Yapı Kredi Yayınları Nazım Hikmet Bütün Şiirleri (delta) Nazım Hikmet Ran

940 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.011 TL
9 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.052,16 TL
9 saat 57 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.233,99 TL

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Nazım Hikmet Bütün Şiirleri (delta) Nazım Hikmet Ran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANZEL KİTAP Satıcı Ünvanı: ENCAN SOYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7840443643
    Bu ürün ANZEL KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Tek kitap"la kitapliklar kuran Delta Dizisi, bu kez dünya sairi Nâzim Hikmet'i agirliyor.Sairin Bütün Siirleri, eksiksiz olarak tek bir ciltte bir araya geliyor. Farkli tasarimi ve baski kalitesiyle begeni toplayan Delta Dizisi, Türk siirinin yatagini degistiren bu büyük dizelerin tamamini avucunuza birakiyor, sekiz kitabi elinize sigdiriyor... Çagdas siirimizde bir klasik olan, dünya sairi Nâzim Hikmet'in kaynak metinler temelinde yeniden gözden geçirilerek yayimlanan siirleri, Delta Dizisi'yle simdi bir arada.Iki bin sayfayi asan Bütün Siirleri, 835 Satir, Benerci Kendini Niçin Öldürdü, Kuvâyi Milliye, Yatar Bursa Kalesinde, Memleketimden Insan Manzaralari, Yeni Siirler, Son Siirleri ve Ilk Siirler'i içeriyor. Ürün Adı: Nazım Hikmet Bütün Şiirleri - Delta Ürün Kodu: 9789750812170 Yazar: Nazım Hikmet Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 2086 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Nazım Hikmet
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver