Mustela Cicastela Repairing Cream

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (59)
2 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
342,05 TL
42 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
360 TL340 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Cicastela Repairing Cream

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DERMOMEDİC Satıcı Ünvanı: DERMO MEDİC SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293098290800001 Vergi Kimlik Numarası: 2930982908
    Bu ürün DERMOMEDİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustela Cicastela onarım kremi, doğumdan itibaren bebeğin ve bebeğin günlük doğum günü için idealdir. Ağız bölgesine, kırmızı lekelere, cilt kıvrımlarına, bebek bezindeki kızarıklığa, çiziklere, su çiçeği izlerine ve böcek ısırıklarına uygulanabilir. Etkili cilt onarımını teşvik eder (Hyaluronik Asit). Anında ve uzun süreli yatıştırıcı rahatlık sağlar (Panthenol). Epidermisi arındırır (Bakır-Çinko). Zenginliğini korumak için cilt bariyerini korur (Avocado Perseose).

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
Geri Bildirim Ver

Mustela Cicastela Repairing Cream ile Cildinize İyi Bakın

Özellikle bebeklerin cildi çok daha hassas olduğu için bakımlarla bu durumu dengelemek gerekir. Mustela Cicastela ise bu durumda kullanılabilecek en iyi kremler arasında yerini alır. Bütün kızarıklara ve izlere iyi gelen bu onarım kremi içerisinde pek çok yatıştırıcı içerik de mevcuttur. %91 oranında doğal olan bu onarıcı bakım kremi, yeni doğmuş bebeklerin için de sıklıkla kullanılması yanı sıra çocuklar için de kullanılabilir. Kızarıklıkların gidermesine yardımcı olmaktadır. İritasyona sahip olan ciltlere iyi gelen bu ürünün gramajı yaklaşık 40 ml olmaktadır. Rahatsız etmeyen filtreler ile bebeklerinizi korumak için bu bakım kremine başvurabilir ve rahatlıkla ürünü her gün kullanabilirsiniz. Dermatolojik olarak da kanıtlanmış bir ürün olan Mustela Cicastela Krem, yağsız olduğu için her an kullanıma uygundur.

  • Hyaluronik Asitle Cilt Yenilenmesi
  • Yağsız ve Kolay Kullanım
  • Ekstra Yumuşaklık ve Esneklik

Hyaluronik Asitle Kızarıklık Engelleyici Cicastela Bakım Kremi

Hyaluronik Asitle Kızarıklık Engelleyici Cicastela Bakım Kremi

Özellikle bebeğinizde kuruluk gördüğünüzde mutlaka başvuracağınız birkaç adım olmalıdır. Bu adımlardan biri de Cicastela Onarıcı Bakım Kremi, doğumundan itibaren yaşanan kırmızı lekelere, çiziklere veya kızarıklara iyi gelen bir yapıdadır. Bunun dışında ağız bölgesine, cildin kıvrımlarına veya bebek bezlerinde de sık sık kullanılabilmektedir. İçerisinde Hyaluronik Asit bulundurduğundan dolayı cildin yenilenmesine katkı sağlamaktadır, bu sayede böcek ısırığı ya da su çiçeği izlerine de iyi gelmekte ve yumuşatıcı bir etki göstermektedir. Yatıştırma etkisi de içeriğinde Panthenol bulundurmasından kaynaklanır, ayrıca cilt bariyerini güçlendirip korumak için avokado perseose kullanılmaktadır. Bakır, çinko gibi elementlerden de arındırmaktadır. Bu yumuşatma etkisi sayesinde bebeklerinizi rahatlatmak için sıklıkla tercih edebileceğiniz bu ürün bebeklerin cildinin yumuşamasında da bir hayli etkili olmaktadır. Yağsız etkisi sayesinde anında emilmektedir.

Kolay Kullanımıyla Bebeklerinizin Dostu Cicastela Onarıcı Krem

Kolay Kullanımıyla Bebeklerinizin Dostu Cicastela Onarıcı Krem

Kullanımı bir hayli pratik olan Cicastela Repairing Cream, sadece 3 adımda büyük etkisini göstermektedir. Uygulamaya tüpteki kremi kızarık ve çizik olan yerlere sürmekle başlayabilirsiniz. Günde 2 kez kullanmak yeterli olmaktadır. Ayrıca küçük bir miktarı masajla kullanmak için yeterli olmaktadır. Herhangi bir leke ya da yağ bırakmaz bunun yanında yapışkan olmadığı için de her zaman kullanabilir. Sonrasında bebeğinizin kıyafetini hemen giydirebilirsiniz. Ancak akıntı bulunan ya da iltihap gösteren yerlere ürünün kullanılması önerilmemektedir. Düzenli kullanımda ciltte herhangi bir düzelme bulunmadığı takdirde doktora danışılmalıdır. Nemli bir cilt için uygulanması hedeflenen bu ürüne her zaman ulaşmak mümkündür. Evinizde olmadığınızda bile rahatlıkla uygulama yapabileceğiniz formüle sahiptir. Bunun yanında Mustela Cicastela kullanıcı yorumları göz önüne alındığında oldukça gözde olan ürünlerden biri olduğu bilinmektedir.

Doğal ve Hassas Cilde Uygulanabilir Cicastela Mustela Fiyatları

Doğal ve Hassas Cilde Uygulanabilir Cicastela Mustela Fiyatları

Cicastela Mustela içerisinde pek çok bileşen ile hem bebeklerinizin hem de çocuklarınızın sağlığını düşünen, nemli ve sıkıntısız bir cilt olmasını amaçlamaktadır. Bu ürün sayesinde ciltteki esneklik ve yumuşaklık geri gelmekte, bununla beraber parfüm bulunmamaktadır. Doğal olarak üretilip hazırlanan bu ürünün ambalajı da sürdürülebilir bir şekilde tasarlanmış olup içerisinde bileşenler de buna uygun şekilde hazırlanmaktadır. Günlük tahrişleri engelleyen yapısı kabuklanma, pullanma gibi sorunları da çözüme kavuştururken cildin temizlenmesinde de büyük bir rol oynamaktadır. Genellikle tahriş gösteren bölgelerde masaj yaparak uygulansa da yüz, vücut, dudak ve dudak kenarı, boyun, el, ayak, karın ve kalça gibi yerlerde daha çok kullanılmaktadır. Mustela Cicastela fiyat söz konusu olduğunda ürün çok az bir miktarla kullanımla yeterli olduğundan uygun fiyatlı olduğunu söylemek mümkündür.