MutluBiDünya 30 Adet Alüminyum Saç Pensi Kuaför Fön Pensi

99,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MutluBiDünya 30 Adet Alüminyum Saç Pensi Kuaför Fön Pensi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MutluBiDünya Satıcı Ünvanı: KÜBRA KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140607768
    Bu ürün MutluBiDünya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fön ve makyaj sırasında saçı toplamak amacıyla kullanılır.30 adet gönderilecektir

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

MutluBiDünya 30 Adet Alüminyum Kuaför Fön Pensi

Kuaför salonlarında saça şekil vermek, penuarı tutturmak için çeşitli kıstırmalı aletlerden destek alınır. Bu materyallerin güçlü dişleri ve sıkı yapıları sayesinde kuaför işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirebilir. MutluBiDünya 30 adet alüminyum kuaför fön pensi de bu amaçla size sunulur. Dilerseniz evinizde dilerseniz de kuaförde rahatlıkla faydalanabileceğiniz bu materyaller tekrar kullanıma uygundur. Bu sayede her defasında masraf yapmanıza gerek kalmadan objeleri steril edip tekrar kullanabilirsiniz. Farklı amaçlara hizmet eden obje ideal boyutlarda tasarlanır. Dilerseniz müşterinizin saçını fönlerken dilerseniz kesim yaparken markanın sunduğu bu üründen destek alabilirsiniz. Ürün dayanıklı alüminyumdan yapıldığı için ısı, su ve kullanımına bağlı olarak renk değiştirmez. Avantajlı fiyatlardan sunulan eşya sayesinde işlemler kısa sürede bitirilebilir, bir sonraki müşterinize hızlı bir şekilde yardımcı olabilirsiniz.

  • Güçlü tutuculuk
  • Dayanıklı materyal
  • Yıpranmaz alüminyum

MutluBiDünya 30 Adet Kuaför Fön Pensi Özellikleri

MutluBiDünya 30 Adet Kuaför Fön Pensi Özellikleri

Çeşitli amaçlarla kullanılan MutluBiDünya kuaför fön pensi 5 cm uzunluğunda ve ortalama 0,5 mm genişliğindedir. Bu doğrultuda destek alacağınız objeyi dilerseniz müşterinizin saçını şekillendirirken kullanabilirsiniz. Aynı zamanda makyaj yaparken saçın kirlenmesini, boyanın gelmesini önlemek için de üründen faydalanabilirsiniz. Kalitesiyle dikkat çeken obje metalik bir görünüme sahiptir. Zahmetsiz bir şekilde açıp saç, havlu veya kesim peçetelerini tutturabilirsiniz. MutluBiDünya 30 adet alüminyum kuaför fön pensi kullananlar ürünlerin kalitesinden, ideal boyutlarından ve tekrar faydalanabilir olmasından memnun kalırlar. Tek hamleniz ile açabileceğiniz tokanın ağız genişliği kullanacağınız alana bağlı olarak genişler. Ürünün formunu bozmamak adına çok kalın, sert ve geniş alanlarda kullanmamakta fayda olabilir. Böylece ürünün hem dişlerini hem de kıstırma mekanizmasını koruyabilirsiniz. Modelden sadece işletmenizde değil evinizin konforunda da yararlanabilirsiniz.

MutluBiDünya 30 Adet Kuaför Fön Pensi Fiyatları

MutluBiDünya 30 Adet Kuaför Fön Pensi Fiyatları

Bir ürün satın almadan önce fiyat karşılaştırması yapmak, indirim dönemlerini beklemek faydalı olabilir. Bu sayede hem bütçenizi koruyabilir hem de daha fazla ürüne ulaşım sağlayabilirsiniz. Markalar dönemsel olarak ürünlerinde çeşitli oranlarda indirimler uygular. MutluBiDünya 30 adet alüminyum kuaför fön pensi fiyatı ise her zaman makul düzeylerde tutulur. Bütçenizi zorlamadan satın alabileceğiniz pens sayesinde kuaför işlemlerini kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Gün içerisinde çok fazla insana hizmet veren berber, kuaför veya güzellik salonlarında yardımcı materyaller oldukça önemlidir. Bu materyaller hem müşterinin sonuçtan memnun olmasına yardımcı olur hem de işlemlerin kısa sürede bitirilmesini destekler. Materyaller 5 cm uzunluğunda olduğu için saça taktığınızda sizi engellemez. Sadece tutturduğunuz alanı diğer saçlardan ayırma imkanı sağlar. Aynı zamanda müşterinizin üzerine örttüğünüz penuarın açılmasını da markanın sunduğu ürünle engelleyebilirsiniz.

MutluBiDünya 30 Adet Kuaför Fön Pensi Yorumları

MutluBiDünya 30 Adet Kuaför Fön Pensi Yorumları

MutluBiDünya 30 adet alüminyum kuaför fön pensi yorumları bilinçli bir şekilde alışveriş yapmanıza olanak sağlamak için sizinle paylaşılır. Marka sunduğu objelerde müşteri memnuniyetini kazanmaya özen gösterir. Bu hassas yaklaşım ürünlerin dayanıklılığına, konforlu kullanımına ve kalitesine yansır. Tekrar tekrar kullanabileceğiniz eşyalar kolayca temizlenebilir ve bir sonraki müşteride kullanıma hazır hale getirilir. Evinizde kullanacağınız obje sayesinde saç boyama işlemini kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün aynı zamanda saçınızı pratik bir şekilde şekillendirmenize yardımcı olabilir. Hem kendi saçınız hem de yakınlarınızın saçını şekillendirmek için MutluBiDünya markasının sunduğu bu profesyonel üründen faydalanabilirsiniz. Yüzünüze makyaj yaparken saçlarınızın önünüze gelmesi rahatsızlık verebilir. Aynı zamanda makyajın kalitesini de etkileyebilir. Bu anlamda da destek alabileceğiniz metal görünümlü ürünler size konfor sağlar. Uzun dönemler keyifle faydalanabileceğiniz ürünleri Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.