nefes maske N'fes F95 Premium Kore Tipi Gri N95(kf94) Maske 1 Kutu 10 Adet

37,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

nefes maske N'fes F95 Premium Kore Tipi Gri N95(kf94) Maske 1 Kutu 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SARİA Satıcı Ünvanı: SARIAL PLASTİK AMBALAJ SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0747099345800001 Vergi Kimlik Numarası: 7470993458
    Bu ürün SARİA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • *****F95 Modeli Nefes Maskeye aittir. CE sertifika sahibidir.Lütfen sahte satıcılardan sakının.******* Üstün koruma özelliği sayesinde gün boyu en kalabalık ortamlarda bile koruma sağlar. Nefes maske tarafından üretilip satılmaktadır sahtelerinden sakının. Bir kutu s F95 Premium (10 adet) ffp2 , En 149:2001+a1:2009 belgesi mevcuttur. Sertifika numarası :2163-Ppe-2111 kutu içindeki maskeler 1' erli olarak steril paketlenir. Meltblown kumaş içerir. Yumuşak kulak ipiyle kulaklarınız hiçbir şekilde rahatsız olmaz. Ayarlanabilir burun klipsi mevcuttur. Steril ortamda el değmeden üretilir. Yanında maske aparatı hediyemizdir. Maske üzerinde bakteri üremesine sebep oluyor. Bir kutu içerisinde 10 adet maske vardır. FFP2 Maskelerde ÜTS sistemine kayıt olma gibi bir durum söz konusu değil. Bu maske tipi ÜTS sisteminde yer almamaktadır. O yüzden ÜTS kayıtları yoktur. Hiçbir FFP2 Maskelerde ÜTS Kaydı Yoktur. Bu Maskeler MD (Medical Device) Pintogramlı Değildir Bundan Dolayı Sağlık Bakanlığı Tarafından Verilen Ürün Kayıt ve Takip Sistemlerinde Bulunamamaktadırlar. Maskede Bakılması Gereken Nokta Kalınlık veya İncelikten Ziyade İçeriğinde Kullanılan Kumaş Türü ve Bunların Koruyuculuk Oranları Kalınlık Koruma Demek Değildir. Öyle Olsaydı Uzmanlar Atkı vb.. Kalın Ürünlerle Kendimizi Korumamızı Önerirlerdi. Boya veya Kumaşında Kanserojen Madde İçermez (Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Cilt İrritasyon Test Raporlu) Maskelerin üzerinde bulunan izler delik değildir. Hava geçirmez. Maskenin yüzü kavramasını artırmak için vardır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Paket İçi Maske Adedi 10
Geri Bildirim Ver