Mustela Arnica Gel 100 Ml

250 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
282 TL250,67 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
360,15 TL270 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Arnica Gel 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markaderm Satıcı Ünvanı: TMA SAĞLIK HİZMETLERİ KOZMETİK MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845063214300001 Vergi Kimlik Numarası: 8450632143
    Bu ürün Markaderm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustela Arnica Gel - Arnika Jel 100 ml Mustela arnica jelin içerisinde organik kalendula bulunmaktadır. Kalendula cildi rahatlatan ve onaran doğal bir bitkidir. Kalendula küçük darbeler veya düşmeler sonucu tahriş olmuş cildi anında rahatlatır. Mustela'nın yıllara dayanan uzmanlığı ile geliştirilen bu jel arnica çiçeği özü ve organik kalendula ile birleştirilmiş özel formülü sayesinde canlandırıcı ve nemlendirici etki sağlayarak bebeklerin şişliklerini ve morluklarını yatıştırır. Jel Hakkında Bilgiler: - Nemlendirici ve canlandırıcı etkisi ile bebeğinizin cildini anında rahatlatır - Yapışkan ve yağlı olmayan Arnica jel uygulandıktan hemen sonra bebeğiniz yeni maceralara geri dönebilir! - Arnica Jelin formülü vegandır ve şişesi eko-tasarımlı ve geri dönüştürülebilirdir. - Ebeveynlerin %100'ü jelin cildi nemlendirdiğini ve tazelediğini düşünüyor. - Ebeveynlerin %100'ü bu jelin çocuklarının cildini rahatlattığını düşünüyor (1). * Klinik olarak kanıtlanmış etkinlik. (1) 22 çocuk üzerinde pediatrik kontrol altında yapılan kullanım testi. Kullanım Önerisi: Pratik pompalı şişe tek elle kullanılabilir. Adım 1: Tahriş olmuş cilde uygulayın ve hafifçe masaj yapın. Adım 2: Jeli günde 3 kez uygulayın. Adım 3: Bitirdikten sonra şişesini geri dönüşüm kutusuna atabilirsiniz. Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar: - 9. aydan sonra kullanıma uygundur. - Dermatologlar ve çocuk doktorları tarafından test edilmiştir. - Jel yutulmamalıdır. - Arnica Jeli, aşırı duyarlılık durumunda kullanmayın. - Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. - Mukoza zarlarına veya göz çevresine uygulamayın.Göz temasından kaçınınız. - Doktor ve eczacı bilgisi ile kullanınız Uygulama Alanları: Gün içerisinde küçük darbeler veya düşmeler nedeniyle oluşan yüzeysel çarpmalar ve morluklar için kullanıma uygundur. Açık yaralarda veya hasarlı ciltlerde kullanılmamalıdır. Mukoza zarlarına veya göz çevresine uygulamayın.
Geri Bildirim Ver