MUSAY AÇIK LİSE YAYINLARI Açık Lise Son 5 Yılın Çıkmış Soruları(Ortak Dersler)

360 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MUSAY AÇIK LİSE YAYINLARI Açık Lise Son 5 Yılın Çıkmış Soruları(Ortak Dersler)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Açık Öğretim Marketi Satıcı Ünvanı: ÖZEL İLAYDA TEMEL EĞİTİM MERKEZ DERSANESİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0685006350700011 Vergi Kimlik Numarası: 6850063507
    Bu ürün Açık Öğretim Marketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açık Öğretim Lisesi yardımcı kitabı ve Açık Lise Soru Bankası kitabı, Açık Lise sınavlarına hazırlıkta güveni ve başarıyı kendisine amaç edinmiş olan MUSAY YAYINLARI hızla gelişen ve değişen Açık Lise sisteminde yenilikleri takip ederek bundan sonra sizlerin en önemli kaynağı olacaktır. AÖL yardımcı kitap ve Açık Lise soru bankası kitaplarında iddialı olan MUSAY YAYINLARI Açık Lise Konu anlatımlı soru bankası kitaplarında piyasaya öncelik etmektedir. Açık Lise çıkmış sorularla Açık Öğretim Lisesi sınavlarına tam manasıyla hazır hale gelebilir, sınava girecek olduğunuz derslerin sorularını yakalayabilir ve Açık Öğretim Lisesi’ni zaman kaybetmeden en kısa zamanda bitirebilirsiniz. Zorunlu Ortak Dersler Açık Lise Soru Bankası Kitabımızla
  • Açık Lise Son sınav sistemine ve müfredatına göre hazırlanmıştır. 2020 Yeni Baskı.
  • AÖL Zorunlu Ortak dersleri kapsayan son 5 yılın (2015-2016-2017-2018-2019) Temmuz 2020 sınavı soruları dahil sınavda çıkmış tüm soru ve cevapları vardır.
  • Alanında en kapsamlı, en beğenilen, en çok soru çıkan ve en çok satan tek Açık Lise Soru Bankası kitabı olma özelliğini taşımaktadır.
  • Açık Lise sınavlarında çıkmış ve çıkabilecek soruları önceden görerek pratik yapma imkanı bulursunuz.
  • Her dersten ayrı ayrı olmak üzere 14 test ve 280 soru bulunmaktadır.
  • Zamanı olmadığı için konu anlatımı kitaplardan faydalanamayan tüm çalışanlar için ideal bir kaynaktır. Çocuklardan ve ev işlerinden dolayı vakti kısıtlı olan Ev Hanımları için zamandan tasarruf sağlar.
  • Her dönem 10-13 kitap yerine, tek kitaptan çalışmanızı sağlar. Açık Lise sınavlarında çıkmış soruları önceden görerek pratik yapma imkanı bulursunuz.
  • 64 dersin her birinden 280 soru olmak üzere toplam 16240 soru bulunmaktadır.
  • Bu kitap ile diğer kitaplara ihtiyaç duymazsınız. AÖL Soru Bankası kitabımızla dönem kaybı yaşamadan kısa sürede mezun olursunuz.
  • Tüm Zorunlu Ortak dersler bir arada olduğu için kolayca taşıyarak istediğiniz yerde çalışabilirsiniz.
  • Kitap içerisinde Açık Öğretim Lisesinde okutulan Zorunlu Ortak bütün dersler bulunmaktadır.
  • Bir dönem kullanıp çöpe atmak yerine, mezun olana kadar kitabımızdan yararlanabilirsiniz. Sorular derslere ve dönemine göre sıralı hazırlandığından zamandan kazanırsınız.
  • Kitap ücreti içerdiği toplam soru sayısı, sayfa adeti, ders sayısı ve A4 baskısı ile emsal kitaplardan daha uygundur.
  • Konu anlatımı unutulur ama soru kolay unutulmaz. Akılda kalma süresi daha uzundur. Kısa sürede sınava hazırlanmak isteyenler için ideal bir kaynaktır.
  • Toplam 960 sayfa
  • Kitap içerisinde aşağıdaki dersler bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

MUSAY Açık Lise Son 5 Yılın Çıkmış Soruları(Ortak Dersler)

Açık lise okuyarak eğitimlerine devam eden öğrenciler için hazırlanmış kitaplarla derslerinizde daha başarılı hale gelebilirsiniz. Türkçeden matematiğe, kimyadan tarihe kadar tüm dersler için hazırlanmış kitaplar, açık lise öğretim müfredatına uygun hazırlanmıştır. Musay Açık Lise Yayınları kalitesi ile son 5 yılın çıkmış sorularını barındıran kitabı işinizi kolaylaştırıyor. Yapılan değişiklikler ile güncel baskılar yeni bilgileri doğru şekilde elde etmenizi sağlayacaktır. MUSAY AÇIK LİSE YAYINLARI Açık Lise Son 5 Yılın Çıkmış Soruları(Ortak Dersler) yorum ve değerlendirmelerini inceleyip Ürünü tek tıkla satın alabilirsiniz. Aynı zamanda MUSAY AÇIK LİSE YAYINLARI Açık Lise Son 5 Yılın Çıkmış Soruları(Ortak Dersler) kampanya zamanlarını takip ederek avantajlı fiyatlar yakalayabilirsiniz.

  • Açık Lise Öğrencileri İçin
  • Kaliteli ve Güncel Baskı
  • Başarılı Sınav Puanı İçin

Açık Lise Kitapları İçeriği

Açık Öğretim Lisesi iletişim teknolojilerini kullanarak yer ve zaman sınırlaması olmadan kişilerin eğitim almalarını sağlayan uzaktan eğitim modelidir. İlköğretim Okulu/Ortaokul mezunu olanlar, Ortaöğretim kurumlarından ayrılanlar, Ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar, Bir yükseköğretim kurumundan ayrılan veya mezun olanlardan, meslek liselerinin 3 yıllık veya 4 yıllık sisteminden mezun olanlar ile genel liselerimizin 3 yıllık veya 4 yıllık alanlı sisteminden mezun olanlar, Yurt dışında öğrenim görmüş olup, İl Millî Eğitim Müdürlükleri ya da Yurt Dışındaki Eğitim Müşavirliği/Eğitim Ataşeliklerinden, yukarıdaki şartlardan birini taşıyan Denklik Belgesi almış olanlardan denkliği ve daha önceki tarihte düzenlenmiş olanlar başvurabilir. Kayıt işlemleri, açık öğretim lisesi müdürlüğü tarafından belirlenen başvuru tarihlerinde yapılır. Açık Öğretim Lisesinde yaş sınırı ve devam zorunluluğu aranmamaktadır. Açık lise son 5 yılın çıkmış soruları çözmek sınav için iyi bir başlangıç olacaktır.

MUSAY AÇIK LİSE YAYINLARI Açık Lise Son 5 Yılın Çıkmış Soruları (Ortak Dersler) Özellikleri

Bütün Açık Lise Seçmeli dersleri kapsayan son 5 yılın soruları dahil, Açık Lisede çıkmış soru ve cevapları vardır. Alanında en kapsamlı, en beğenilen, en çok soru çıkan ve en çok satan kitap olma özelliğini taşımaktadır. Açık Lise sınavlarında çıkmış ve çıkabilecek soruları önceden görerek pratik yapma imkânı bulursunuz. Açık Lise sınavlarında bulunan aöl son 5 yıl çıkmış sorular ve çözümlerini önceden görerek pratik yapma imkânı bulursunuz. Tüm Seçmeli dersler bir arada olduğu için kolayca taşıyarak istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Her dönem 10-13 kitap yerine, tek kitaptan çalışmanızı sağlar. MUSAY AÇIK LİSE YAYINLARI Açık Lise Son 5 Yılın Çıkmış Soruları(Ortak Dersler) içeriği kapsamında Açık Öğretim Lisesinde okutulan Seçmeli tüm dersler bulunmaktadır. Sorular derslere ve dönemine göre sıralı hazırlandığından zamandan kazanırsınız. Kitap ücreti içerdiği toplam soru sayısı, sayfa adeti, ders sayısı ve A4 baskısı ile emsal kitaplardan daha uygundur. Konu anlatımı unutulur ama soru kolay unutulmaz. Akılda kalma süresi daha uzundur. Kısa sürede sınava hazırlanmak isteyenler için ideal bir kaynaktır. MUSAY AÇIK LİSE YAYINLARI Açık Lise Son 5 Yılın Çıkmış Soruları(Ortak Dersler) indirim dönemlerinde ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Açık Lise Kitapları Yorumları

Farklı yayın evlerinin sunduğu farklı kaynakları güvenli ödeme hizmeti ile Trendyol üzerinden tek tıkla satın alabilirsiniz. Açık Öğretim Lisesi Tüm Dersler 5., 6., 7., 8. Dönem Ders Notları gibi kitaplarla eksiklerinizi giderebilir, sınavlarınızdan başarıyla geçebilirsiniz. Gözünüzden kaçmış detayları fark etmek, sınavlarda daha iyi puanlar almak için açık lise kitaplarını okuyabilirsiniz. Musay Yayınlarının uzman eğitim kadrosuyla hazırladığı MUSAY AÇIK LİSE YAYINLARI Açık Lise Son 5 Yılın Çıkmış Soruları(Ortak Dersler) satın al seçeneği ile ürüne sahip olabilirsiniz. Çok sayıda açık lise kitabını kısa sürede sipariş edebilirsiniz.