MYEKSİ Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi , ( Hyaluronik Asit & Kolajen )

438 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MYEKSİ Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi , ( Hyaluronik Asit & Kolajen )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: myeksi Satıcı Ünvanı: EKŞİLER GRUP İNŞAAT GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330054812900016 Vergi Kimlik Numarası: 3300548129
    Bu ürün myeksi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi içeriğindeki hyaluronik asit ve kolajen dengesi ile beraber kırışıklıkları en iyi şekilde giderir. Zaman, en fazla cilt üzerinde iz bırakır ve geçen senelerin etkisi en fazla cilt üzerinde görülür. Bu sebeple kullanılan cilt bakım ürünleriyle kırışıklık görünümünün önüne en etkili şekilde çıkılabilmektedir.
  • Yüksek Anti-Aging sağlayan bakım kremi, düzenli kullanımlarda kırışıklığı giderir ve kırışık oluşumunu önler. Yüz bölgesinden dekolte bölgesine kadar en etkili bakımı sunan Myeksi krem içeriğindeki özlerin mucizevi içerikleri, cildin elastik yapısını güçlendirerek sarkmış olan dokuları tekrardan yapılandırır, dayanıklılığı arttırarak gergin hale getirir.
  • Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi İçeriği
  • Cilde dolgunluk veren kremler konusunda ön plana çıkan Myeksi ürünü içeriğindeki özel karışımlar sayesinde cildi gerginleştirir ve dolgunlaştırır. Dermatolojik olarak kanıtlanmış olan içerikleriyle beraber ciltteki yaşlanma etkilerini geciktirir, cildi dış etkenlerden korur, lekeleri azaltır ve cildin daha aydınlık görünmesini sağlar. Hyaluronik asit ve kolajen, cildi daha aydınlık hale getirir ve özellikle kolajen eksikliğinden dolayı meydana gelen kırışıklıkların önüne geçerek cilde kolajen desteği sağlar.
  • Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kreminin Sunduğu Avantajlar
  • Kolajen destekli, hyaluronik asit krem içerikleriyle Myeksi yaşlanma karşıtı bakım kremi, cildinize ihtiyacı olan bakımı yapar ve hassas, narin cildinize nazik bir dokunuş sağlar. Yüzünüzde belirgin olan ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltırken cildinizi besler. Daha bir çok avantajı bulunan Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi faydaları şu şekilde özetlenebilir,
  • Bölgedeki cilt kuruluğunu önler, cildi besler ve onarır.
  • Ürünlerimiz " Non -comedogenic" gözenekleri tıkamaz ve sivilce yapmaz.
  • Kolajen takviyesi ile güneşin zararlı etkilerinden koruma, cilde esnekliğini kazandırma ve toksinlerle savaşma konusunda destek sağlar.
  • Zengin içeriği ile cildin leke ve çizgilerden korunmasını sağlar.
  • Cildin sıkılaşmasına ve nemlenmesine yardımcı olurken yapısında bulunan antioksidanlar, kolajen bozulmasının yavaşlamasına neden oluyor.
  • Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Nasıl Kullanılır?
  • Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi kullanımı için yüz başta olmak üzere, boyun ve dekolte bölgelerinde kullanılabilir. Bunun dışında yüzünüzde kırışıklık belirtileri varsa bu kremi düzenli şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle gülme çizgisi, kazayağı, alın çizgilerigibi yaşla beraber daha net şekilde görülen kırışıklıkları gidermek mümkün. En iyi hyaluronik asit içeren bu krem, cilt bakımı rutinlerinizin vazgeçilmezi olacak ve tüm çizgilerinizi kısa süre içerisinde yok edecek.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın . (Güvenlik bandı açılan ürünlerde iade kabul edilmez )
  • Bu ürün my eksi tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • İçerik Kolajen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

MYEKSİ Yaşlanma (Kırışıklık Giderici) Karşıtı Bakım Kremi ( Hyaluronik Asit & Kolajen ) Trendyol'da

MYEKSİ Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi, cilt yaşlanması ile mücadele etmek için tasarlanmış bir kozmetik ürünüdür. Kremin içerdiği aktif bileşenler sayesinde ciltteki ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltarak, cildin genç ve canlı görünümünü geri kazandırmayı hedefler. MYEKSİ yaşlanma karşıtı bakım kremi içeriğindeki bazı ana aktif bileşenler arasında hyaluronik asit, kolajen, retinol ve E vitamini gibi maddeler bulunur.

 
  • Paraben içermeyen yapı
  • Yaşlanma karşıtı
  • Hyaluronik asit ve kolajen

Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Özellikleri

Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Özellikleri

MYEKSİ krem, cilt yaşlanmasıyla mücadele etmek için tasarlanmıştır. İçeriğindeki aktif bileşenler, ciltteki ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya ve cildin genç ve canlı görünümünü geri kazandırmaya yardımcı olur. Hyaluronik asit içeriği sayesinde cildin nem seviyesini artırarak cildi nemlendirir ve dolgunlaştırır. Kolajen içeriği cilt elastikiyetini artırır ve sıkılaştırır. Cildin daha sıkı ve genç görünmesini sağlar. Antioksidan özelliklere sahiptir. Retinol ve E vitamini içeriği sayesinde cilt hücrelerinin yenilenmesini destekleyerek cildi korur ve daha genç görünmesini sağlar. Düzenli kullanımında ciltteki lekelerin azalmasına, cilt tonunun eşitlenmesine ve ciltteki genel görünümün düzelmesine yardımcı olur. MYEKSİ Yaşlanma (Kırışıklık Giderici) Karşıtı Bakım Kremi kolay emilen dokusu sayesinde cilde hızlıca nüfuz eder ve rahat kullanım sağlar. Her cilt tipine uygun olmasına rağmen düzenli ve dikkatli kullanımı önerilir. Alerjik reaksiyon gösteren cilt tiplerinde dermatolog görüşüne başvurulmalıdır.

 

Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Kullanımı

Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Kullanımı

MYEKSİ kremin kullanımı oldukça basittir. Bakım kreminin temiz bir cilde uygulanması gerekir. Bu yüzden önce ciltteki kir, makyaj ve yağ kalıntılarını temizlemek için uygun temizleyiciler ile yıkanmalıdır. Kremin küçük bir miktarını yüze uygulayın. Göz çevresi gibi hassas bölgelere kaçırmamaya dikkat edin. Kremi parmak uçlarıyla yavaşça ve dairesel hareketlerle cilde yedirin. Hafifçe masaj yaparak emilmesini sağlayın. MYEKSİ bakım kreminin içerdiği bazı bileşenler cildi güneş ışınlarına karşı koruyabilir, ancak güneş koruyucu krem ile birlikte kullanması önerilir. Etkili sonuçlar almak için düzenli kullanılması gerekir. İlk kullanımdan itibaren iki hafta içerisinde etkisini gösteren krem, cilt bariyerlerini güçlendirerek daha genç ve sağlıklı bir cilt görünümü sunar. MYEKSİ Yaşlanma (Kırışıklık Giderici) Karşıtı Bakım Kremi (hyaluronik asit & kolajen), yüz bölgesinden dekolte bölgesine kadar geniş bir yüzeye uygulanır. İçerisindeki etkili yağlar sayesinde cildin elastik yapısını güçlendirerek, etkili koruma sağlar.

 

Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Yorumları

Myeksi Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi Yorumları

Cilde dolgunluk vermesi ve cilt kırışıklıklarını yok ederek cildin daha genç ve sağlıklı görünmesi ile ön plana çıkan MYEKSİ krem düzenli kullanım sonucu etkilerini göstermektedir. Cildi nemlendirdiği gibi ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltarak, cildin daha sıkı ve canlı görünmesini sağlamıştır. Bakım kreminin sahip olduğu doğal bileşenli içeriği ile ciltte herhangi bir yan etki yapmadığı gibi cildi besleyerek daha sağlıklı bir hale getirir. Cilt bakımını yaparken, cildin yenilenmesi ve onarılması için destekler. Cilt üzerinde birçok avantaja sahip olan krem, ciltte oluşan kuruluğu da önleyerek, cilt pullanmasının önüne geçer. Cildin nem seviyesini dengede tutar ve gün boyu dış etkilerden koruyarak cildi besler. MYEKSİ Yaşlanma (Kırışıklık Giderici) Karşıtı Bakım Kremi yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. MYEKSİ Yaşlanma (Kırışıklık Giderici) Karşıtı Bakım Kremi fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini hemen oluşturabilirsiniz.