Mystic Az Tahıllı Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 15k Gr

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.140 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.187,79 TL1.175 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.210 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.230 TL1.210 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mystic Az Tahıllı Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 15k Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mamagelsin Satıcı Ünvanı: EMRE SAMUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7420245972
    Bu ürün mamagelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Az Tahıllı Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 15k gr

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Sensitive (Sindirim sis)
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Mystic Kuzulu Düşük Tahıllı 15 kg Yavru Köpek Maması

Mystic kuzulu az tahıllı 15 kg yavru köpek maması, küçük dostunuzun severek yiyeceği bir üründür. Yüksek kaliteye sahip ham maddeler kullanılarak üretilen bu mama, yavru köpeklerin büyüme süreçleri ve sindirim sistemleri dikkate alınarak üretilir. İçerisinde taze ve kurutulmuş kuzu eti, kurutulmuş meyveler ve sebzeler ile besleyicilik oranı oldukça yüksek olan çeşitli tahıllar bulunur. Bu mamanın üretiminde Türkiye’de ilk defa kullanılan F.M.I.S yani Sıvılaştırılmış Taze Et Enjeksiyon Sistemi’nden faydalanılır. Mystic kuzu etli yavru köpek maması; evcil hayvanınızın sağlığını koruyan ve gelişimini destekleyen proteinleri, mineralleri ve vitaminleri içerir.

  • Düşük tahıl oranı ile öne çıkan bir mamadır.
  • Üretimde Sıvılaştırılmış Taze Et Enjeksiyon Sistemi kullanılmıştır.
  • Ürün içeriği %70 hayvansal ürünler ve %30 tahıllardan oluşur.

Mystic Tahıllı Yavru Köpek Maması Her Köpek İçin Uygun mu?

Mystic Tahıllı Yavru Köpek Maması Her Köpek İçin Uygun mu?

Mystic kuzulu az tahıllı 15 kg yavru köpek maması, 12 aylığa kadar olan evcil hayvanlar için özel olarak üretilir. 12 aydan küçük olan bütün köpeklerin güvenle yiyebileceği bir kuru mamadır. Bu ürün, özel bir cins için üretilmemiştir. Bu sayede yavru olduğu sürece bütün köpekler için uygundur. Ürün içeriği yavru köpeklerin sağlıklı gelişimi göz önünde bulundurularak oluşturulur. Besleyiciliğinin yanında yavru köpeklerin beğenisini kazanan lezzeti ile de öne çıkar. Yavru köpeklerin sindirim sistemleri yetişkinlerden farklıdır. Mamanın içeriği de bu bilinç ile oluşturulmuştur. Mystic kuzulu az tahıllı 15 kg yavru köpek maması, 12 aydan küçük dostunuzun sindirim problemleri yaşamaması ve daha az koku yayan sert dışkılar yapmasını sağlar. Bunu sağlamasında yapımında kullanılan yüksek kalitede ve özenle seçilmiş tahılların etkisi büyüktür.

Mystic Az Tahıllı Yavru Köpek Maması Besin Değerleri Nedir?

Mystic kuzulu az tahıllı 15 kg yavru köpek maması, küçük dostunuzun büyürken ihtiyaç duyduğu bütün besleyici ögeleri içerisinde barındırır. Ürün içeriğinin %70’lik kısmını hayvan temelli gıdalar oluştururken %30’luk bölümü ise bitkisel kaynaklı besinlerden meydana gelir. Besin değerleri protein, mineral, vitamin, yağ, omega 3 ve 6 gibi bileşenlerden oluşur. Ürün; %30 oranında protein, %16 yağ, %8 ham kül, %4 ham selüloz, %10 nem bulundurur. Köpek sağlığında hücre yenilenmesi, bağışıklık, büyüme ve üreme gibi alanlarda son derece önemli olan omega 6 ve 3 yağ asitleri bakımından da bir hayli zengindir. Ayrıca A, D, E ve C vitaminlerini de içerir. Bakır, çinko, manganez, selenyum, glukomazin ve kondrotin gibi besleyici minerallerle yavru köpeğinizin sağlıklı şekilde büyümesine destek olur.

Mystic Az Tahıllı Yavru Köpek Mama Kaç Aya Kadar Verilmeli?

Mystic kuzulu az tahıllı 15 kg yavru köpek mamasını evcil dostunuz 1 yaşına gelene dek tercih edebilirsiniz. Yavru köpekler büyüdükçe ihtiyaç duydukları besin miktarı da artış gösterir. Bu doğrultuda Mystic’in oluşturduğu besin tablosundan yardım alabilirsiniz. Bu tablo, köpeğinizin ağırlığı göz önünde bulundurularak hazırlanır. Her gün yemesi gereken besin miktarını yaklaşık değerler olarak sunar. 0,5 - 1 kg ağırlığındaki yavru köpeğinizin günlük besin ihtiyacını 35-50 gram mama ile karşılayabilirsiniz. 2,5 - 3 kg arasındaki köpekler için bu miktar 100 - 130 gramdır. Farklı ağırlıklardaki köpeklere verilmesi gereken mama miktarını tablodan seçebilirsiniz. Mystic kuzulu az tahıllı yavru köpek maması yorumları aracılığı ile hayvan sahiplerinin ürüne dair değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile bu kaliteli mamayı uygun fiyat seçenekleri eşliğinde satın alabilirsiniz.