Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper

2.555 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mutlu Akü 12 Volt 60 Amper

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GZM LASTİK Satıcı Ünvanı: GİZEM YAĞDIRAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9270954316
    Bu ürün GZM LASTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12V 60Ah Mutlu Akü Standart akülere oranla %25’e varan yüksek performans Standart akülere oranla daha yüksek vibrasyon dayanımı Patentli, Ca-Ca alaşımlı ızgara teknolojisi SFB teknolojisine özel geliştirilmiş aktif madde Tüm ürünlerde %100’e yakın geri kazanım ile çevreye ve sürdürülebilirliğe katkı Bakım gerektirmeyen ürün teknolojisi ve tam kapalı kapak sistemi Araç üreticilerinin teknik ve üstün performans beklentilerini karşılayan güvenilir çözüm ortağı Zorlu iklim ve çalışma şartlarında standart akülere oranla daha üstün performans GARANTİ SÜRECİ Sayın müşterimiz, Ürünlerimiz fabrikasyon arızalara karşı 2yıl (24ay) garantilidir. Türkiye’nin her yerinde Mutlu Akü bayilerinde garantisi geçerlidir. Ticari taksi, hatlı otobüs, minibüs ve midibüslerde garanti süresi 12aydır. Start-Stop teknolojisi araçlarda standart akülerin kullanılması halinde akü garanti kapsamına girmez. Aracınıza uygun akü modelini seçtiğinizden emin olunuz destek için soru cevap kısmında sorularınızı iletebilirsiniz GÖNDERİM VE FATURA SÜRECİ Faturanız ürün ile birlikte gönderilmektedir. Ürününüz mini palet üzerinde özel kaplama ile gelmektedir sızdırma ve devrilme olmada hasarsız bir şekilde gönderilmektedir. Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Amper 60
  • Akü Volt 12 Volt
  • Akü Özellikleri Standart
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver