mycey Toz Mama Kabı - Mavi

109,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

mycey Toz Mama Kabı - Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: minik bebek mağazası Satıcı Ünvanı: ÖNDER KALFA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1534683981800017 Vergi Kimlik Numarası: 4920098139
    Bu ürün minik bebek mağazası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şimdi dışarıda olsanız bile bebeğinizi beslemek kolay. Önceden ölçerek 3 bölmeli kabınıza toz mamayı koyunuz. İhtiyacınız olduğunda hazır ölçülü toz mamayı biberona boşaltınız. 3 porsiyon toz mama kapasiteli %0 BPA BPA -Free Bölmeler arası geçişi önleyecek şekilde tasarlanmıştır. Makinede yıkanabilir, mikrodalga ve strelizasyona uygun
Geri Bildirim Ver

Mycey Mavi Toz Mama Kabı

Bebekler, dünyadaki en değerli varlıklarınızdır. Bu değerli varlıkları korumak için elinizden gelen her türlü imkanı onlar için seferber edersiniz. Bebeklerin bakımında kullanılan eşyalarının temizliği ve hijeni sizin için yorucu olabilir. Bu nedenle pratik kullanım imkanı sunan bebek eşyaları her zaman ön plana çıkar ve ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Mycey mavi toz mama kabı bebeğinizin ihtiyaç duyduğu toz formdaki günlük besinleri pratik bir şekilde saklayabilmeniz için özenle tasarlanan bir üründür. Kompakt ve elegant tasarımı ile de göze hitap eden bu ürün, dayanıklılık ve sağlamlığıyla nesilden nesile kullanım imkanı sunar. Küçük boyutu ve hafif yapısı sayesinde fazla yer tutmadan muhafaza edilebilir. Aynı zamanda bebeğinizin beslenmesi için kullandığınız ürün, kullanım sırasında dağınıklığa sebep olmaz.

  • Pratik kullanım imkanı
  • Kaliteli ve dayanıklı malzeme yapısı
  • Şık ve kompakt tasarım

Mycey Bebek Ürününün Benzersiz Özellikleri

Mycey Bebek Ürününün Benzersiz Özellikleri

Mama kabı, bebeğinizin günlük beslenmesine yardımcı olan bir yan üründür. 0 ay ve üzeri bebekler için kullanım imkanı tanıyan bu ürün, bebeğinizin toz formdaki besinler ile beslenmeye devam ettiği sürece rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, konu bebek sağlığı söz konusu olduğu için, bisfenol a olarak da bilinen BPA içermez. BPA sentetik bir bileşiktir ve içerisinde sağlığa zararlı bileşenler bulunur. Her kullanımdan sonra ürünün büyük bir titizlikle sterilize edilmesi gerekir. İçerisine kimyasal maddelerin temas etmemesi için deterjan ile değil sabunlu su ile yıkamanız önemle tavsiye edilir. Plastik bir yapıya sahip olmadığından dolayı bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı malzeme yapısı sahip ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Küçük ve kompakt yapısı sayesinde bulaşık makinesinin çatal, bıçak gözüne sığar. Ürün, açık mavi rengiyle şık bir görünüme sahiptir. Mikrodalga fırında kullanım uygundur.

Mycey Kullanım Alanları ve Avantajları

Mycey Kullanım Alanları ve Avantajları

Ürünün iç kısmında üç bölmeye ayrılan ve toz formdaki bebek besinlerinin konulması için geniş hazneler bulunur. Haznelerden her biri bebeğinizin bir öğünde tüketeceği toz mama ölçüsüne yetecek boyutlara sahiptir. Toz mamanın kullanacağı zaman kapağı açılarak biberon içerisine boşaltılması yeterlidir. Besinler, hazneler içerisine ölçülü bir şekilde önceden ilave edildiği için tekrardan ölçüm yapmanıza gerek yoktur. Bu kullanışlı ürünün önemli özelliklerinden biri de bölmeler arasında toz yapıdaki besinlerin birbirine karışmasını önleyen kapalı geçişlerin olmasıdır. Bu kapalı geçişler sayesinde öğün ölçülerinde karışıklık yaşanmaz. Aynı zamanda saydam yapısı sayesinde içerisinde kalan mama miktarını rahatlıkla görebilirsiniz. Mycey mavi toz mama kabı yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de içerisinde bebeğinizin toz formdaki besinlerini kolaylıkla saklayabileceğiniz kabın, çeşitli kullanım alanlarını keşfedebilirsiniz.

Mycey Bebek Kabı Fiyatı ve Yorumları

Mycey Bebek Kabı Fiyatı ve Yorumları

Mycey mavi toz mama kabı fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Paket içerisinde bir adet mavi renkte toz mamalar için muhafaza imkanı sağlayan kap bulunur. Ürün, hafif bir yapıya sahiptir. Bu nedenle gün içerisinde rahatlıkla bebek çantasında taşınabilir. Kabın içerisine dışarıdan toz ya da tüy gibi yabancı cisimlerin kaçmaması için her kullanımdan sonra ağzının sıkı bir şekilde kapatıldığından emin olunmalıdır. Aynı zamanda ürün, saydam bir yapıda olduğu için kuru ve serin bir yerde muhafaza edilmelidir. Bu sayede besinlerin güneş ışığından direkt etkilenmesinin önüne geçilir. Aksi halde ısınan toz mama bebeğinizin öğün ihtiyacını karşılayamayacak bir hale gelir. Sade ve şık bir tasarıma sahip bu ürünün yorumlarını okuyarak Trendyol’un uygun fiyat avantajıyla kolaylıkla sahip olabilirsiniz.