N & D Ocean Balkabaklı Morina Balıklı Karidesli Yavru Kedi Maması 5 Kg

2.267 TL
(453,40 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.067 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.069 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.214,77 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

N & D Ocean Balkabaklı Morina Balıklı Karidesli Yavru Kedi Maması 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: indirgetir Satıcı Ünvanı: BİLPA TİCARET VE SANAYİ İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170001450700016 Vergi Kimlik Numarası: 1700014507
    Bu ürün indirgetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • N&D Ocean Balkabaklı Morina Balıklı Karidesli Yavru Kedi Maması 5 Kg Yavru kediler, hamile veya emziren kediler için tam mamadır. İçindekiler: Morina balığı (% 32), kurutulmuş morina proteini (% 30), tatlı patates, balık yağı (ringadan), kurutulmuş karides (% 5), kurutulmuş kabak (% 5), kurutulmuş ringa balığı proteini, kuru havuç, yonca unu, inülin, frukto-oligosakkaritler, maya özütü (manno-oligo-sakarit kaynağı, kurutulmuş kavun kavunu (% 0,5), kurutulmuş nar, kurutulmuş ıspanak,mamaciteyze.com pisilyum kabuğu ve tohumları, kuru yaban mersini, kurutulmuş elma, sodyum klorür, potasyum klorür, kurutulmuş bira mayası , zerdeçal (% 0.2), aloe vera özü. Yavru Kedi Maması Hakkında Genel Bilgilendirme
  • Kedilerinizi beslerken yaşlarına oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir. Eğer yavru bir kedi besliyorsanız, vereceğiniz kedi maması kesinlikle yavru kedinin vücudunun ihtiyaç duyduğu besin değerlerini karşılayabilecek şekilde formüle edilmiş olması gerekmektedir. Yavru kedi mamaları büyüme gelişme içerisindeki kedilerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde zengin içeriğe sahip %100 doğal, kolay sindirilebilir ve her açıdan zengin olmalıdır. Kedi maması çeşit bakımından farklılık göstermektedir. Değişik markaların farklı lezzetlerde kedi mamaları bulunmaktadır. Kediniz her kedi mamasının tadını beğenmeyebilir bu nedenle onun severek yediği kedi mamasını bulmalı ve sürekli olarak o mama ile beslenmesine olanak tanımalısınız. Kediler alışkın oldukları tat dışındaki kedi mamalarını tüketmekten kaçınmaktadırlar. Bunun sonunda sindirim, mide ve bağırsak sorunları yaşamaktadırlar. Kedinizi beslerken sofranızdan artık yemekler ile beslemekte kaçınmalısınız. Onu mutlu eden kedi maması ile beslenme ihtiyacını karşılamanız yeterli olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Morina Balığı
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver