Mutlu Sebzeler Yaban Mersini Blue Berry 125gr'lık 1 Paket

229,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mutlu Sebzeler Yaban Mersini Blue Berry 125gr'lık 1 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mutlusebzeler Satıcı Ünvanı: ERÜST GLOBAL TARIM FİDE GIDA TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0376026336100001 Vergi Kimlik Numarası: 3760263361
    Bu ürün Mutlusebzeler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaban mersini, üzümsü meyvelerden olup anavatanı kuzey yarımküredir. Maviden siyahımsı mora kadar çeşitli renklerde olabilen yaban mersininin buğulu yüzeyi bir ceket gibi meyveyi korur. Lezzetli, yumuşak ve suludur. Yaban mersini tanelerinin büyüklüğü kalite veya olgunluk göstergesi değildir. Meyve tanelerinin rengi koyulaştıkça tatlılaşır. Ülkemizde Karadeniz Bölgesi’nde yetişen yaban mersini dünyada blueberry adıyla bilinir. Ardahan’da mosi, Rize’de likapa, Giresun’da çalı çiçeği adını alan yaban mersininin ayı üzümü, çay üzümü veya çoban üzümü gibi isimleri de vardır. Mevsimine bağlı olarak belirli dönemde yerli üretim olmadığından ithal ürün temin edilmekte olup stoklardaki duruma göre ithal veya yerli ürün gönderilmektedir.
  • Popüler veya sağlık içerikli pek çok yayında yaban mersininden “süper yiyecek” olarak söz edilir. 125 gram ağırlığında 1 paket olarak gönderilir. Saklama Koşulları ve Kullanımı Yaban Mersini buzdolabında saklanmalıdır.
Geri Bildirim Ver