezaketi başkalarına gösterdiği kadar insanın kendisine de göstermesi gerektiğine dair mesajını verir. Her sayfada huzur ve dinginliği hissettiğiniz bu eser, kendinize ve sevdiklerinize değerli bir hediye olabilir. Kendi sesini duyamayan, kendini ihmal eden herkesin kalbine iyi gelen bu kitap, unutulmaz eserler arasında önemli bir yer tutar. Metin ve yazarın kendi çizimlerinin yer aldığı kitap adeta bir sanat eseridir. Yazar bu illüstrasyonları ile 2020 yılında British Book Awards'ta Yılın İllüstratörü Ödülü'ne layık görülür ve yine aynı yılda Maddox Gallery Yılın Sanatçısı Ödülü'nü alır. Pek çok prestijli listeye de adını yazdırır.

Mundi Çocuk, Köstebek, Tilki ve At Yorumları

Bu etkileyici eser, hayat koşullarında zorluklarla karşılaşıldığında, her şeye rağmen unutulmaması gereken şeyin sevgi olduğunu, eserdeki kahramanların arasında geçen diyaloglar ile yalın ve çarpıcı bir ifadeyle anlatır. Çocuklara arkadaşlığın, sevginin, takım çalışmasının ve nezaketin önemini öğretebilen nitelikte bir kitaptır. Dostluğun, sevginin varlığının kalbi iyileştirdiği, hayatı güzelleştirdiği yadsınamaz bir gerçektir. Bu kitap, sıcacık hikayesiyle kalbinize derinden temas eder. Hayatta sorgulanan temel soruların üzerinden geçebileceğiniz sade anlatımıyla harika bir okuma deneyimi sunar. Her sayfasında rastlayacağınız bilgelik ve sevimli dil kitabın kapağını kapattığınızda sizi yüzünüzde sıcak bir gülümsemeyle bırakır. Tekrar tekrar okumak isteyebilir ve başkalarıyla da paylaşmak için sabırsızlanabilirsiniz. Bu kitap sevdiklerinizle bir araya gelmeniz için güzel bir fırsat niteliğindedir. Mundi Çocuk, Köstebek, Tilki Ve At yorumları ve değerlendirmelerini yorumlar kısmından okuyabilir, güvenli bir şekilde eseri temin edebilirsiniz.

Mundi Çocuk, Köstebek, Tilki ve At Fiyatı

Sadece çocuklar için olduğu düşünülen kitap, hikayesiyle yetişkinleri de oldukça etkiler. Kitap verdiği mesajlar ile hayata bakış açınızı zenginleştiren, unuttuklarınızı hatırlatan bir hikayeye sahiptir. Çocukların anlam dünyasına büyük katkısı bulunmasının yanı sıra, yetişkinlere hayatın anlamını sorgulamak ve neyin önemli olduğunu düşünmek için fırsat yaratır. Zamanın telaşlı koşturmacasında bir mola vermenize imkan tanır. Kitap, okurlarıyla buluştuğu yıl olan 2019 yılında, hem Barnes and Noble hem de Waterstones tarafından "Yılın Kitabı Ödülü"ne layık görülür. Ayrıca 2020 yılında da British Book Awards'ta "Nielsen Çoksatar Ödülü" ile "Platin Ödülü" alır. Değerli bir eser olan Mundi Çocuk, Köstebek, Tilki Ve At fiyatı Trendyol üzerinden görülebilir. Bu eseri edinerek hem kendiniz hem de çocuklarınız için kaliteli bir okuma deneyimi yaratabilirsiniz.