My Dido 12x9 ml Tüp Akrilik Boya 12 Renk

44,64 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
2.000 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
85,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

My Dido 12x9 ml Tüp Akrilik Boya 12 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Birinci Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ADİL YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9900216646
    Bu ürün Birinci Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12x9 Ml Tüp Akrilik Boya MY Dido markadır .Tüm ahşap zeminlerde, Kağıt,Karton, cam seramik, ve Metal yüzeylere uygulanabilir. Kuruduktan sonra örtücü ve mattır.Solvent içermez, Su ile inceltilir, ve renkler karıştırılabilir.Parlatmak için Südor Parlak vernik kullanılır 9ml Aliminyum tüplerde satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parlaklık (Ansilümen) Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Südor PRA-166744-8032 My Dido 12x9 ml Tüp Akrilik Boya

Südor My Dido 12×9 ml tüp akrilik boya, resim yapmayı keyifli hâle getirir. Canlı renkleri ve yoğun tonları ile çocukların ilgisini çeker. Özel kıvamı sayesinde uygulama yapılan yerde yekpare ve parlak bir görünüm oluşturur. Bu model, farklı yüzeylerde kullanılmak için geliştirilir. Hobi işleriyle veya görsel sanatlarla ilgileniyorsanız bu set ile keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ürün, çocuklar için güvenli kullanım özellikleri taşır. Boyanın içeriğinde sağlığa zararlı bir bileşim bulunmaz. Yoğun renk aktarımı, başarılı bir uygulama deneyimi sunar. Yaratıcılığınızı canlı renklerle etkili görsellere dönüştürmek isterseniz, bu boyaları keyifle kullanabilirsiniz.

  • 12 adet tüp akrilik boya
  • Tüp boyutu 10 x 15 mm
  • Örtücü ve yüksek renkler

Südor My Dido Akrilik Boya Tüp 12x9 ml Özellikleri Nelerdir?

Südor My Dido Akrilik Boya Tüp 12x9 Ml Özellikleri Nelerdir?

Südor My Dido 12 x 9 ml tüp akrilik boya, eşsiz renk çeşitliliği ve pratik kullanımı ile dikkat çeker. Paketi dâhilinde 12 adet tüp bulunur. Bunların her birinde 9 ml akrilik boya yer alır. Likit boyalar, özel kutularında kolaylıkla muhafaza edilebilir. Tüp şişe tasarımı, ürünün kullanımını kolaylaştırır. Kapaklı ambalajlar, boyaların hava almasını ve bozulmasını önler. Şişelerin kapakları, tam koruma sağlayacak şekilde tasarlanır. Boya tüpleri, esnek yapıda olur. Bu sayede kullanım esnasında rahatça palete aktarılabilir. Akrilik ürün, inceltilerek sürülebilir. Özel olarak geliştirilen bu set, uzun süre kullanıma hitap eder. Yüzeylere uygulama yapmak için fırça veya rulo tercih edebilirsiniz. My Dido akrilik boya kâğıt, ahşap, MDF, metal ve cam başta olmak üzere farklı yüzeylere sürülebilir.

Südor My Dido Akrilik Boya Tüp 12x9 ml Yapısı Nasıldır?

Südor My Dido 12 x 9 ml tüp akrilik boya, canlı tonlarıyla dikkat çeker. Bu ürünler ile eşsiz ve gerçekçi tasarımlar yapmak mümkün olur. Akrilik sınıfında yer alan boyalar, su bazlı bir yapıda üretilir. Su bazlı bileşim, ürünün akışkan olmasını sağlar. Likit kıvamda olan akrilik boya, kolay sürülür. Ayrıca su bazlı yapısı, kısa sürede kurumasına imkân verir. Boya tamamen kuruduğunda da renkler canlı görünür. Akışkan kıvamıyla yüzeylere hızlı biçimde uygulanır. Gereç fark etmeksizin, yüzeyde eşit bir biçimde dağılır. Renk dalgalanması veya çatlama gibi deformasyonlar oluşmaz. Südor My Dido 12'li akrilik boya, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün; resim projelerinde, hobi işlerinde, tadilatta tercih edilebilir. Ayrıca okullardaki proje ödevleri için ideal bir seçim olur.

Südor My Dido Akrilik Boya Tüp 12x9 ml Sağlıklı mıdır?

Südor My Dido 12 x 9 ml tüp akrilik boya, özel geliştirilir. Ürünün su bazlı bir yapıda olması, renk kalitesinin yanı sıra sağlık açısından da avantaj sağlar. Bileşiminde solvent adı verilen zararlı koruyucular yer almaz. İçeriğinde toksik maddeler de mevcut değildir. Bu özellikleri sayesinde akrilik boyalar, çocuklara gönül rahatlığıyla alınabilir. Tüp şişe, boyayı muhafaza ederek bozulmasını ve kurumasını önler. Su bazlı yapı, boyanın kolay temizlenmesini sağlar. Boya lekeleri, su ve sabunla hemen çıkarılabilir. Boya setini, kendi orijinal kutusunda saklayabilirsiniz. İdeal ölçülere sahip olan bu seti, taşımak oldukça kolay olur. Çantaya koyarak veya resim ekipmanlarıyla birlikte istediğiniz yere götürebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Südor My Dido 12×9 ml tüp akrilik boya yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz. Resim yapmayı seviyorsanız bu ürünü, Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.