Mustela 1 - 2 - 3 Pişik Önleyici Ve Giderici Krem + 50 Ml Yenidoğan Şampuan

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela 1 - 2 - 3 Pişik Önleyici Ve Giderici Krem + 50 Ml Yenidoğan Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Mustela 1 - 2 - 3 Pişik Önleyici ve Giderici Krem + 50 ml Yenidoğan Şampuan 50 ml Şampuan Hediyeli ÖZELLİKLERİ: Mustela Vitamin Bariyer Pişik Kremi doğumdan itibaren kullanılmak üzere* geliştirilmiştir.Pişiği önlemeye yardımcı, cildin canlanmasına destek bakım için özel olarak formüle edilmiştir.Cildinkorunmasına ve rahatlamasına (idrar, dışkı, bezlerin temasından oluşan) yardımcı olur. KoruyucuÇinko oksit içerir. Patentli Ayçiçeği Yağı Distilatı ile cildi rahatlatır. Bir bitki özü olan patentli Alkasya Oxeoline ile cildi ferahlatır Avokado Özü patentli Avokado Perseose ile cildi destekler. Diyare (ishal) ve diş çıkarma dahil her koşulda kullanıma uygun Vitamin Bariyer Pişik Kremicildedestek olur. * Yeni doğandan itibaren kullanıma uygundur. KULLANIM ÖNERİSİ: Her bez değişiminde, Vitamin Bariyer Pişik Kremini, kalın bir tabaka halinde bebeğinizin temiz ve kuru bez bölgesine uygulayın. Vitamin Bariyer Pişik Kremi doğumdan itibaren kullanılabilir. Kullanım keyfi Uygulaması ve temizlemesi kolay olan Vitamin Barrier Pişik Kremini bebeğinizin poposuna kolayca sürebilirsiniz. * Yenidoğandan itibaren tüm bebeklerin kullanımı için uygundur. İÇERİK VE DOĞALLIK: %98 doğal kökenli içerikler Başlıca doğal aktif içerikler:Avokado Perseose: Cildi rahatlatır Alkasya Oxeoline: Cildi korur Ayçiçeği Yağı Distilatı: Cildi destekler Çinko oksit: Cildi korur %0 Paraben, Phthalate ve Phenoxyethanol. Toleransı yüksek ve hipoalerjenik formül*. Güvenliğiniz için dermatolojik ve pediatrik gözlem altında test edilmiştir. İÇERİK: Aqua (Water), Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-2-Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Cera Alba (Beeswax), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Ethyl Linoleate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Magnesium Sulfate, Stearalkonium Hectorite, Levulinic Acid, Caprylyl Glycol, Capryloyl Glycine, Sodium Levulinate, Undecyl Dimethyl Oxazoline, Propylene Carbonate, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract Geri Dönüşüm Geri dönüşüm için karton kutuyu atık çöp kutusuna atın. Boş tüpü evdeki çöpe atın. *Alerjik reaksiyon risklerinin en aza indirmek için formüle edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Etki Pişik Önleyici
Geri Bildirim Ver