Genel Markalar Command Brand 17201-4pk Orta Boy Cırt Cırt Çerçeve Asma Bandı (5,2 Kg/paket)

401,09 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Command Brand 17201-4pk Orta Boy Cırt Cırt Çerçeve Asma Bandı (5,2 Kg/paket)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gültermalrulo Satıcı Ünvanı: SABRİ KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3000770089400019 Vergi Kimlik Numarası: 5430490325
    Bu ürün Gültermalrulo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çerçeveleriniz için duvara güçlü yapışır. İz bırakmadan çıkar. Bir paket 5,4 kg ağırlığı kaldırabıilir.
Geri Bildirim Ver

3M Command Brand Orta Boy Cırt Cırt Çerçeve Asma Bandı

Çerçeveler hem iş yerlerini hem de yaşam alanlarını dekore ederken sıklıkla kullanılan eşyaların başında gelmektedir. Fakat çerçeveler, bu denli yoğun kullanımlarına rağmen asılması zor ve pratiklikten uzak objelerdir. 3M Command bant, bu durumu tersine çevirerek çerçevelerin duvara kolayca asılabilmelerini sağlar.

3M Command bant çerçeve asmak gibi zorlu bir işlemi oldukça pratik hâle getiren ve yüksek bir taşıma kapasitesine sahip son derece kaliteli bir üründür.

3M Command çerçeve asma bandı sayesinde herhangi bir çivi çakma işlemine ihtiyaç duymadan yaşam alanlarınızı canlandırırken duvarlarınıza hiçbir zarar vermezsiniz.Ürün aynı zamanda pratik ve kolay kullanımı sayesinde yaşam alanlarınızda, birbirinden şık ve dikkat çekici çerçeve kolajları yaratmanız için ideal yardımcılar arasındadır.

  • 5,4 kg taşıma kapasitesi vardır.
  • Duvarda iz bırakmaz.
  • Çivi ya da matkap gerektirmez.

Command Brand Cırt Cırt Çerçeve Asma Bandı Kaliteli midir?

3M Command Brand Orta Boy Cırt Cırt Çerçeve Asma Bandı

3M çerçeve asma bandı paketinde, birbirlerine cırt cırt mantığıyla yapışan dört çift bant bulunur. Bu bantlar orta boyda ve beyaz renktedirler. Farklı boylardaki tablo ve fotoğrafların duvar yüzeylerine asılması için kullanılabilecek Command çerçeve asma bandı toplam 5,4 kg ağırlığındaki çerçeveleri taşıyabilir.

Az miktardaki bantla 5,4 kg gibi oldukça yüksek bir taşıma kapasitesine ulaşabilen Command çerçeve asma bandı güçlü olduğu kadar pratik kullanıma sahip olmasıyla da kalitesini kanıtlar. Command Brand 17201-4pk Orta Boy Cırt Cırt Çerçeve Asma Bandı (5,4 Kg/paket) ürünü yorum olarak da kullanıcılardan gayet olumlu geri dönüşler alır.

3M Command bant, markanın genel kalitesini yansıtan, son derece uzun ömürlü ve başarılı bir üründür. Bununla birlikte hem uygun fiyatıyla hem de kolay kullanılması ile dikkat çekmektedir.

Command Brand Orta Boy Çerçeve Asma Bandı İz Bırakır mı?

Dekorasyon konusunda değişikliğe gidilmek istendiğinde karşılaşılan sorunların başında klasik çerçeve asma biçimlerinin duvarlarda bıraktığı izler gelir. Çivi gibi yardımcı malzemelerle asılan çerçeveler, bulundukları yerden alındıklarında orada işlevsiz bir çivi ya da bu çivi için açılan bir delik bırakırlar.

3M Command cırt cırt bant ise duvarda iz bırakmaz. 3M Command bant ile asılmış bir çerçeve oradan alındığında dahi duvara yapıştırılmış bant önerilen şekilde kaldırıldığında yüzeyde herhangi bir iz kalmaz. Duvar eski, temiz hâline yeniden kavuşur.

3M Command bant kullanım açısından son derece pratik ve faydalı bir üründür. Sağladığı bu faydalarla karşılaştırıldığında ise uygun fiyatlı, fiyat/performans oranı yüksek olan bir ürün olduğu görülür. Siz de yaşam alanlarınızda pratik çözümler oluşturmak için bu ürünü Trendyol üzerinden, uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.

Command Brand Cırt Cırt Çerçeve Asma Bandı Pratik midir?

Tablo, poster, fotoğraf gibi eşyaları sergileyebileceğiniz çerçevelerinizi herhangi bir çivi çakma ya da matkapla delik açma işlemine gerek duymadan duvara asabilmenizi sağlar. 3M Command orta boy cırt bant, genel olarak güçlü tutuşu bulunan cırt cırt sistemi ile çalışan bir üründür.

Çerçevenin asılacağı duvar alkol ile temizlenir. Ardından bant çiftlerinin bir tık sesini duyacak şekilde birbirlerine kenetlenmeleri sağlanır. Bant çiftlerinin birer yüzlerindeki astar çıkarılarak çerçeveye yapıştırılmasından sonra diğer yüzdeki astar da kaldırıldır. Bu şekilde çerçeve 30 saniye boyunca duvara sıkıca bastırılmalıdır.

Bastırmayı takiben bantların tamamen yapıştığından emin olmak için çerçeve alt kenarından kaldırılarak çıkarılır ve duvarda kalan bantlar yeniden 30 saniye bastırılır. Tekrar asmak için 1 saat beklendikten sonra çerçeve ve duvardaki bantlar aynı hizaya getirilerek yine bir tık sesiyle işlem tamamlanır.