mutbirlik Multi Sırık Salatalık Fidesi-5 Adet

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

mutbirlik Multi Sırık Salatalık Fidesi-5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUTBİRLİK Satıcı Ünvanı: MUT BİRLİK TARIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0625109622300001 Vergi Kimlik Numarası: 6251096223
    Bu ürün MUTBİRLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Salatalık Fidesi Ailenizle doğal olarak bahçenizde ve balkonlarınızda artık Salatalık fidesi yetiştirmeniz oldukça kolay. Mağazamız göndermiş olduğu fideler faturalı ve özel korunaklı ambalajlarda sizlere ulaştırılmaktadır. Salatalık fidesi ekimi konusunda ve bakımı hakkında aşağıdaki bilgiler sizlere yeterli olacaktır. Takıldığınız yerlerde güler yüzlü personellerimiz sizlere destek verecektir. Salatalık Fidesi Bakımı,Yetiştiriciliği,Gübreleme ve Sulama Hakkında Bilgiler Sağlıklı ve verimli bir Salatalık fidesi yetiştirmenin en önemli noktalarından bir tanesi yerin ve toprağın oldukça doğru seçilmesidir.Toprak seçimi açısından Salatalık genellikle ağır karakterli topraklarda verimi oldukça yüksek olacaktır. Erkenciliğin istendi yerlerde ise hafif killi ve tınlı toprak doğru seçim olacaktır. Salatalık yetiştiriciliğinde en önemli hususlardan bir tanesi de gübreleme isteği az olduğu bilinse de aksine gübreyi seven ve ihtiyacı olan bitkilerden bir tanesidir. Steril ahır gübresi humus bakımından oldukça zengin olduğu için bitkinin doğal gelişimini desteklemeye yardımcı olur. Salatalık fidesi ilkbahar ve yaz aylarında havaların aşırı sıcak olduğu dönemlerde daha fazla suya ihtiyaç duyacağı için sıklıkla sulanmalıdır. Dikim Mesafe (Sıra Üzeri) 40-70 cm Dikim Mesafesi (Sıra Arası) 90-120 cm Hasat Zamanı 50-70 gün Salatalık Fidesi Gönderim Prosedürleri Gönderilen fideler sağlıklı ve gerekli hijyen koşulları ortamında hazırlanmaktadır. Fidelerin güneşten zarar görmemesi için doğal tarım kireci uygulanmaktadır. Sizlere yaprakları kirli gibi gelebilir. Fideleri kesinlikle yıkamayınız.Salatalık fideleri kargo aşamasında zarar görmemesi için özel tasarım ambalajlara konarak paketlenmektedir. Kargo aşamasında su ihtiyacı duymaması için köklerine özel jel (su tutucu) konularak paketlenmektedir. Not:Gelen Salatalık fidelerini sabah saatlerinde ve ikindi üzeri ekmeniz tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver