mycey Kapaklı Mama Tabağı Pembe

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
158,10 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Ürün Bilgileri

mycey Kapaklı Mama Tabağı Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BURDA BEBEK SHOP Satıcı Ünvanı: BURDA BEBEK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0191052022100014 Vergi Kimlik Numarası: 1910520221
    Bu ürün BURDA BEBEK SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mycey Pembe Kapaklı Mama Tabağı: Mycey Kapaklı Mama Tabağı Özellikleri
  • Kapağı sayesinde içine mama koyup çantanızda taşıyabilirsiniz. Rahat bir kavrama için ergonomik şekli ile tutma sapları annenin kolaylıkla kullanacağı şekildedir. Derin yan kenarlar ile rahat kaşıklama. Mikrodalgada kullanılabilir (kapaksız) ve strelizatöre girebilir. Temizlemesi kolay ve bulaşık makinesinin üst rafında yıkanabilir. 6 ay ve üzerindeki bebeklerin kullanımı için uygundur.
Geri Bildirim Ver

Mycey Pembe Kapaklı Mama Tabağı

Ek gıdaya yeni geçen bebeklerin beslenmesi için özel olarak tasarlanan Mycey mama tabağı ergonomik yapısıyla dikkat çeker. Bebeğiniz için özenle sağlığa zarar vermeyen materyalden üretilir. İlk ara öğünler ve yemekler için idealdir. Kapaklı tasarımı ile artan yiyeceği kolayca saklayabilirsiniz. Aynı zamanda bir yere seyahat ederken bebeğiniz için yemeği yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Çanta içine dökülme veya akma yapmadan rahat bir kullanım sağlar. Çocuğun kendi kendini beslemesi için kaydırmaz tabana sahiptir. Kaşıkla yenilen yiyecekler için derin olarak tasarlanır. Bebeğiniz için özel püreler yapıp bu ürün içinde muhafaza edebilirsiniz. Bebekleri yemeklere alıştırmak için sık sık ara öğünler yedirilmesi gerekir. Bu nedenle ara öğününü, kapaklı tasarımdaki Mycey tabak ile yanınızda bulundurarak acıktığında beslenmesini sağlayabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Kaydırmaz taban
  • Bulaşık makinesine uygun

Sağlıklı Mycey Pembe Kapaklı Mama Tabağı

Sağlıklı Mycey Pembe Kapaklı Mama Tabağı

Mycey pembe kapaklı mama tabağı dikkat çekici tasarımıyla bebeğin ilgisini toplayarak yemeğini kolay bir şekilde yemesine yardımcı olur. Dilerseniz mamayı mikrodalgada ısıtabilirsiniz. Temizliği kolay materyali sayesinde zahmetsiz bir şekilde bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Gereksiz kimyasal deterjanlar kullanmadan da ürünü rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Sert plastikten üretilen Mycey mama kabı, sağlığa zararlı kimyasallar içermediği için bebeklerin kullanımına uygundur. 6 aydan sonra ek gıdaya başlayan minikler kendi başına yemek yerken ürünü kolayca kavrayabilir. Ergonomik tasarımıyla çocuğun eline tam olarak yerleşen ve rahatsız etmeyen bir tabaktır. Sıcak su ile dezenfekte edilebilir. Kapağını kullanmadan ürünü mikrodalgaya koyup yemek ısıtma ve dezenfeksiyon işlemini yapabilirsiniz. Yüksek ısıda bozulmayan sağlıklı sert plastik materyalden üretilir. Çocuğun iştahını açan ve dikkat çekici tasarıma sahip olan bu ürün kolay kullanımı ile ebeveyne avantaj sağlar.

Kullanışlı Mycey Kapaklı Mama Tabağı

Kullanışlı Mycey Kapaklı Mama Tabağı

Çok işlevli tasarımı ile oldukça kullanışlı bir ürün olan Mycey kapaklı mama tabağı bebeklerin ek gıdaya geçiş döneminde yardımcı olur. Bebeğin kendi başına yemek yemeyi öğrenmesi için özel olarak tasarlanan, derin iç yüzeyi ile rahatlık sağlayan bir üründür. Çorba, mama, meyve püresi, yoğurt gibi çeşitli gıdalar için uygundur. Akma ve dökülme olmadan sıvı gıdaları bile rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kolay bir şekilde temizlenebilen derin iç tasarımıyla bebeğin kaşık yardımıyla kendi kendine yiyebilmesi için üretilir. Her kullanımdan sonra doğal bir sabunlu suyla yıkayabilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkamak için ise kaşık, çatal bölmesine yerleştirebilirsiniz. Altı aydan sonra bebekler için kullanıma uygun bir üründür. Bebek kendi yemeye başladıysa ebeveyn kontrolünde Mycey pembe kapaklı kap ile beslenmesini sağlayabilir ya da bir yetişkin yardımıyla bebeğin beslenmesine yardımcı olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Mycey Pembe Kapaklı Mama Tabağı Fiyatları

Bütçe Dostu Mycey Pembe Kapaklı Mama Tabağı Fiyatları

Uygun fiyatlı ve kaliteli Mycey marka Pembe kapaklı mama tabağı işlevsel tasarımıyla kullanışlıdır. Ilık yiyecekler için uygundur. Bebeklerin hassas cildine uyumlu materyalden üretilir. Gıdaya uygun bir plastikten üretildiği için kırılmalara karşı dayanıklıdır. Ekonomik bir tercih için Mycey kapaklı kaplar idealdir. Bebekler ek gıda ve katı yiyecekleri kendi yemeye başladığında kapları etrafa atabilir ya da istemeden düşürebilir. Bu ürün kaliteli ve kırılmaz sert plastikten üretildiği için bebekler için oldukça kullanışlıdır. Mycey pembe kapaklı mama tabağı fiyat performans açısından oldukça uygundur. Her yere taşıyabileceğiniz, içime fazla miktarda yiyecek alan kullanışlı bir tasarımı vardır. Dilediğiniz her yere bebeğinizin yiyeceklerini gösterebilir, düzenli beslenmesini sağlayabilirsiniz. Kırılmaz yapısı sayesinde uzun ömürlü bir şekilde kullanabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Mycey pembe kapaklı mama tabağı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol’dan kaliteli Mycey kapaklı pembe mama kabını kolayca temin edebilirsiniz.