3
Kolluk Simit kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

mycey Yüzme Simidi Paket Boyutu: 25 X 25 X 8 Cm Kırmızı 3 Ay - 4 Yaş

614,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
614,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
697,99 TL

Ürün Bilgileri

mycey Yüzme Simidi Paket Boyutu: 25 X 25 X 8 Cm Kırmızı 3 Ay - 4 Yaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REDIQUIS Satıcı Ünvanı: BİROL TÜBENÇOKRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8750318511
    Bu ürün REDIQUIS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüzme Simidi Paket Boyutu: 25 X 25 X 8 Cm Kırmızı 3 Ay - 4 Yaş

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Ürün Tipi Deniz Simidi
Geri Bildirim Ver

Mycey S161001 Swimtrainer 3 Ay - 4 Yaş Kırmızı Yüzme Simidi

Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi çocukların doğuştan kazanılan kurbağalama refleksini kullanarak güvenli şekilde yüzmesine yardımcı olan bir üründür. Ürün 3 ay üzeri bebekler ve 4 yaşa kadar olan çocuklar için özel olarak tasarlanmıştır. En erken dönemdeki bebekler için bile suya alışmaya yardımcı olur ve doğru bacak hareketlerini öğrenmesini sağlar. Emniyet kemeri ve kilidi bulunan Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi ebeveynlerin çocukları için rahatlıkla tercih edebileceği ultra güvenlikli yüzme simididir. Mycey Swimtrainer kırmızı yüzme simidi rengi ile çocukların ilgisini çekecek ve denizde dilediklerince güvenle oynamalarına yardımcı olacaktır.

  • Ürün kırmızı renklidir.
  • 6 kg ile 18 kg arası taşıma kapasitesi bulunur.
  • Sağlam plastik materyallerden üretilmiştir.

Mycey Swimtrainer 3 Ay - 4 Yaş Kırmızı Yüzme Simidinin Özellikleri

Mycey Swimtrainer 3 Ay - 4 Yaş Kırmızı Yüzme Simidinin Özellikleri

Mycey Swimtrainer yüzme simidi 3 ay – 4 yaş arasındaki çocukların yaşına ve becerilerine uygun olarak deniz ve havuz aktiviteleri için özel tasarlanmıştır. Sağlam plastikten üretilmiş Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi şişirilerek kullanılır. Çocukların oturacağı nokta ve güvenlik kemerinin dahi şişirebilir özellikte üretilme nedeni çocukların simidin içerisinde suyla temasında kaymasını engellemektir. Şişirilebilen oturma bölmesi, kemeri ve güvenlik kilidiyle Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi çocuklar için oldukça güvenlikli bir simittir. Mycey Swimtrainer yüzme simidinin 6 kilogram ile 18 kilogram arasında taşıma kapasitesi bulunur. Ürün yaş ve yaş kriterlerine uygun çocuğun kilosuna göre alınması gerekir aksi takdirde Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi yüksek kilolu çocukları taşıyamayabilir.

Mycey Swimtrainer Kırmızı Yüzme Simidinin Faydaları Nelerdir?

Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi doğuştan kazanılan kurbağalama refleksiyle çocukların güvenli ve eğlenerek yüzmelerine yardımcı olur. Yüzme için en erken yaştaki bebekler için bile uygun bir ürün olan Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi çocukların ve bebeklerin yüzmenin faydalarından yararlanmasını sağlar. Erken yaşta yüzme öğrenmek çocukların kas ve kemik gelişimini hızlandırır, kalp hastalıklarına karşı direnç kazanmasını sağlar, sinirsel gelişimini hızlandırır ve yüzme bilmeyen yaşıtlarına göre daha sağlıklı olmasını sağlar. Obeziteyi önleyen ve aynı zamanda iştahsızlık sorununu ortadan kaldırarak yeme isteğini artıran yüzme aktivitesi Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidiyle daha güvenli hale gelir. Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

Mycey Swimtrainer 3 Ay - 4 Yaş Kırmızı Yüzme Simidi Kaliteli midir?

Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi oldukça kaliteli ve uzun ömürlü bir üründür. Belirli yaş aralığına uygun şekilde alınan yüzme simidi, delinmediği ya da yırtılmadığı sürece çocuk dört yaşına gelene kadar rahatlıkla kullanılabilir. Kolay kolay delinmeyen ve yırtılmayan Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi ısı kaynaklarına tutulmaması, çivi veya iğne gibi delici aletlere değdirilmemesi ve keskin malzemelere sürtülmemesi gerekir aksi takdirde yırtılıp, eriyebilir ya da delinebilir. Ultra sağlam plastikten üretilmiş, güvenlikli Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidini çocuklarınızın deniz ve havuz gibi yerlerde kullanabilmesi için Trendyol üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Satın alma işlemlerini Trendyol’un internet sitesi ya da uygulaması üzerinden tamamlayabilirsiniz. Ürünü daha önceden Trendyol üzerinden satın alan kişilerin görüş, deneyim ve yorumlarından yararlanmak isterseniz Mycey Swimtrainer 3 ay 4 yaş kırmızı yüzme simidi yorum kısmına göz atabilirsiniz.