Mustela Physiological Saline 5 Ml 20'li Flakon Serum Fizyolojik .

130 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308,90 TL

Ürün Bilgileri

Mustela Physiological Saline 5 Ml 20'li Flakon Serum Fizyolojik .

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczanekapında Satıcı Ünvanı: PELİKAN SAĞLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728039142600013 Vergi Kimlik Numarası: 7280391426
    Bu ürün Eczanekapında tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustela Physiological Saline 5 ml 20'li Flakon Serum Fizyolojik . Bebek, çocuk ve yetişkinlerde günlük burun ve göz temizliği için önerilir. Buruna Uygulanması Başı hafifçe geriye doğru eğin. Flakonun ucunu burun deliğine getirin. Tek dozluk flakonu nazikçe sıkın. Ürünü mümkün olan en az basınçla uygulayın ve bebeğin burnunu silin. Göze Uygulanması Bir parça pamuğa damlattıktan sonra bebeğinizin göz kapaklarını silin veya göze birkaç damla damlattıktan sonra steril bir kompresle silin. .

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 1 - 9 ml
Geri Bildirim Ver

Mustela Physiological Saline 5 Ml 20'li Flakon Serum Fizyolojik

Mustela serum fizyolojik burun damlası bebek, çocuk ve yetişkinler için kullanımı uygun olacak şekilde kullanıcılara sunulmaktadır. Vücudun dış dünyaya açık olan burun ve göz kısımlarının temizlenmesi için kullanıcılara sunulmaktadır. İçeriğinde 0,9 g sodyum klorür ve QS 100 ml saf su bulunmaktadır. Her yaştan bireyler için kullanımı son derece kolay olan bu ürün özellikle bebeklerin mukus salgısı ile tıkanan burunlarını temizlemek için kullanılmaktadır. Salgıların vücuda zarar vermeden atılmasını sağlar. Ayrıca, bebeklerin göz temizliği için de kullanımı uygundur. Göze damlatılarak, göz banyosu yolu ile ya da bir hidrofil pamuk üzerine dökülerek kullanılabilir.

  • Gerektiği kadar sıklıkla kullanılabilmektedir.
  • Tıbbi cihaz denetimine tabi bir üründür. Yönetmelik uyarınca CE işareti taşımaktadır.
  • Bebeklerde orta kulak kontaminasyonunu önlemek için mümkün olan en az basınç ile uygulanması vurgulanmaktadır.

Physiological Saline Flakon Serumun Genel Özellikleri nedir?

Physiological Saline Flakon Serum

Tek dozluk flakon sınıfında olan Mustela serum fizyolojik içeriğinde saf su ve sodyum klorürden başka hiçbir bileşen yoktur. Bu sayede bebek, genç ya da yaşlı tüm bireyler için kullanıma uygunluğu sağlanmıştır. Sağlık ürünü yönetmelikleri gereği CE işareti taşıyan bu ürün, günlük sterilizasyon amaçlı kullanıma uygundur. Burun ve göz gibi açık alanların istenildiği zaman zahmetsizce temizlenmesini sağlar. Bu ürünü uygulanmasında dikkat edilmesi gereken hususlar doğru kullanım açısından incelenmelidir. Mustela serum fizyolojik ürününü kullanırken başı geriye doğru hafifçe eğin. Daha sonra flakonun ucunu burun için kullanımlarda burun deliğine getirin. Tek dozluk olan 5 ml flakonu nazikçe sıkın. Son olarak da ilgili bölgeyi silin. Aynı şekilde göz için de bu yol izlenebilmektedir. Steril bir pamuk yardımıyla silme işlemini ilgili bölgeye uygulayabilirsiniz.

Physiological Saline Flakon Serum Ne için Kullanılır?

Physiological Saline Flakon Serum

Mustela serum fizyolojik, vücudun burun ve göz gibi nispeten daha hassas olan bölgelerin ihtiyaç halinde steril bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Bileşiğinde hiçbir zararlı kimyasal madde içermediği için her yaştan bireyler için kullanılması uzmanlar tarafından önerilmektedir. Bebekler fizyolojik olarak burun ve göz bölgelerini kendileri temizleyemezler. Mukus ile sıklıkla tıkanan burunlarının daha konforlu bir bebeklik süreci geçirmeleri için bol bol temizlenmelidir. Mustela serum fizyolojik burun damlası 5 ml 20 li paket olarak kullanıcılara sunulmaktadır. Bu sayede uzun süreler boyunca kullanılabilmektedir. Enjeksiyon için kesinlikle uygun değildir. Çocukların erişemeyeceği alanlarda muhafaza edilmesi önerilmektedir. Tek kullanımlık olan ve koruyucu madde içermediği için açılan flakonlar bir daha kullanılmamalıdır. Burun ve göz için farklı flakon kullanılmalıdır. Bu şekilde sağlık açısından daha verimli olacaktır.

Physiological Saline Flakon Serumu Kimler Tercih Edebilir?

Sadece saf su ve halk arasında tuz olarak bilinen sodyum klorür bileşenlerinde oluşan Mustela serum fizyolojik, kişisel hijyene önem veren tüm bireylere hitap etmektedir. Gözlerin hijyenik bir şekilde temizlenmesi sağlar. Tıkalı burunları vücuda zarar vermeden açmakta oldukça yararlıdır. 5 ml flakon olan tek kullanımlık tüp kolay bir şekilde istenilen bölgeye uygulanabilmektedir. Özellikle bebeklerin daha rahat bir uyku süreci geçirmeleri için burunlarının düzenli bir şekilde temizlenmesi için kullanılmaktadır. Gerektiği kadar ve dilenen sıklıkla kullanımı son derece uygun olan Mustela serum fizyolojik, online alışveriş yöntemi kullanılarak temin edilebilmektedir. Onlarca farklı kategoride binlerce kaliteli ürünleri kullanıcıları ile buluşturan Trendyol üzerinden bu ürün hemen sipariş edilebilmektedir. Sürekli olarak bu siteyi takip edebilir, bu ve benzeri ürünleri uygun fiyatlı almak için yıl boyunca devam eden çeşitli kampanyalardan faydalanabilirsiniz.