Myband Mebran Izolasyon Çatı Kaplama P400 Kırmızı Kumlu 10.m2

1.750 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Myband Mebran Izolasyon Çatı Kaplama P400 Kırmızı Kumlu 10.m2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YapıStore Satıcı Ünvanı: RAFİYE KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5780066398
    Bu ürün YapıStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KIRMIZI KUMLU MEBRAN P400 İZOLASYON KEÇELİ 10.MT RULO

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Myband Mebran Izolasyon Çatı Kaplama P400 Kırmızı Kumlu 10 m2

Kırsal kesimde konumlanan evinizin kışın soğumaması için çatı kaplamaları son derece önemlidir. Özellikle yoğun yağmurların olduğu bir bölgede yaşamaktaysanız, bu ürün değerli eşyalarınızın ıslanmasının önüne geçer. Evinizin çatısını soğuk havalardan ve yağmur suyundan izole etmek için üretilen bu ürün, araba kaportasında da kullanılabilir. Bu ürün sayesinde soğuk kış günlerinde ailenizle birlikte güzel vakit geçirirken evinizin çatısından yağmur sularının damlamasını engelleyebilirsiniz. Myband mebran izolasyon çatı kaplama P400 kırmızı kumlu 10 m2 model bu ürün, çatıda yağmur suyu birikmesini önler. Bu ürün güçlü, dayanıklı ve yırtılmaya karşı son derece sağlamdır. Dayanıklı bir polikarbonat malzemeden üretilen bu ürünün kurulumu kolaydır. Ayrıca hem konut, hem de ticari dış mekan uygulamaları için de gayet idealdir.

  • Basit kurulum
  • Hafif ve kullanışlı tasarım
  • Çok amaçlı kullanım

Myband Mebran İzolasyon Çatı Kaplama Özellikleri

Myband Mebran İzolasyon Çatı Kaplama Özellikleri

Kaliteli bir yalıtım örtüsü sadece soğuk havayı önlemekle kalmamalı, aynı zamanda ısıyı da engellemelidir. İşte bu nedenle Mybrand tarafından özen ve ustalıkla üretilen bu çatı izolasyon kaplama örtüleri size kalitesini kullanışlılığı üzerinden gösterir. Rulo olarak satılan bu ürünün genişliği, üzerine konulan çatının ölçüsüne göre kolaylıkla ayarlanabilir. Ürünün ebatı toplam 100 cm’dir. Kapladığı alan ise toplamda 10 m2’dir. Mevsim şartlarına hazırlıklı olunması açısından oldukça etkili olan bu ürün sizi yarı yolda bırakmaz. Çatı kaplama rulosunun dış kısmındaki kırmızı kumlar sayesinde evinizin çatısı oldukça hoş görünür. Ürünün rulo formu sayesinde araba veya camların kaplaması için de kullanılabilir. PP-3 türünde olan bu kaplamalar, polyesterden üretilen keçe taşıyıcılı polimer bitümlü su yalıtımı membranı içerir. Üründe kullanılan polyester takviyeler çatınız için mükemmel boyutsal kararlılık sağlar.

Myband Mebran İzolasyon Çatı Kaplama Faydaları

Myband Mebran İzolasyon Çatı Kaplama Faydaları

Bu ürünün rulo kaplama türü olması ev sahiplerine bazı avantajlar sağlar. Rulo çatı kaplama, geleneksel tarzdaki kiremitler yerine kurulumu ve sökülmesi kolay ürün tipini kullanmayı sevenler için harika bir seçenektir. Yalnızca tek katman ile evinizin çatısının başarıyla yalıtılmasını sağlayan bu ürünün kurulumunda zorlanmazsınız. Özellikle profesyonel yardım ile bu ürünün çatınıza yerleştirilmesi konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Myband mebran izolasyon çatı kaplama P400 kırmızı kumlu 10 m2 yorumları incelendiğinde ürünün müşterilerin bir çatı kaplamasından beklediklerini karşıladığını görürsünüz. Bu ürün oldukça basit görünümlüdür. Evinizde veya yazlığınızda var olan ve kötü görünen kırık ve çatlakları kapatmak için bu ürün gayet pratiktir. Ürünün rulo türünde olmasının bir diğer avantajı da kesilebilir olmasıdır. İstenmeyen veya gereksiz kaplamaları keserek ürünü evinizin çatısı ile uyumlu hale getirebilirsiniz.

Myband Mebran İzolasyon Çatı Kaplama Fiyatları

Myband Mebran İzolasyon Çatı Kaplama Fiyatları

Evinizin yalıtımının tam olması ve uzun yıllar boyunca sürmesi için bu rulo kaplama mükemmel bir tercihtir. Bu rulo kaplama, müşterilerin bir üründe aradığı üç önemli özellik olan kalite, kullanışlılık ve hesaplılık konularında öne çıkar. Myband mebran izolasyon çatı kaplama P400 kırmızı kumlu 10 m2 fiyatı değerlendirildiğinde ürünün üstün kalitesi ve kullanışlılığına göre belirlendiği görülür. Yüksek sıcaklıklara karşı direncini koruyan bu çatı kaplama rulosunu uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Su geçirmez özelliği ile yağmura karşı dayanıklı olan bu kaplamalar aynı zamanda çatıdan kar sızmasını da engeller. Çatınıza oldukça sade ve hoş bir görünüm katan, istenildiği gibi kesilebilen ve son derece kullanışlı tasarımı ile çatınız için yalıtım sağlayan bu ürüne uygun fiyat ve indirim avantajlarıyla Trendyol'da sahip olabilirsiniz.