Mustela Gentle Papatya Özlü Şampuan Pişik Kremi 50 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mustela Gentle Papatya Özlü Şampuan Pişik Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mustela gentle papatya özlü 500 ml şampuan Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz, papatya ekstresi ile formüle edilmiş şampuandır. Paraben, phthalate ve phenoxyethanol içermeyen şampuanın alerji gösterme riski en minimum seviyede tutularak üretilmiştir. Saç ve ciltle uyumlu olan formülü aynı zamanda göz yakmayan özelliğe sahiptir. Saçları ve saçlı deriyi temizlerken korumaya da yardımcı olur. Dermatolojik ve pediatrik gözlemler altında uygun testlerden geçirilerek sizlere sunulmuştur. Kullanım şekli : bebeğinizin saçlarını ıslattıktan sonra fındık büyüklüğünde ürünü saçlarında köpürtün ve ardından iyice durulayarak temizleyin. Mustela vitamin barrier 1-2-3 50 ml pişik kremi Bebeğin bezli bölgesindeki pişik oluşumunu engellemeye ve cildinde rahatlama, yatışma sağlamaya çalışır. Oluşmuş pişikler üzerinde de etkili olmaya çalışır. Bebeğin cildinde tazelik ve yumuşaklık sağlamaya çalışır. Kullanım şekli: Bebeğin her bez değişiminde kullanım için ideal bir üründür. Bebeğin temiz ve kuru cildine tabaka halinde, nazik hareketlerle uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Boy 50 ML
Geri Bildirim Ver