Mustela Face Cream Spf50 40 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Face Cream Spf50 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mustela very high protection güneş losyonu spf 50+ 40 ml Bebek cildi üzerinde yapılan araştırmalara göre mustela very high protection sun lotion spf50+ 40 ml bebeklerin ve çocukların hassas ciltlerini güneşin zararlarından korumak üzere özel olarak üretilmiştir. Yeni mineral filtre sistemi, bebeklerin ve çocukların hassas cildine uygun uva koruması içerir ve en yüksek uvb koruması sağlar. Antioksidan e vitamini içeren patentli avokado özü bitkisel bileşimi ile güneşe bağlı hassasiyetlerin engellenmesine destek olur. Avokado yağı ciltteki kurumayı önler. Yeni doğmuş bebekler için de kullanılabilir. Akıcı ve kremsi yapısı sayesinde bebeğinizin cildine kolayca sürülür ve yapışmaz. Bebeğinizin cildini yumuşak, esnek ve nemli yapar. Hafif dokusu ile cilt üzerinde görünmez ve giysilerde leke yapmaz. Suya, tere, havlu ve sürtünmelere karşı dayanıklıdır. Kullanımı pratik olup damlamayı önleyici kapağı sayesinde akma yapmaz. Bebek ve çocukları güneşin yoğun olduğu öğle saatlerinde (11:00-16:00 saatleri arasında) güneşe çıkarmamaya özen gösteriniz, doğrudan güneş ışınlarına maruz bırakmayınız, uygun giysiler ve şapka, gözlük gibi koruyucu aksesuarlarla güneşten koruyunuz. 2 hafta süre ile 40 bebek üzerinde, dermatolojik ve pediatrik gözlem altında gerçekleştirilen kullanım testi sonucu (memnuniyet yüzdesi): Ürünün kıvamı güzel ve cilt üzerinde beyazlık bırakmıyor: %90 Ürün cildi yumuşacık yapıyor: %90 Ürün kıyafetlere leke yapmıyor: %98 Kullanım şekli Güneşten koruyucu ürünlerin etkisi, kullanım miktarına ve ürünün doğru kullanımına bağlı olduğundan, güneşe çıkmadan 30 dk. Önce bolca mustela very high protection sun lotion spf50+ 40 ml uygulayınız. Güneşe maruziyet devam ediyorsa her 2 saatte bir mutlaka tekrarlayınız. Göz çevresine uygulamayınız. Gözle doğrudan temasından sakınınız, göze teması durumunda bol su ile yıkayınız. Korumanın devamlılığını sağlamak için özellikle terledikten, yüzdükten ya da havluyla kurulandıktan sonra uygulama işlemini tekrarlayınız. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız, aşırı sıcaktan koruyunuz. Ürünün özelliğinin değiştiğine işaret eden renk, koku, homojenlik gibi parametrelerde değişiklik gözlenmesi durumunda ürünü kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 50 +
  • Boy Mini Boy
Geri Bildirim Ver