Decathlon Nabaiji Çocuk Boxer Mayo - Lacivert / Yeşil - Fitib

399 TL
Tükeniyor!
Beden: 5-6 Yaş
7-8 Yaş
5-6 Yaş
8-9 Yaş
10-11 Yaş
12-13 Yaş
14-15 Yaş
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Decathlon Nabaiji Çocuk Boxer Mayo - Lacivert / Yeşil - Fitib

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GUNES e TİCARET Satıcı Ünvanı: HAFİZE ATEŞER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1010618437
    Bu ürün GUNES e TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RENK: Koyu lacivert/Neon lime ÜRÜN FAYDALARI Klora karşı dayanıklılık: AQUARESIST bileşenler sayesinde klorlu suda 200 saatten fazla yüzme. Destek: Elastan içermeyen elastik kumaşı sayesinde benzersiz kavrama sağlar. Ayarlanabilir yapı: Belindeki sıkma ipi sayesinde ayarlaması kolaydır. ÜRÜN KONSEPTİ VE TEKNOLOJİSİ ÜRÜN BİLEŞİMİ: Ana kumaş 100% Polietilen Tereftalat Ana astar 100% Poliamit SAKLAMA TAVSİYESİ: Mayonuzu kuru bir yerde saklayın. KULLANICI TALİMATLARI: Su kaydırağında kullanılması önerilmez. BAKIM TAVSİYESİ: Kullanımdan sonra duru suyla durulayın. TEKNİK BİLGİLER BOXER MAYONUN YAPISI : BOXER MAYO - 18.5 cm kenar uzunluğunda (10 yaş bedende) Bir yüzücü mayosu, her şeyden önce rahat olmalıdır. Özgürce hareket etmenizi sağlamalıdır. Bu sebeple, mayo seçimi büyük önem taşır. Vücudu saran bir model arayanlar için slip mayo yerine boxer yapılı mayo idealdir.
  • MAYONUN BİLEŞENİ : Mühendislerimiz, Polyester bazlı bir malzeme geliştirerek elastan fiberleri, rahat etmeniz için gereken esnekliği sunan ve özellikle klora karşı dayanıklı olan polibütilen tereftalat (PBT) fiberle değiştirdi. PBT fiberin diğer avantajları şunlardır: - Hızlı kurur - Kullanım ömrü boyunca, dayanıklılığını yalnızca %3 - 4 oranında kaybeder. - Renkleri, canlı renkler de dahil olmak üzere, kalıcılığını korur.
  • AQUARESIST TEKNOLOJİSİ : AQUARESIST teknolojisine sahip ürünler, kullanım süresi boyunca klora karşı dayanıklı olduğunu garanti eder. Esnekliklerini ve UV ışınlarına karşı dayanıklılık özelliklerini korurlar. Bu nedenle, bu ürünler havuzda düzenli veya yoğun bir kullanım için uygundur.
  • Ürünlerin çevresel etkilerini karşılaştırma puanı : Ürünün çevresel etkileri, kullanım ömrünün tamamı üzerinden farklı göstergeler yardımıyla hesaplanmıştır. En iyi çevresel performansa sahip ürünleri kolayca tanımanıza yardımcı olmak için aynı türde ürünler (tişört, pantolon, sırt çantası vb.) kendi içlerinde karşılaştırılarak genel bir puanlama sistemi (ABCDE) oluşturulmuştur. DECATHLON, bu çevresel etiketleme yaklaşımının gönüllü bir katılımcısıdır İnternet sitesi: Sustainability.decathlon.com Açıklayıcı video:

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Renk Lacivert
  • Ortam Beachwear
Geri Bildirim Ver