MY MÜRDÜM Kablo Koruyucu Sevimli Elmo

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MY MÜRDÜM Kablo Koruyucu Sevimli Elmo

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sevimli ve eğlenceli kablo koruyucu.
  • Kablolarınızın giriş uçlarında ki bükülmeleri ve kopmaları önler.
  • Silikon ve yumuşak malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Ürün Tipi Kablo Koruyucu
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Kablo Koruyucu Sevimli Elmo ile Kablona Renk Kat

Teknolojik, elektronik cihazların sahip olduğu özellikleri kadar kullanımı da gittikçe daha fazla önem kazanıyor. Özellikle de yardımcı ürün olarak kullanılan seçeneklerde daha da dikkat edilmesi gerekmektedir. Örneğin; cep telefonunuzun yanında verilen şarj aletinin dikkatli kullanılmasının yanı sıra aynı zamanda korunmasında lazımdır. Çünkü herhangi bir yıpranmada kablo kopabiliyor ve yeniden cihazınız ile uyumlu orijinal bir ürün almanız gerekiyor. Alınmadığı takdirde de bazı durumlarda telefonunuzun zarar verebiliyor. Bu anlamda kablo koruyucuları dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve yıpranmalarını engellemek için de koruyucu önlemler alınması gerekmektedir. Kfkfokdmy model kablo koruyucu ürünü hem cep telefonlarınızın hem dizüstü bilgisayarlarınız başta olmak üzere şarj aletlerinin yıpranmasını, kopmasını engellemede destek olarak verimli, uzun ömürlü bir kullanımında rol oynar. My Mürdüm kablo koruyucu sevimli Elmo kullanıcıları memnun ediyor.

  • Sevimli Görünüşüyle Kablolarınızı Koruyan Özellikleri
  • Yıpranmaları Minimize Eden Kablo Koruyucu Kullanımı
  • Silikon Destekli My Mürdüm Kablo Koruyucu Yorumları

MY MÜRDÜM Kablo Koruyucu Sevimli Elmo Kfkfokdmy Özellikleri

Sevimli Görünüşüyle Kablolarınızı Koruyan Özellikleri Mürdüm case kablo koruyucu kablolarınızın giriş uçlarındaki bükülmelere, yıpranmalara veya kopmalara karşı olumsuz durumlara önlemede destek olan bir üründür. Kopma haricinde de kablolar yıpranma ve bükülmelerden dolayı da bozulabiliyor. Yeniden cihaz ile uyumlu kablo almak durumunda kalınması da bütçeler için bazen zorlayıcı olabiliyor. My Mürdüm kablo koruyucu sevimli eEmo özellikleri arasındaki en temeli, en önemlisi silikon ve yumuşak malzemeden üretilmiş olmasıdır. Bu sayede hem darbelere karşı daha fazla direnç göstermekte hem de bükülme gibi durumlara karşı esnek yapısı sayesinde daha dayanıklı olmaktadır. Bunun yanı sıra sevimli ve eğlenceli bir kablo koruyucudur. My mürdüm kablo koruyucu sizlere sunuluyor. Ürünü görselinden inceleyerek hem modelini hem de duruşunu, boyutu hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

MY MÜRDÜM Kablo Koruyucu Sevimli Elmo Kfkfokdmy Kullanımı

My mürdüm kablo koruyucu sevimli Elmo içeriği silikon ve yumuşak malzemeden üretilmiştir. Silikon kendi yapısı itibariyle esnek bir yapıya sahip olması ile darbeleri daha dirençli bir şekilde absorbe ederek, kablonuzun yüksek kalite ve performans ile koruma sağlar. Daha uzun ömürlü bir kullanım için sizlere destek olmaktadır. My mürdüm kablo koruyucu sevimli Elmo kullanımı da hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleşir. Arkası yüzeyinde bulunan sırt detayından ürünü açarak kablo ucunuza geçirdikten sonra ise tekrar kapattığınızda yerleşmektedir. Fazla zorlanmadan, ayriyeten ek bir araca ihtiyaç duymadan direkt olarak takabileceğiniz bir üründür. Kablo uçları oldukça hassas bir yapıya sahip olduğundan yıpranmalara, bükülmelere oldukça müsait bir alan oluyor. Mürdüm case kablo koruyucu modeli de bu olumsuz durumlara karşın içeriği sayesinde yüksek koruma sağlayarak, destek olmaktadır.

MY MÜRDÜM Kablo Koruyucu Sevimli Elmo Kfkfokdmy Yorumları

Silikon ve yumuşak malzemeden üretilen Mürdüm case kablo koruyucu ürünü özellikler, görseli, içeriği ve fiyatı ile sizlere sunulmaktadır. Sevimli ve renkli görüntüsü ile kablolar üzerinde kolayca fark edilmekte, ergonomik boyutu ve silikon yapısı sayesinde ayrıyeten bir ağırlık yapmaz ve sevimli görüntüsü ile de tarz durarak zevklerinize de hitap etmektedir. Kullanışlı bir ürün olan ve her model kablo ile uyumlu olan My Mürdüm kablo koruyucu sevimli Elmo hakkında daha detaylı bir incelemede yapabiliyorsunuz. Bilgileri, görseli dışında aynı zamanda kullanıcı değerlendirmelerine de yer veriliyor. My Mürdüm kablo koruyucu sevimli Elmo yorumları kısmından görüşlere ulaşarak, kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Dilerseniz fotoğraflı yorumlar sayesinde ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.